Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Vai Cleo ce prostii!!!Dupa astia in primul rand nu poti sa ii faci in nici o zi baita,ba se face nu stiu cum ,ba ramane vaduv!!!!Is nebuni cu capul!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
citat din mesajul lui Andree27

Vai Cleo ce prostii!!!Dupa astia in primul rand nu poti sa ii faci in nici o zi baita,ba se face nu stiu cum ,ba ramane vaduv!!!!Is nebuni cu capul!!!

Poze

Am citit si eu si m-am amuzat teribil!!!!!!
Andreea, pozele de la baita sunt pe contul picassa sau te uiti pe ultimul link de la semnatura mea. mai pun cateva poze acum

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza01 spune:

.Aelita ai dreptate mami mia spus sa ii dau suc de morcovi nici decum pediatrul,iar cu limbuta azi merg sa vedem ce imi mai spune. Saptamana trecuta ia facut vaccinul de 2 luni si eu nu stiu cum e la voidar aici cand am nascut am primit de la spital un fel de carnetel unde pune toate vaccinurile din prima zi si pana pe la 6 ani,si cand imi vine randu ma suna acasa sa ma anunte,dar stiu ca ultimul a fost pt hepatita si in spital mia mai dat vreo 2 vaccinuri,oricum le doresc multa bafta la cele care vor incepe cu vaccinurile caci daca copilul dumneavoastra era unpic suparat cu colici o sa il intoarca pe dosEste adevarat ca bebele se mai linisteste dupa 3 luni al meu e tare dulce si bun...

Mergi la inceput

Alina merci ca sunt o baba chioara!Linkul ala nu l-am vazut!!!!Is mai trilulilu...hihihi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

am incercat fetele cu tzatze de alea false cand eram in maternitate...ma fleoscaia oleaca si incepea sa tipe...fara ele parca ii bagam fier inrosit in gura...cu ele manca cred ca maxim 5 ml si se enerva...si eu m-as fi enervat sincer

mi-a luat ieri soacra-mea un ceai de la humana...sa vedem ce fac cu asta pana imi gaseste sotu galactogilu'. ma cam strange in spate insa cu ceaiu asta ca e de ala instant si spunea o mama ca de la ceaiul de genul asta i s-au stricat fetei dintii...

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetele, noi i-am facut baita Sarei la nasi, nu acasa la noi. Asa ca leaganul care v-a placut nu este al nostru, ci al nasilor....l-as vrea si eu, dar este foarte scump

Aseara am avut o surpriza foarte frumoasa!!! Am avut prima ''conversatie'' cu Sara ! Dupa ce a supt la tzitzi s-a uitat la mine si a inceput sa gangureasca, iar eu o imitam, apoi ea radea si iar gangurea..si tot asa...ii mai spuneam ma-ma, ta-ta si ea incerca sa ma imite draga mamii. Si am vorbit asa vreo 10 minute! Sunt indragostita de ea iremediabil!!!
Azi dimineata s-a repetat dialogul! Iar am stat de vorba, apoi a adormit la pieptul meu.

Fetelor, vineri plecam la Breaza, asa ca am inceput sa-mi fac bagajele.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Neatza fetelor
Julia mea si-a dereglat programul.Ea crede ca noaptea pana la 3:30 - 4 e zi si ma pune s-o plimb prin casa sau sa-i dau sa pape.Daca ma opresc din plimbare si o pun jos si nu-i dau papa urla de-o aude tot blocul.
Acuma doarme de la 9,dupa ce-a stat treaza de la 6:30.Am dormit si eu pana la 12,dar un somn agitat ca se lucreaza in fata blocului si fac o galagie...
Andree27 nu am stiut de intalnire. Si oricum ieri in jur de 13 am fost la doctor pt bilant.Voi intra mai des si pe subiectul cu mamici de cluj ca sa nu mai ratez vreo intalnire, dar...nu ma vad mergand pana la mall (Iulius sau Polus).Mi-e frica sa conduc masina, asa ca ar trebui sa apelez la un taxi si nu stiu cui i-ar conveni sa ma ia cu carucior cu tot.Si mai am si eu teama ca i se va face foame fetitei si atunci ce fac? Inca ma simt legata cu un lant invizibil de casa.Nu ma pot indeparta prea mult de casa

As vrea sa-i cumpar un marsupiu fetitei ca sa o mai plimb asa prin casa si sa am mainile libere.Nu stiti daca cel de la c h i c c o (parca Go se numeste) e bun? Am vazut ca e mai ieftin decat alte modele

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Lilly79

Neatza fetelor
Julia mea si-a dereglat programul.Ea crede ca noaptea pana la 3:30 - 4 e zi si ma pune s-o plimb prin casa sau sa-i dau sa pape.Daca ma opresc din plimbare si o pun jos si nu-i dau papa urla de-o aude tot blocul.
Acuma doarme de la 9,dupa ce-a stat treaza de la 6:30.Am dormit si eu pana la 12,dar un somn agitat ca se lucreaza in fata blocului si fac o galagie...
Andree27 nu am stiut de intalnire. Si oricum ieri in jur de 13 am fost la doctor pt bilant.Voi intra mai des si pe subiectul cu mamici de cluj ca sa nu mai ratez vreo intalnire, dar...nu ma vad mergand pana la mall (Iulius sau Polus).Mi-e frica sa conduc masina, asa ca ar trebui sa apelez la un taxi si nu stiu cui i-ar conveni sa ma ia cu carucior cu tot.Si mai am si eu teama ca i se va face foame fetitei si atunci ce fac? Inca ma simt legata cu un lant invizibil de casa.Nu ma pot indeparta prea mult de casa

As vrea sa-i cumpar un marsupiu fetitei ca sa o mai plimb asa prin casa si sa am mainile libere.Nu stiti daca cel de la c h i c c o (parca Go se numeste) e bun? Am vazut ca e mai ieftin decat alte modele

Poze

Lilly si vineri vrem sa ne intalnim!Si eu cu taxi am mers si la iulius este camera de alaptat!!!Vii?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

era sa uit

La multi ani! pentru fecian si iulia83
Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti parte de tot ce va doriti si sa va bucurati de bebelusi.

La multe lunite pt bebe Sara Elena si bebe David Adrian

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Jurnalul unei nopti de cosmar

Seara decurgea neasteptat de bine. Bebe David papase lapticul pe la ora 20, la ora 21 eram si eu in pat langa el. M-a luat somnul imediat, nici nu l-am simtit pe Bogdan, care a venit si el pe la 22 in pat. La ora 23 bebe incepe sa oracaie. Ii dam lapticul de rigoare, il tinem sa ragaie, il tinem pe burtica pana aproape de miezul noptii si apoi dam sa-l asezam din nou in patutul lui, langa patul nostru. Aici se dezlantuie show-ul: oracaie si oracaie si oracaie si nu se mai opreste. Bogdan e plin de nervi si ma roaga sa-l scot pe David din camera. Ma duc cu el in baie si stau acolo cu el in timp ce el oracaie ca din gura de sarpe: ma asez pe cada, ma asez pe covorasul de pe jos, ma asez pe toaleta, il pun pe el pe masuta de infasat si stau 20 de minute cu mana pe burtica lui (ii auzeam matele ghioraind), el se incovoia si se arcuia de durere si nu inceta sa zbiere… transpirasem ca o vaca, ma apucase o panica de zile mari… Pe la ora 1:00 il linistesc putin si merg cu el pe canapea, cu perna de alaptat, il pun acolo si doarme. Dorm si eu cu el, cate un sfert de ora, ma tot trezesc de grija sa nu-l trezesc pe el. La ora 2:30 incerc sa-l pun iar in pat. Oracaitul se intoarce! Il scot repede iar in sufragerie, il pun iar pe perna de alaptat la mine in brate, se calmeaza iar si adoarme. La 3:30 ii dau san prin somn, suge exemplar vreo 20 de minute, trage o balega de zile mari, apoi e rapus si la ora 4, dupa ce-l schimb tot in somn, il pun in sfarsit in pat fara sa se mai trezeasca. Dorm si eu pana pe la 6:30, cand reincepe foiala si agitatia. La 7 ii dau iar san, apoi il pun iar in patut si atipesc si eu 2 ore. Aleluia!

Ce am observat eu la David si nu-mi explic este ca se agita foarte foarte foarte mult dupa ce e alaptat, chiar daca astept dupa aceea 30’ pana-l pun in pat tot am senzatia ca ii vine totul inapoi pe gat, da din manute si din picioruse, se zbate, se ineaca, tuseste… Oare sta cu capul prea jos in patut? Am pus un prosop indoit in doua sub saltea, sa i-l mai ridice putin-putin, dar ce altceva sa mai fac? Voi ati avut probleme din astea cu bebeii vostri?

Si, by the way, ca sa nu zica nimeni ca oi fi vreo habotnica, i-am bagat ieri si suzeta in gurita si nu i-a calmat nici un fel de dureri, a scuipat-o imediat!!!!

maitreyi, bine ai revenit printre noi si felicitari pentru Alexandra! Posteaza si tu mai des, sa te cunoasca lumea

chinabulina, of, saracuta de tine, cat stres ai si tu cu alaptatul asta… David suge bine si cu forta, cel putin 10 minute la un san, la inceput se cam ineaca, dar ii las o pauza, incerc sa-l fac sa ragaie (nu-mi iese intotdeauna) si apoi il pun iar… Numai cu inecatul si tusitul dupa aceea am eu probleme…

Ramona, si tie bine-ai revenit! Si sa-ti traiasca Victorasul!

Nicole, i-am dat (mai bine zis am incercat sa-i dau) formula o singura data, ca ma secase si inca urla, nu voia sa adoarma, am zis ca-i dau o doza maxima, sa doboare si un cal… dar din pacate nu-i place biberonul si doar s-a mozolit asa, de vreo 45-50 ml, apoi l-am lasat… si tot urla de mama focului… Tie insanatosire cat mai grabnica Ma ofer eu sa-ti fac o invitatie ca a mea, daca imi trimiti pe mailul comun pozele, ce zici? Sper sa am azi si maine ceva timp…

cenia, nu mai zic decat ca avem multe in comun: cum ai actionat tu la primul bebe, asa reactionez si eu la primul bebe… Dar asta nu inseamna ca nu te invidiez pentru faptul ca ai invatat din experienta si acum iti poti face viata putin mai usoara. Dupa noaptea asta care-a trecut mi-e mai clar ca niciodata ca una e teoria si alta e practica!

Lilly79, am citit si peripetiile tale. Ma consider norocoasa in comparatie cu tine, desi si eu sunt chiauna de somn, dar macar apuc sa mai mananc…

inais, vrem noi sa dam vina pe puseurile astea de crestere, bata-le sa le bata, dar cred ca nu ne prea putem iluziona ca au asa des asemenea puseuri… Of, Doamne, de-ar trece mai repede primele luni, sa le creasca stomacelele si sa inceapa sa digere mai bine, fara dureri…

Alinutza01, bine-ai venit si sa-ti traiasca bebe Eric

Cleo, am citit ce ai scris tu despre ceai si mi-am amintit ca ieri a venit Mutti o singura data la noi (a pus bot totusi) ca sa-mi aduca niste smantana. I-am povestit ca sunt chiauna de nesomn si ca David urla destul de nasol noaptea, la care ea vine cu 2 perle: “I-ai dat ceai? Da’ moasa ce a spus?”, la care i-am repetat cu alte cuvinte ce ai scris si tu, ca nu vreau sa-i umplu lui bebe burta cu calorii 0 pentru ca dupa aceea sa nu mai ceara san (pai ei ii da mana sa dea sfaturi din astea de rahat, fiindca ea le dadea copiilor ei numai biberon, deci cand voia liniste ii umfla cu ceai!), dar mie dupa aceea imi vor exploda sanii si el va fi "satul", nu? Si i-am spus ca moasa e de aceeasi parere. Urmatoarea chestie: “Eu nu-mi amintesc de copiii mei sa fi urlat asa tare si asa mult…” (hellloooooo, si cum puii mei ma ajuti cu asemenea afirmatii oligofrene, vaca tampita ce esti????? Trebuie sa inteleg ca vai, ce mama buna erai tu si ce copiii ideali ai avut in comparatie cu amarata de mine????). Mi se urca sangele la cap daca ma mai gandesc mult. E ca o placa stricata: “Da-i ceai” si – indiferent ce spun eu ca fac - “Da’ moasa ce a zis?”, de parca eu sunt vreo redusa mintal si functionez numai dupa indicatiile moasei… M-am amuzat si eu cu linkul de la tine. Mare-i gradina, Doamne!

Simonix, mi-ai mai redat din optimism relatand despre viata cu un bebe mai maricel. Abia astept sa scapam si noi de cele 3 luni fatale! Si cand ma gandesc ca nici jumatate nu au trecut si noi suntem aproape de limita rabdarii

aelita, ca intotdeauna esti o scumpa si ma linistesti!! Ce va zice mama mea cand va afla ca i-am trimis doar lui tata poza cu David ma lasa rece, eu nu mai am contact cu ea din noiembrie 2004, deci daca pana acum nu s-a agitat sa reia legatura cu “copilul ei multiubit”, ce rost are sa ma bag eu cu forta in viata ei? Se pare ca e multumita cu situatia asa cum e, altfel ar fi luat masuri sa rezolve problema. Dar ce te faci ca asta ar fi insemnat – ups – sa admita ca am avut dreptate cu reprosurile pe care i le-am facut, cu dezvaluirile incestului din familia ei, cu demascarea tuturor minciunilor ei si ale familiei ei “perfecte”??? Ei, acolo e buba… Asa ca prefera sa se minta si sa se victimizeze in continuare, e mai comod. Macar taica-meu a incercat o boare de regret sau autocritica; scriindu-mi despre cele 10 pagini in care eu ii spusesem tot oful meu in 2003, el a comentat anul trecut: “Voiam sa-ti raspund, dar am recitit scrisoarea acum si m-am intrebat: “Oare chiar asa am fost perceput?” si apoi, mai rau: “Dar daca sunt chiar asa??”…” – am interpretat-o ca pe un fel de recunoastere… iar el in plus si-a cerut iertare intr-un SMS de ziua mea pentru “amaraciunea provocata”… Macar atat, chiar daca nu s-a putut merge mai departe… El intr-o mica masura si-a gasit pacea sufleteasca, si culmea – dintre ei doi el era intotdeauna ala cu orgoliul si ala mai “rece”… In fine, nu mai insist pe tema asta… Ah, era sa uit, alaltaieri i-a cazut si lui David buricutul Si stii ceva? Si el a urlat mai tare dupa ce i-am dat picaturile. O sa le las acum, sa vedem ce se intampla. Of, tare mai e nasol sa tot mergi pe dibuite, pe incercate, sa nu stii niciodata daca ce faci e bine…

Lavi, am vazut si pozutele cu Bogdanici Pogonici zis si bigilicanie mica Doamne, e atat de scump!! Si cum rade din toata inima!! Sa-ti traiasca frumosul!

fecian si iulia83

LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii, noroc, fericire cat cuprinde si realizarea tuturor dorintelor voastre!!!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput