Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Servus fetelor!

Revin si eu dupa cateva zile si nopti agitate. Stefana de duminica seara nu a vrut sa adoarma mai repede de 2 sau 3 noptea si pana atunci era agitata si plangea. Ieri, miercuri, a fost asa si pe timpul zilei asa ca ne-am hotarat sa mergem la doctor. Se pare ca de vina sunt colicile, pt asta ne-a spus sa luam Mylicon iar mie mi-a spus sa renunt la toate lactatele. Cica astea ar accentua colicile. Iar eu mancam lactate dimineatza, la pranz si seara...
De aseara i-am dat picaturile inainte de alptat si, Slava Domnului, a dormit mult mai bine. Si noi la fel.
In continuare refuza suzeta dar isi cauta degetul

Despre operatie. Si eu am fost "capsata" si am putut face dus din a treia zi. Capsele mi le-a scos a cincea zi iar cicatricea arata foarte bine.
Doctorul mi-a spus ca pot sa fac exercitii deja, adica dupa 7 saptamani, dar abdomene doar dupa 3 luni.
Nu ma agit, o sa fac si exercitii, dar am ajuns deja la greutatea mea. De fapt am 1kg in plus, am 51 acum.

Alina_Anto, aveti o casa tare faina la Breaza..Mi s-a facut asa dor de munte si de Brasov!!!!!!!

Gabitza, sanatate lui Andrei si sa fie intr-un ceas bun cumpararea masinii.

Mai aveam ceva de scris dar mi-a fugit din minte, asa imi trebuie daca nu notez.

Fetelor, va doresc nopti cat mai linistite si bebelushi fara colici.

Si LA MULTI ANI bebelushilor zilei! Sa fie sanatosi si sa creasca frumos!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

avem 4.620 kg si 5cm la 2 saptamani..e de-ajuns.doctorul s-a declarat multumit. mi-a zis sa-l mai las pe burta in timpul zilei..dar n-ar fi prea mic? voi ii lasati ???
Realalura..suna cam aiurea capsata dar operatia s-a vindecat relativ repede, nu am deact o dunga. vad ca Miss a avut parte de aceeasi prodeura.eu nu am stiut ca am capse, decat tarziu, aproape sa mi le scoata. era pansat, sotul nu mi-a spus sa nu ma sperie, era sceptic insa totul a fost ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Canada, Statele Unite si Germania sunt cu capsa pusa dom'le

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Vad k nu a facut nimeni capitol nou….postez aici si dc se face il mut si dincolo

Gabitzam – imi pare rau ca este bolnavior Andrei. Iti urez sa se faca bine cat mai repede. Iar Raducu a crescut , nu gluma. Felicitari pt masina, ce marca este ? Ati schimbat-o pt acum sunteti 4 ? Ai raspuns déjà Kia Sorento, stai sa vad pe net. E masina mare si incapatoare. Sa faceti multi km si sa va plimbati prin locuri frumoase.
Te intreb si eu ceva dc tot ne spuneai de pediatra. Cine v-a facut vaccinul pediatra ? Si cum v-ati inteles apoi cu dr de fam. Eu cred k il schimb pe al meu dr dr fam, k nu accepta ca vaccinul sa fie facut de altcineva.
Alina anto – frumoasa priveliste la tine la Breaza si frumoasa casa. Aveti si piscina ,nu ? Pai te inteleg de ce o sa stai numai acolo. Deabia astep si eu sa ne mutam la casa, dar asta va fi cam intr-un an…
Stefany – pai sa ma asculti, draga mea, ca zic de bine . Eu sunt ok acum , am scapat de ce a fost mai rau. Apropos de asta, azi imi zicea doctora k organismul mamicilor care alapteaza se forteaza mai mult sa isi revina in cazul racelilor, intoxicatiilor. Adica organismul reactioneaza foarte repede, face dintr-o data febra mare si intr-o zi –doua mama este pe picioare… Adica boala ajunge la apogeu imediat, nu te mai chinuie inainte….
Si eu am vergeturi pe coapse, dar nu vad solutie acum.
Miss – felicitari pt plimbare. Eram sigura ca si lui David al tai ii place afara. Aerul ii oboseste pe bbi. Pentru ce s-a razbunat David pe tati in asemenea fel ? Stie bebe mai bine, cred….
Ai tot meritul sa fii “asa modesta” … Azi cum am primit-o i-am trimis-o si lui tati al nostru. A fost si el super incantat. A vazut si de cine este redactata , te cunoaste si el din foto, k intr-o seara am stat si ne-am uitat pe toate pozele voastre din vacante si ne-au placut foarte mult. Oricum o sa=ti zic reactiile “neamurilor”.
Ingereasa si Anamea – bine ati venit.
Laura – ce ati facut la Tulip Inn, v-ati inteles cu ei ?
Mihaser – La multi ani! Sa fiti fericiti si sa sarbatoriti 100 de ani de acum inainte. Felicitari si pt grasunica, ati crescut foarte bine si la inaltime sunteti fotomodele.

Fetelor noi sambata plecam pt o saptamana la parintii mei in Alexandria. Ei stau la curte, asa k o sa beneficiem si noi de aer curat pt o saptaman si apoi ne intoarcem. Sambata ne vom duce si la o nunta, iar pt asta am luat niste formula Milumil sa ii las mamei sa-I administreze lui bb. Davidutul meu a mancat doar san, nu i-am dat niciodata formula. Credeti k fac rau ca procedez asa ? Eu nu reusesc niciodata sa ma mulg, mi se pare ca nu mai pot scoate nimic dupa ce suge puiutul sau poate nu e pompa buna. Poate imi dati o sugestie fetele care se mulg, cum sa fac astfel incat sa-I ramana si lui bebe lapte sufficient.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Stefany, eu l-am pus pe burta pe bb intr-un timp numai asa dormea. CA pe spate se trezeste in 5 minute. Acum deja l-am luat in pat cu noi pentru ca dimineata isi drege vocea cam mult si ma trezeste, macar nu ma mai scol sa-l pazesc. si papam mai bine asa, tot de 2 ori pe noapte...

MihaserSa fiti fericiti! Felicitari pentru cei 5 ani de casnicie! Si noi tot 5 facem pe 23 august!

Nicole, am fost am vb cu ei si tot asteptam sa ne trimita oferta, sotul meu e fixat pe tulip inn si gata, vrem sa facem invitatiile, dar nu ne mai trimite oferta. Nu au inclus sampanie, tort, rontaieli si fructe. De asta ne ocupam noi. Am negociat cu Adriana pentru ca Marilena era in concediu - cum ne-ai spus tu. Si de 3 zile tot asteptam oferta pe mail - dupa ce in prealabil am modificat cate ceva la menu.

Fetelor, eu m-am trezit cu un inceput de raceala. Adica ma doare gatul f tare. nu stiu ce am papat, eu nu beau rece, iar inghetata am tot mancat, nu e nimic deosebit... ma feres de bb acum si el dragul are un chef de joaca si de ras...O sa-mi pun preventiv mascuta d-aia de dr.
Cred ca azi iesim si afara, zilele trecute am cam sarit plimbarea de dimineata din cauza ca nnu voiam sa-i dau bibe.

Iulia si al meu tot asa, nu doarme de cat 5-10 min in timpul zilei, in reprize. Doarme in schimb, cum il pun la san...uof!

Asa acum la treburi serioase: ne intalnim in Herastrau???Cu tot cu barbati ca tot ne aduc ei, sau ii chemam sa ne duca/aduca??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nicole, la noi pediatra este si medicul de familie a lui Andrei si Radu, asa ca am scapat de o grija cine face vaccinul si cine pune parafa

Ma duc sa fac un capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 6

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput