Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
maitreyi spune:
la multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi! si noi implinim astazi o luna
mi se pare ca a trecut mult mai mult timp...au trecut 100 de ani de cand eram insarccinata...
am cantarit-o si raportam 4100 g. din maternitate am iesit cu 3300 . maine mergem la pediatra sa o vada.
am inceput de ieri sa iau galactogil...sa videm ce s-o intampla...
o zi frumoasa tuturor!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui chinabulina
mai, oameni buni, eu nu tin minte sa ma fi drogat, dar nu stiu de unde atata somnifer in laptele asta... mai, cum o mufez, cum adoarme. n-am mai vazut asa ceva pana acum. aseara a papat putin si apoi somn de la 22.30 la 5.45. atunci a papat iar putin si somn de la 6.30 pana la 10. am pus-o iar la san si acum iar doarme
!!! asta dupa ce am intors-o pe toate partile, i-am scos aerul, am schimbat-o (nici n-aveam de ce, ca o schimbasem abia de juma' de ora), nimic!!!! doarme!!! evident ca nu a papat bine. acum as imbraca-o (asa adormita cum e) si as scoate-o afara. dar daca o apuca foamea in oras? ca eu nu pot sa scot tzitzi decat acasa
... oooofffff, zau ca nu stiu ce sa fac. mai rabd...
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
Paii nu iubita, proba ca a mancat bine e ca doarme 3 ore dupa. eu zic ca suge repede si suficient. Bravo...noi dormim cate 5 min pt ca adoarme la san...asta e clar pentru ca nu trage bine si nu are suficient, din pacate...iesi afara linistita!
![](pupic.gif)
Mayitrei,
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
chinabulina spune:
laurita, merci de raspuns. nu stiu ce sa zic, nu prea vad cand putea sa suga asa de eficient. dar vom vedea. i s-o face foame intr-un final cat sa suga bine...
maitreyi, la multi ani alexandrei. ai scris foarte frumos povestea nasterii. emotionanta... iar versurile de la semnatura ta sunt absolut superbe (stiu ca am mai zis-o), le citesc de fiecare data cand postezi un mesaj...
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Buna dimineata! De fapt la voie buna ziua de acuma, la mine e4 dimineata, si la noi dupa noaptea trecuta de cosmar am avut acum o noapte super, acum la 4 s-a trezit prima data si bebesa papaceasca.
Multumim ca va bucurati alaturi de noi de bebe Patrick, cum creste el, si eu sunt tare multumita de toate progresele lui si cred ca avem si noi un merit, nu se poate ca dragostea noastra sa nu ii ajute, am vazut la spital cu ochii mei diferenta dintre bebeii iubiti si bebeii uitati acolo de parintii lor.
La Multi Ani bebeilor care se sarbatoresc azi! Nu imi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni de la primele nasteri, of ce regret ca trece timpul! Acusi ii vedem oameni in toata firea!
Simona merci, la fel si voua, poate poate incercarti si al treilea, poate iese fetita? Ce zici? ca faci copii frumosi si sanatosi.
Nicole da, aici sunt si clinici de alaptat. Prima oprire e la spital, acolo ai primul ajutor din partea asistentelor, sunt si consultante specializate sa te ajute daca vrei. Spitalul anunta mai apoi dispensarul tau de unde apartii ca vei alapta si la cateva zile dupa nastere vine o asistenta acasa care va cantari pe bebe si te ajuta si aia cu alaptatul. Daca vrei ca ea sa vina des, ii zici si vine de cate ori o chemi sa il cantareasca pe bebe, sa te ajute cu sfaturi, sta si pana ii faci baita de exemplu. Te invata tot felul de trucuri, cu tubusoare seringi si cate minuni, numai sa nu ajungi la biberon. Daca tot nu te descurci, ai o problema mai deosebita (cum e la mine cu lipsa laptelui) te refera la o clinica de alaptat. Asa am fost eu ieri, de acuma ma preiau astia, ma duc la ei sa ma vada la doua saptamani , cum evolueaza treaba. Sunt foarte bine pusi la punct la capitolul alaptat, intr-adevar simti ca ai un sprijin.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Cleo, pai da, sunt matinala, doar mai am un baiat de pregatit pt cresa dimineata.....oricum ieri am cam dormit toata ziua
La multi ani celor care implinesc azi 1 si 3 lunisoare
Socrate, eu am banut de argint de la nasica mea, acum...poti pune o bijuterie ceva in loc..nu stiu unde ai putea gasi banut de argint
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Doloress spune:
Stefany sa te inregistrezi si la Nestle. Pe mine m-a inregistrat o prietena si mi-au trimis astia un rucsacel super-simpatic de scutece, De unde nu aveam geanta de scutece acuma am 3, 2 le-am primit si una am cumparat-o. Mi-au mai tirmis si o cutie de lapte praf, nici nu stiu ce sa fac cu ea, ca nu vreau sa ii schimb laptele Deci daca vrei te poti inscrie aici
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui Doloress
Mi-au mai tirmis si o cutie de lapte praf, nici nu stiu ce sa fac cu ea, ca nu vreau sa ii schimb laptele
Eu as manca-o fara sa stau de 2 ori pe ganduri. Laptele praf e cea mai buna inventie de la semintele prajite incoace.
![](yum.gif)
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
![](images/user_man.png)
ingereasa spune:
Buna,
Vroiam sa dau si eu un raspuns legat de calciu....Eu ii dau baietelului meu calciu Pharco (este un sirop egiptean), 5 ml cu seringa. Asa ne-a recomandat dr; de asemenea, lunar, mergem la Centrul Medical Unirea la pediatru la control. Tot pediatrul ii face toate vaccinurile si le trece in carnet. Mi-a spus ca si ea poate pregati fisa ptr gradinita, etc, nu numai medicul de familie.
Eu am nascut pe 1 mai la ora 7:00, spitalul Giulesti, dr Cristescu
Mai am un baietel nascut pe 23 aug 2006...1 mai, 23 aug...sa nu ziceti ca e vreun complot....
O zi buna tuturor mamicilor,
Ingereasa,
mama de baietei
Doloress spune:
quote:
citat din mesajul lui Reallauraquote:
Mi-au mai tirmis si o cutie de lapte praf, nici nu stiu ce sa fac cu ea, ca nu vreau sa ii schimb laptele
Eu as manca-o fara sa stau de 2 ori pe ganduri. Laptele praf e cea mai buna inventie de la semintele prajite incoace.
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Bleah! nu imi p;ace deloc! Am mai gustat din biberonul copilului, mi=a venit sa vomit...
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui Doloressquote:
citat din mesajul lui Reallauraquote:
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Bleah! nu imi p;ace deloc! Am mai gustat din biberonul copilului, mi=a venit sa vomit...Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)
pai gol, cu lingurita, asa e bun
dar tr sa te obisnuiesti. Eu am tot mancat de la fratii mei mici. E un acquired taste...
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA