Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

dordia ti-am raspuns insa in cadrl citatului...sorry da mai dureaza pana ma dumiresc cum e cu butoanele pe aici

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
citat din mesajul lui dordia2000

Fetelor care ati facut botezul...spuneti-mi si mie ce tb pt baitza de Mir...ca nu mai stiu exact...

tuturor sarbatoritilor!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Dordia, nasii n-au reusit sa ajunga la noi luni(a doua zi) si nici noi la ei, dar i-am fkt singurica baia/
Tb petale, un ban de argint, zahar, orez si putin ulei sfintit ramas de la botez. SI arunci apa de la baita pe pamint, nu la WC(pt ca e si uleiul sfintit acolo)

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
citat din mesajul lui ancaurn

Buna ziua mamici,

Fetelor, voi dati careva calciu la bb? Mie mi-a scris doctorita cate 5 ml pe zi, timp de 10 zile. De la farmacie mi-au dat 5 fiole a cate 10 ml si pe cutie scrie ca injectabil intravenos. Sa-i dau sa bea din asta? Parca n-as suna-o pe doctorita pentru atata. Ma gandesc ca o fi stiut farmacista ce da. Si daca ii dau din asta, cum pastrez jumatatea de fiola inceputa, pana a doua zi?

Sa nu uit de sarbatoritele de azi [red] Fecian si Iulia!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Da dragutza, i-l dai sa il bea. Eu ii scoteam cu o seringa 5ml din fiola si cu seringa ii bagam in gurita. Ca sa fii mai sigura intreaba doctora. Incearca sa ii dai calciul dimineata ptr ca nu va dormi k lumea daca i-l dai pe seara.

Pup fata!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

BUna seara fetelor,as avea o intrebare pt voi,cele care ati nascut prin cezarina.Cumanta mea are o bebica mica de 8 zile,ieri i-au scos firele de la cezariana,si habar nu are cand poate face dus.Deci,la cate zile de la operatie,si la cate zile de cand v-au scos firele ati avut voie sa faceti dus?Ea a uitat sa intrebe,si nimeni nu i-a spus.
Sa va traiasca bebelusii frumusei(am vazut pozele voastre)
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pe mine dupa ce mi-au scos firele m-a mai chemat de 2 ori la pansament si la ultimul pansament mi s-a spus sa mai astept vreo 3 zile si abia apoi sa fac dus...cred ca la o saptamana dupa cezariana a fost asta...nu il poate suna ca sa fie sigura?

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Doloress –imi pare rau de noaptea pe care ati avut-o. Si eu am uneori sanii foarte moi si am impresia k nu am lapte, insa dc strang mamelonul picura laptic. Stii ce nu imi explic eu , de luni sunt la regim mananc un pachet de sticksuri si 5 felii de paine prajita cu branza pe zi si 3-4 litri de ceai de meanta si apa; dar lapte am avut…nu stiu de unde, dar park am avut mai mult decat alta data. Ori lichidele ori faptul k am dormit mai mult.
Eu pe sora mea o am moasa pt David, ea i-a facut prima baita.
Ylari – multumesc mult pentru pont. Eu déjà i-am zis dr de fam k prefer sa mi-l faca altcineva, dar sa vedem cum ma descurc.
Laura – da intr-adevar a pus stampila dr nenatolog de la maternitate pe acel carnet, insa dr de fam a scris seria acelui vaccin intr-un registru . Din cate stiu eu la gradinita iti va trebui o fisa a vaccinarilor pe care ti-o poate dad oar dr de fam, iar daca nu le are inregistrate adio acea fisa…
Stefany – eu am primit indicatii de la asistenta care imi face masaj sa nu o port pana la 6 saptamani. Nici ea nu imi face masaj la burta pana atunci.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Stefany - am lasat un mesaj la povestea nasterii, dar mai bine repet si aici.
Ai face foarte bine daca ai pune un link la semnatura ta cu povestea nasterii. Eu nu am citit-o initial, iar acum cand am vrut...am cautat ceva timp in capitolele din urma.
Impresionanta poveste si foarte frumoasa. Sa fiti fericiti si sanatosi amandoi.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nicole, sa stii ca si eu mai storc cate o picatura asa si cand sanii sunt moi insa eu il vad ca se enerveaza ca nu mai are lapte, Patrick e semnalul.

Am fost la clinica de alaptat azi, am dat peste o asistenta romanca, am vorbit o gramada! A zis ca Patrick sugge ca un adevarat maestru, a ramas super incantata de ce a vazut. Asta stiam si eu caci imediat cum pozitia nu e buna, ai mastita, noduli sau dureri, eu nu am nimic deocamdata, ma simt excelent cu sanii, pompa nu am mai folosit-o de vreo 2 saptamani de cand a inceput sa suga. Problema mea e ca am putin lapte. Asa ca mi-a prescris medicamentul asta, sa vedem acum ce rezultate da.
A zis ca Patrick arata excelent, a evoluat intr-adevar ca la carte. Ca tot intrebai Nicole, acum avem 4.800 kg! Pentru 3 saptamani cat e varsta corectata e un grasun. Eu chiar ca l-am crescut dintr-o bucatica de om, de la 1.890...Acum are si el slaninuta pe la picioruse, nici nu-mi vine sa cred.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany daca ai prea mult laptic, mai trimite si la noi!

Simona merci mult de sfaturile cu baita, nici eu nu stiam ce obiceiuri sunt, ce se pune.

A! si fetelor care mai aveti problema mea, putin lapte adica, mi-a mai zis asistenta sa ma si mulg, deci dupa masa lui sa ma si mulg inca 5-10 minute, sa stimulez la maxim. off!n-am scapat de pompa aia uracioasa!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Oooo, Dolores, chiar ca ai un adevarat grasunel acolo..Pai Matei (care s-a nascut cu 4200!!!)avea la 3 sapt 4900, deci ai un mic voinic acolo, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti...si sa mai faceti si-o fetitza la fel de frumusica!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput