Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

quote:
citat din mesajul lui ancaurn

Buna ziua mamici,

Sunt necajita si obosita. Se pare ca puiul meu a facut alergie la proteinele din lapte. De aceea avea atatea bubite urate. D-na dr ne-a dat niste picaturi pentru alergie si unguent pe baza de hidrocortizon. Chestia e ca pot folosi unguentul doar 3 zile, ca prea mult e daunator, ca se absoarbe prin piele. Sper sa-i treaca in 3 zile. Mi-e tare mila de el, saracuul, ca-l ustura cand il dau cu crema, si plange vre-o jumatate de ora intr-una. Din pacate nici nu prea am cum sa-l tin in brate, sa-l consolez ca-si sterge obrajii de hainele mele. Asa ca il tin pe genunchi, cu capul intr-o palma a mea si cu cealalta mana il mangai, dar degeaba. Offf, sa treaca o data.

Fetelor, voi dati careva calciu la bb? Mie mi-a scris doctorita cate 5 ml pe zi, timp de 10 zile. De la farmacie mi-au dat 5 fiole a cate 10 ml si pe cutie scrie ca injectabil intravenos. Sa-i dau sa bea din asta? Parca n-as suna-o pe doctorita pentru atata. Ma gandesc ca o fi stiut farmacista ce da. Si daca ii dau din asta, cum pastrez jumatatea de fiola inceputa, pana a doua zi?

Sa nu uit de sarbatoritele de azi [red] Fecian si Iulia!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

jumatate de fiola o dai lu bb si jumatate o iei tu. asa se face

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Socrate super corect mi se pare ce ai scris! Eu din pacate pana acum o zi mersesem pe sfatul a 2 dr. cu interval de 2 ore jumate (ca doar nu de capul meu), cred ca bibi urla si de foame saracul... greu e sa fii mami prima data si mai greu sa fii primul bebe, totul se experimenteaza pe tine.

Anca imi pare tare rau de neplaceri, sa fie bine; eu nu stiu cu calciul, ca nu-i dau.

Fetelor, ca tot suntem un grup marisor, mai scrieti si voi ce cadou luati nasilor (m-a inspirat Socrate ca a zis). Ca eu n-am nicio idee.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SOCRAtE-e posibil sa ai dreptate tu,si sa fie nevoie sa dai mai mult timp picaturile ca sa aiba efect.Eu nu am avut rabdare,si am avut impresia ca mai rau e de la ele..o fi fost n-o fi fost...Dar i-a trecut oricum,rar mai maraie un pic si trebuie tinut in brate,pe zi.

citisem ca cereai sfaturi pt cadou la nasi si jur jur jur !! pe cuvant de onoare :))) ca m-am gandit sa iti scriu de pahare de cristal ...apoi m-am gandit ca daca ai zis ca au de toate...Si acum vad ca exact asta ai cumparat !

LORICH-tot pahare

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Fetelor care ati facut deja vaccinul de 2 luni, Mircica al meu e marait de la vaccin...a plans cu lacrimi pentru prima oara...dragul de el, nu doarme deloc decat leganat/in brate.
Voi le-ati pus supozitor cu paracetamol???nu are inca febra...

Eu am trecut de vaccinul de 2 luni si, da am ps supp eferalgan imediat dupa vaccin si seara inainte de nanai. nu i-am facut baie si i-am pus felii de cartof crud pe intepatura. A doua zi era ca nou iar ziua vaccinului a dormit de a rupt.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

quote:
Fetelor, voi dati careva calciu la bb? Mie mi-a scris doctorita cate 5 ml pe zi, timp de 10 zile. De la farmacie mi-au dat 5 fiole a cate 10 ml si pe cutie scrie ca injectabil intravenos. Sa-i dau sa bea din asta? Parca n-as suna-o pe doctorita pentru atata. Ma gandesc ca o fi stiut farmacista ce da. Si daca ii dau din asta, cum pastrez jumatatea de fiola inceputa, pana a doua zi?

Eu ii dau 5 zile pe luna Ca gluconic cate 5 ml...il bea cu un dezgust....dar ii dau. Ii mai dau si 5 pic de vit C. Daca ii dai jumatate de fiola...restul il bei tu sau il arunci. In nici un caz nu ii dai si a doua zi dintr-o fiola inceputa!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

MAi dar mult mai scrieti...

Abia reusesc sa citesc pe megadiagonala....

Noi suntem ok, papam san si iar sa...si luam in greutate frumusel...
Avem si noi botezul sambata...si abia astept. Tudor e un dulce...doarme, papa si in rest rade cu toata fata cand se apropie cineva de el. Gangureste mult si mai ales cu fra'su care e topit dupa bb.

Maine facem 3 lunisoare...si suntem asa mari...

In rest avem in continuare problema cu kk la 2-3 zile de cele mai multe ori cu suppozitor...dar probabil se va regla dupa diversificare...pe care intentionez sa o incep dupa ce venim de la mare...adica la sfarsitul lui August.

Cele care ati avut Botezul...ce ati pus in caditza la Mir? Eu am uitat dela Stefan...si voiam sa mai stiu pareri.

Va poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Miss uite de la mine un sfat poate ecorect poate nu..fii atenta sa nu intre nimeni dar absolut nimeni la copil in camera sau la voi pe pat sa se aseze cineva , poate sunt eu mai nebuna dar mie mi se intampla frecvent ca oameni din jur asa zisii vampiri energetici sa-mi fure energia l la fel si la bebe,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
citat din mesajul lui MissParker

Nicole1980, imi mai trebuie ora nasterii si ora la care incepe botezul la biserica. Sunt aproape gata.

Pupici!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Miss - ce rapida esti...
Eu am avut parte de niste maraieli de toata frumusetea de la ora 2 pana la ora 17.30 si acum a adormit mititelul. Tot de la diareea mea are si el probleme cu burtica, Imi este asa mila de el.

Ora nasterii 00.15
Ora la biserica inca nu o stim si o vom sti abia peste 2-3 saptamani, asa k nu o notam.

Miss - esti fenomenala, iti multumesc din nou.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:

Buna ziua mamici,

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Ancaurn - noi luam 10 zile pe luna calciu gluconic,recomandat de doctor neonatolog. Facem in felul urmator: fiola are 10 ml - pun intr-o seringa 3 ml de calciu gluconic, completez cu calciu pt copii pana la 5 ml si ii dau copilului. Restul fiolei il beau eu, sa nu cumva sa pastrezi pt a doua zi, ca se altereaza, nu este bine. De fiecare data desfaci o alta fiola. Initial am vrut sa-i dau doar calciu gluconic, insa are un gust groaznic, iar bebe nu il bea, il scuipa. Am sunat doctora si mi-a recomandat calciu pt copii, care este o sticluta ca cea de sirop (Panadol de ex), iar continutul este foarte dulce.

Vom lua doar pana la 3 luni.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:

Anca, da calciu d-ala injectabil, gluconic ii dau si eu 3 ml odata la 2 zile timp de 4 luni!
imi pare rau de probl voastre...sper sa se rezolve cu crema asta...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput