Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Felicia! O viata lunga si multe satisfactii! lui BB Gabriel!

Iulia! Multa fericire si o viata lunga alaturi de mufita ta!

bebelusilor Sara Elena si David Adrian ptr prima lor luna!

Nicole eu am vb cu medicul e familie sa-mi faca un neonatolog vaccinul si a fost de acord..Si la baietel am procedat la fel! Mi-a facut neonatologul vaccinul cu parafa si tot ce trebuie pusa in carnetul de vaccinari si apoi medicul de familie a completat pe fisa. Mie imi era cam imposibil sa ajung la toate vaccinurile in Timisoara...ca eu mai stau si pe la mama langa Targoviste si fac o zi pe drum. Si acum la 2 luni tot in Targoviste ii fac vaccin, ir medicul de familie e in Timisoara...O sa-l sun sa-i spun ce dimensiuni si cate kg are fata.

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Miss eu cred ca daca de la mancare a fost...nu de la rosii, ci de la cascaval...Si asta era pe lista interziselor...A mea a avut colici fie ca am mancat sau nu rosii cascaval, castraveti, carne de porc, fructe, etc. Eu mananc cam orice si nu ma simt vinovata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Acum, eu nu stiu daca s-a dilatat memoria babei sau bbeii nostri sunt mai precoce decat eram noi.

deci la unii e invers

quote:
citat din mesajul lui mihaser Eu mananc cam orice si nu ma simt vinovata.

si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Nicole1980, imi mai trebuie ora nasterii si ora la care incepe botezul la biserica. Sunt aproape gata.

Pupici!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Lilly79

Of MissP si David e plangacios? Si maica-mea e tare mirata ca de ce plange atata fetita, ca noi (eu si frate-meu) nu plangeam atata.Eu presupun ca ne-a lasat sa plangem cateva zile la inceput apoi daca am vazut ca nu ne ia nimeni in brate sa ne linisteasca am renuntat.Nu cred ca niste ceai rezolva problema.Eu ii mai dau ceai cand e foarte cald si e insetata (erau ieri 30 de grade in casa).Astazi incerc sa-i dau ceai in care-am dizolvat Biotics baby(pt o usoara diaree),desi asta se dizolva in lapte.Dar daca nu ma mulg in ce lapte sa-l dizolv?
Si eu sper sa treaca cat mai repede perioada asta de agitatie si sa vina o perioada in care sa fim si noi odihnite ca sa ne putem bucura mai mult de bebelusii nostri.

Am pus poze noi la semnatura.Ultimele is facute astazi.Juliei nu-i trebuie decat un sfert de patut

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

mai fetelor, si maica mea la fel zice, desi io tin minte clar ca frate meu o urlat.....rau si des si mult.
Concluzia mea: mamele au uitat cum e sa planga copilul. Lobotomizate si ele!!

am fo la dr de familie: nu stie nik de concediu de risc de alaptat. Ma duc si la Medicover, la medicina muncii!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Ramona80

Cleo, super tari sfaturile astea de la babe. Si cand te gandesti ca foarte multi (multe) se iau dupa ele.
La multi ani Iulia si Fecian. Sa fiti fericite si iubite.
Despre colici, nici noi n-am scapat. Am incercat toate porcariile de la farmacie, am dat o groaza de bani. Concluzia: nici un rezultat. Aseara iar a avut o criza de burtica, nu mai stiam ce sa-i fac. Am obsevat totusi ca se mai calmeaza daca ii incalzesc o carpita cu masina de calcat si i-o pun pe burtica, bineinteles sa nu friga. Ii fac de 4-5 ori asa si se linisteste. E un sfat babesc intradevar dar macar e unul testat si studiat. Pacat ca cercetatorii astia nu gasesc leac si pentru colicii copilasilor, de fapt nu stiu nici motivul exact pentru care ii doare burtica.

Mamica fericita a lui Victor Stefan

ehe, si dr il dau! cica ii ajuta la digestie/tranzitul intestinal.
Si calmeaza usor durerile. SI io la ciclu, in adolescentsa puneam ceva cald!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO-

quote:
Concluzia mea: mamele au uitat cum e sa planga copilul. Lobotomizate si ele!!
si noi nesanatoase toate

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna ziua mamici,

Sunt necajita si obosita. Se pare ca puiul meu a facut alergie la proteinele din lapte. De aceea avea atatea bubite urate. D-na dr ne-a dat niste picaturi pentru alergie si unguent pe baza de hidrocortizon. Chestia e ca pot folosi unguentul doar 3 zile, ca prea mult e daunator, ca se absoarbe prin piele. Sper sa-i treaca in 3 zile. Mi-e tare mila de el, saracuul, ca-l ustura cand il dau cu crema, si plange vre-o jumatate de ora intr-una. Din pacate nici nu prea am cum sa-l tin in brate, sa-l consolez ca-si sterge obrajii de hainele mele. Asa ca il tin pe genunchi, cu capul intr-o palma a mea si cu cealalta mana il mangai, dar degeaba. Offf, sa treaca o data.

Fetelor, voi dati careva calciu la bb? Mie mi-a scris doctorita cate 5 ml pe zi, timp de 10 zile. De la farmacie mi-au dat 5 fiole a cate 10 ml si pe cutie scrie ca injectabil intravenos. Sa-i dau sa bea din asta? Parca n-as suna-o pe doctorita pentru atata. Ma gandesc ca o fi stiut farmacista ce da. Si daca ii dau din asta, cum pastrez jumatatea de fiola inceputa, pana a doua zi?

Sa nu uit de sarbatoritele de azi [red] Fecian si Iulia!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Scriam la mesaj si a disparut. Ma rog.

Fecian si Iulia, La Multi Ani, bb fericiti si neplangaciosi.

Miss imi pare rau pentru noaptea de cosmar. Incearca si cu foehnul poate functioneaza.

Uitandu-ma la ce spuneti pe aici, ma gandeam sa va mai impartasesc din experienta mea. Nu functioneaza picaturile impotriva colicilor dupa o zi sau doua. tb sa le dati consecvent mai multe zile ca sa isi faca efectul. La inceput asa era si impresia mea, si am si scris pe forum ca de la picaturi face colicile. Dar in timp a venit si efectul. Apropo, indiferent de ce mancam sau nu mancam. Si eu am zis ca de la bere dar apoi a facut colici si dupa ce nu ma atingeam de bere. Pur si simplu eu cred ca trece cu timpul si cu maturizarea sistemului lor digestiv, picaturile doar ajuta.

Sebastian nu vrea sa suga decat in pozitia in care ii convine, si se zbate si se arcuieste si plange ca din gura de sarpe pana nimereste cum vrea sa suga. Rabdare sa ai.
Cat am fost la tara, sugea oriunde si oricum, de cand am venit acasa iar e dupa cum i se pare. Oricum ori imi scade productia, ori a inceput el sa suga mai mult.
Pompa o mai vad odata pe zi. Odihna mi-ar trebui...dar de unde.

Acum l-am adormit ca avea nevoie sa fie tinut in brate. Apropo Miss, asa e, mergem pe ghicite, pe pipaite, pe experienta, pe incercatelea, din pacate asta e. Cat despre programul de alaptat, eu am incalcat orice regula legata de pozitia de alaptare, de ce mi-ar pasa de program? Cand vrea copilul ii dau, ma bucur atat de mult ca suge incat nu imi pasa de intervale. Eu nu ma uit la ceas nici cat ii dau nici cand ii dau. De asta se numeste alaptare la cerere.

Mai fetelor cand ii vad ochisorii luminosi si cum rade la mine si se chitzaie de fericire, nu mai are nici o importanta lipsa de somn, durerea de mijloc si in general nu mai am nici o neplacere.

Iar asta cu de ce plange copilul ca noi am plans sau nu am plans...nu are relevanta de ca si cum copilul mosteneste de la parinti cat plange. Ce prostie cu motz.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am uitat. Am luat cadoul pentru nas. Am luat un serviciu de cristal pt whisky, 6 pahare si o sticla.
Pana la urma cristalul nu se demodeaza

Sebastian

Mergi la inceput