MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata mamicutelor!

Vad ca este liniste pe aici. Eu sunt pe ultima suta de metri la munca, AMR 2 zile (pe cea de astazi nu o mai pun la socoteala ), incerc sa las un pic in ordine biroul (ca tare dezordonat este acum!!!!!!)

Saptamana viitoare mergem la mare, in Liguria, doar eu cu Ale, sa vedem cum ne descurcam noi2.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-sint mereu in giro,mai nou iau masina zi de zi
am dezlegare
gata nu isi mai face griji sotul ca merg singura cu fata cu masina deja de cite ori am mers nu mai are stres

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

ANAIS- auguri pentru inca o lunita , sa cresti mare si sanatoasa !!!

noi sintem mai bine , miine mergem la visita de un anisor ( mai devreme pentru ca duminica plecam in romania ) vineri avem visita la ortoped sa vedem ce se intimpla cu piciorusul .

va pe toate si multa sanatate piticilor !!
http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna ..am venit si eu la cafea cu un copchil in brate ..azi a decis ca nu vrea sa ma lase in pace deloc cnici 5 min..asta e.. o car eu dupa mine, ca n-am incotro..daca ma mai lasa si ea sa respir..asta e.. ori se trage de la maraiala ori de la raceala..noi suntem vad ca racite non stop..habar n-am de ce... 2 zile sanatoase si restul iara.. defapt nici nu am timp sa-mi dau seama ca m-am facut sanatoasa...

da' gata cu bagaj nefacut, cu lista fara lista maine o luam din loc...

om vedea si pana unde om ajunge

andreea iti lasasem nr de tel al meu sa-mi fi dat un mesaj daca ai fi vrut sa ne intalnim, in caz ca reuseam sa ajungem si la pisa dar important e ca noi vrem sa mergem in cat mai multe parti
de'acu soatei i s-a nazarit ca aar vrea sa merga si la torino..oare ce ar fi de vizitat si pe acolo?

va pup ma duc sa fac macar un stracio de lista..poate reusesc sa fac si ceva bagaje.. o vacanta placuta tuturor !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Dana, Stefania vacanta frumoasa sa aveti, va asteptam cu povesti si poze!

Alex, tinem pumnii sa fie bine piciorului lui Alek. Poate ai zis dar nu am retinut care e problema....

Katia, misto ca ai prins curaj la volan! Plimbari placute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

fetele! Multumim pt urari,asemenea si copilasilor vostri!

Auguri Sonia si Stefi mica!

Katia,stomacelul e pe locul doi acum,dintisorul face jocurile acum

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

neata haideti la cafea ca deja noi am amanat plecarea cred ca de asta nu aveam chef de liste
acum stam si bagam aerosol..asteptam sa apara doctorul la cabinet sa vedem ce ne zice... am mai fost noi racite dar ca acum..parca niciodata..ne curg ochisorii la amandoua si nasucul piticei e rosu tot parca e o biluta... e o scumpica dar mi-e asa de mila..eu imi suflu nasul, aparte ca e varza, dar macar imi mai eliberez un pic , dar ea care numai cand imi vede aspiratorul si se pune pe plans ...n-apuc sa mai fac nimic ..si nu reuseste decat cu greu sa respire ,numai pe o nara, si se enerveaza..si iar plange ..am avut o noapte..offf... saracuta..

ma duc sa mai bag o cana fierbinte de camomila

o zi buna!

tanti auguri! Sonia, Giulia, Anais

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineata!

Stefania, multa sanatate...sa va faceti repede bine sa puteti merge in vacanta!

Noi avem serbare in seara asta...sunt curioasa daca o sa faca Eduard ce-i spun eduacatoarele daca suntem si noi acolo

Mergi la inceput

multumim oana
va doresc distractie placuta..si Eduard sa fie cel mai cel

papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

katia pe unde umbli in giro?:D ahaaaaa te plimbi cu mashinica ah??

slimatei insanatoshire rapida!

Micio distractie placuta la serbare

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput