MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

danangie sunt unele farmacii care nu tin anumite siropuri sau med,le comanda doar la cererea clientului.Ca nu au auzit de siropul de care zicea Roxali mi se pare cuidat...cine stie...

Noi am fost ieri la piscina,i-a placut cf

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Noi am fost ieri la piscina,i-a placut f. mult la Ambra.Sper sa ne faca netul,sa pun si poze.Sunt neseriosi astioa de la Wind,am facut si contract pe 2 ani cu ei.Diseara va suna sotior

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut fetelor ...tot huhurez...m-am intors d la mare cam neagra...ca am adormit la soare cat a dormit pitica innainte de pranz...am fost la Follonica fff curata apa... in fiecare dimineata m-am trezit ptr ceva alergari si mai tariu am innotat cat ma putut in mare...poate,poate voi pierde ceva.

Mai Danuta incearca la alta farmacie...zau ca merita bani...stiu ce inseamna sa nu poti sa te odihnesti...am patimit o gramada cu primul+ munceam 10 ore pe zi.

Raluk la mine a functionat gelul de dinti...doar ptr primi 4...si mandra mea la 5 luni deja avea 2.

Simo la L Maggiore ai fost

Mai inca nu ne-am hotarat unde vom merge...eu vreau Trentino,dar sotului ii e frica ptr pitica...e panicos rau...vrea pe langa casa

va pup

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce faci scumpo ? Care-i viata voastra? Am vrut sa vad poze, cica albumul e gol , vreau s-o vad pe Sonia, ce domnisoara s-a facut, ca acusi face 1 an.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata..am reusit sa deschid si eu comp azi, defaptt stiti voi ca nuasta e greu , ci faptul de a pleca dupa de langa el..

..dam nu numai

dar si de baut..azi e ziua noastra 7 lunite si peste o sapt ziua lui tati si lui mami

...si daca reusim totusi sa plecam in vacanta , si nu o sa mai pot intra.. dau acum de baut pt sapt. intreaga

asa ca Poftiti!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu felicitari stefy ptr cele 7 luniteeeeeeeeeeee iar tie stefy mareeeeeeeeeee puteti incepe petrecerea d p acum

Mami de Alexandru din 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Auguri pt inca o luna Giulia, Sonia si Stefy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
azi va las cafeaua

Raluca-tanti auguri pt inca o lunita
cum se mai simte cu stomacelul?

Auguri-Giuliei,Soniei,Stefy
mai citesc si revin

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Danangie-cu coliceii imi pare rau
sper sa treaca repede perioada
desprea faza cu botezul ai nimerit uno stronzo ca esti libera sa ii dai ce nume vrei copilului tau,nimeni nu decide si sa ramina cu comentariile
noua nu ne-au zis nimic si nu are nici un drept sa o faca
o zi buna

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Katia, cam scumpa la vedere, ce tot combini? Giulia?

La multi ani Anais!

Mergi la inceput