MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata mamicutelor! Cafea nu ofera nimeni?

eu am revenit la munca , mi-a trebuit aproape o ora sa citesc posta electronica. Seful mi-a dat deja "teme" pt. aceasta saptamana, sper sa reusesc sa le fac , liniste este, spor sa am.

Roxali, eu traiesc cu speranta ca se va linisti si Ale al meu, ca tare nazdravan mai este. Zilele acestea este la o prietena de-a mea. L-am lasat aseara, nu a adormit cu una cu doua. Pe la ora 1 el se uita la un film, prietena mea dormea ...

micio, mai facem schimb ? te tine in forma nu doar ziua, ci si noaptea

Raluca, spor la bagaje si drum bun!

Georgiana, eu prima vizita am facut-o dupa 8 saptamani, acum nu mai stiu exact cat aveam (sa ma uit diseara pe fisa de gravida).

O zi buna, trec la teme

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetelor, avand in vedere ca sunt in concediu pana in septembrie, de la primele ore ale zilei eu sunt pe odisee.Iubitul meu v-a munci toata luna august asa ca adio Romania, pana la anul!!!!!!
Maine dupa amiaza ne ducem sa ne facem prima ecografie asa ca va fi o zi mare, o sa ne vedem bebitu!Nu stiu daca se poate chema inca instinct matern dar sunt sigura ca este bine( doar vorbim in fiecare zi cu el, nu?)
pupici

georgiana

Mergi la inceput

Raluca: iti multumesc pentru gandurile tale.In ceea ce priveste numele pot sa-ti spun ca m-am gandit de mult la lucrul asta.Oricum daca e fetita ( asa cum e convins taticu) o sa o chemam Daria Iulia. Problema ca daca e baiat ..... nu reusim sa gasim un nume care sa ne intre la suflet. Mai avem timp!
Apropo de nume, nasii copiilor au avut pretentii in ceea ce priveste numele copiilor ca ai mei vor sa le dea ei numele si eu nici nu ma gandesc!!!!

georgiana

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!
Facut vizita la dr, Anais se prezinta bine, 67 cm si 7.2 kg.Am fost sfatuita sa o tin pe zeama chioara si cereale in lapte pana la sfarsitul lunii,dupa care intra in schema reteta-minune..M-am lamurit in sfarsit de ce miel - e cel care da cele mai putine alergii..si parmezanul cica pt calciu...hm

Dana7, la serviciu pe caldura asta,saracuta de tine

Georgiana,frumoase numele pt fetita,daca vrei sugestii,iti dam noi pt baietelMie dimpotriva,mi-a fost mai greu sa aleg pt fetita..Cum a fost eco?Ai vazut inimioara?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

TErminat bagajele ,incarcat camperul ...plin ochi ...isi ia campi husbantul ...asta e ,la munte e frig si sant o gramada de pus...ce rost are sa-mi cumpar cand sant dotata.
Sa va spun drept eu intr-o ora am facut bagajele si intr-o juma de ora le-am si incarcat-sistemat...ca sa intre din belsug...innainte de plecare umplu si friderul cu snitle,verdeturi,fruste siiiiiii papici ptr printesa...apropo de papine, i-am cumparat din magazin...asta e no fi bai ptr 10 zile daca nu apuc sa fac si umblu pe coclauri
Numai sa stiu cai rost de vreo plecare ca-s gata imediat...cred ca mi se trage de la plecarile dese in Bucegi...off ce vremuri...cand plec la munte imi aduc aminte de "tinerete"

Georgiana a ne dai vesti de la control...deci nu te duci la privat...cei de la consultoriu cam o data pe luna vor sa te vada...daca te programezi...chiar daca nu plecati nicaieri anul asta sa nu-ti para rau ca ve-ti avea timp

Raluk spor la bagaje...sper ca nu semeni cu mine...ca am niste tendinte de zici ca plec cu casa dupa mine

Micio cu multa dragoste si cu multaaaaaaaa rabdare va creste...sa incerci pe cat posibil sa-l obosesti innainte de culcare...stiu cum e cand nu doarme nici la pranz sau seara ,eu adorm la desene(de plictis) si dansul stinge televizorul si se duce in patul lui

pup toate fetele si va urez vacanta placuta

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Roxali,drum bun si sa va priasca!Ba chiar asa plec, incarcata de parca tre sa stau un sezonDe data asta voi incerca totusi sa iau doar strictul necesar,ca nu va fi usor cu piticel!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, vacanta frumoasa sa aveti!

Dana, nu mai vreau niciun schimb de pitici de zici ca se culca asa tarziu ...lui Eduard vad ca incepe sa-i fie somn mai devreme ca se micsoreaza ziua, la 10 il pun in pat ne mai alintam jumatate de ora apoi adoarme.

Georgiana, cum a fost la echo?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata! astazi mare sarbatoare, Alessandro implineste 2 anisori. Petrecerea o facem duminica, insa deocamdata il astept acasa, ca tare imi este dor de el.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna fetelorDe cateva luni mam mutat in Italia sunt gravida in20 de saptamani si am o groaza de intrebari:ce trebuie sa contina bagajul de spital?cum se fac nasterile aici?e cineva din San Remo?Am nevoie de putin ajutor!Sanatate multa!

evl p

Mergi la inceput

Neata tuturor!
Roxali: intr-adevar eu m-am dus la consultoriu pt ca asa m-au sfatuit celelalte mamici pe care le cunosc din oras.Prefer sa ma duc acolo daca bebe este bine si nu sunt probleme.Gresesc? Crezi ca as face mai bine daca m-ar vedea un doctor in particular?
Drept sa-ti spun de 4 ani de cand sunt aici nu am avut nici o problema cu sanatatea asa ca nu prea ma descurc cu medicii.Inca nu m-am dus nici la medicul de familie, ar trebui? E cam antipatica si vb numai prostii.
Echo o fac azi dupa amiaza asa ca vesti va dau maine dimineata, oricum va multumesc ca va interesati asa mult!
Astept sfaturile voastre
pupici
8

georgiana

Mergi la inceput