MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
citat din mesajul lui MIKUTA4

VA UREZ LA TOATE FETELE SI VACANTE PLACUTE SI MULTA SANATATE.Noi miine dimineata la 7,45 plecam in Romania ,si cu ocazia asta vroiam sa va salut si sa va urez tot binele din lume atit voua cit si copilasilor vostri. ptr fiecare.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mirela, drum bun!!!!!!!

Ale

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetelor, sunt tare bucuuroasa sa vad ca sunt si cateva mamici din Italia pe forum.Poate asa mai aflu si eu cateva lucruri de la voi( avand in vedere ca sunteti deja mame multe dintre voi).Eu mamica, cu ajutorul celui de Sus, o sa devin in martie si avand in vedere ca sunt la prima sarcina nu prea stiu incotro sa o apuc!Sunt in schimb optimista si sper ca bebe sa fie bine.Va pup si sper sa mai ramana careva pe forul in august sa-mi tina companie.Pupici

georgiana

Bine ai venit Georgiana!

Asteptam mai multe despre tine

Ale

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mamii

alex al meu a cazut aseara cu capu de gresie rau..nu mai imi vine sa povestesc nimic..

Mami de Alexandru din 13.07.07

mammii, cum se mai simte Alex?

Ale

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui micio

Sunt si eu pe aici, nu prea stiu ce sa scriu...azi a luat vacanta bimbo deci mea s-a sfarsit, de maine sunt cu Eduard acasa, o sa-mi dea subiecte de povestit sigur

nu-l vrei si pe Ale al meu? ca eu am "obosit" o saptamana singura cu el ... prietenii imi spun ca trebuie sa mai am rabdare inca vreo 2 ani.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

va multumesc pentru urarile de bun venit!Eu locuiesc intr-un orasel micut de langa Roma ( velletri), dar originile mele sunt din Focsani.
Sunt aici de vreo 4 ani si drept sa va spun abia astept sa ma intorc acasa, pt ca nu am reusit deloc sa ma integrez aici.Tuturor care va duveti in Romania in concediu drum bun si distractie placuta!

georgiana

Mergi la inceput

Buna! Vroiam sa intreb mamele veterane daca e normal ca prima vizita ginecologica sa o am la 12 saptamani de sarcina, nu e cam tarziu? Pana atunci fac analizele si prima ecografie( miercuri)....Georgiana

georgiana

Mergi la inceput

ma inscrieti si pe mine in listuta voastra? Multumesc!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana bine ai revenit!...nici al meu baietoi la mare nu se omora cu somnul era super activ,printesa e mult mai buna.
Singurica e greu cu un copilas nu prea ai timp ptr tine.
Lasa ca va creste el, va face prietenii peste tot si te va lasa sa citesti reviste de moda sau sa faci vreun rebus

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna seara!
Dana, bine ai revenit...Il tin pe Ale daca facem schimb...caci cu 2 sigur nu rezist ...deja de 3 zile am capul mare, aud numai "vieni qui mama" "vedere mama" (orice face ma duce sa-mi arate), acum ne striga pe nume ca a prins faza ca ne amuza, cum dispar aud "oanaaa, ove sei?" Si noi plecam in Ro singurei , ce m-o astepta....

Roxali, bine de voi ca mergeti la munte! Sa aveti vreme buna si copii linistiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,gagici!
Pregatim si noi incet-incet bagajele..

Georgiana,mi se pare ca prima vizita (si in acelasi timp prima eco)am facut-o pe la 7 saptamani..eram curioasa daca e sarcina,pt ca testul imi iesise pozitiv,asa ca am sunat la dr si m-a programat..Analizele si ecografia te vor lamuri oricum ca totul merge bine
La nume te-ai gandit sau e prea repede sa te intreb?Eu eram aproape hotarata dinainte sa raman insarcinataOscilam intre Lorena, Morgane si Anais...

O zi buna la toata lumea!Si nervi de otel!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput