Pana la urma amaes sa mergem in apropierea Transfagarasunului, a Corbeni...cred ca acolo unde a stat si ana68, doar ca era ata pensiune. Cazarea la doar 70 lei/noapte, curat, modest, baie proprie, bucatarie la comun desi noi nu ne-am omorat si am luat masa in afara. Ca idee sa stiti ca serveam masa la o terasa din Capataneni, unde mancarea era buna, calda, accesibila la pret. Nu am stat mult si nici nu am plecat in alte directii, chiar daca am facut excursii, noaptea tot acolo ne intorceam.
seara la sosire am vizitat manastirea din localitate
ziua 1) urcat la Balea pe Transfagarasan: peisaj absolut superb. Acolo sus preturi pentru oameni cu bani: 10 ron/painea, 3 ron/micu, 35 ron/kg de pui la rotisor si aveau grija sa fie puii mari , 3 ron/porumbul fiert.
ziua 2) Curtea de Arges cu obiectivele ei
ziua 3) traseu montan pe M-tele Ghitu; un traseu nu foarte cunoscut, marcat abia de 1 an
ziua 4) cetatea Poenari, cele 1480 de trepte merita tot efortul; perisajul te lasa fara grai
ziua 5 am plecat acasa
imi este farte somn, ca as sta sa povestesc asemeni Anei toate cel vazut si traite, insa un cuvant am de spus: merita! Desi in jurul meu se contureaza tot mai multi cei care prefera strainatatea, eu as zice ca tara noastra e atat de frumoasa si din pacate nu e atat de cunoscuta.
pentru cei care vor sa vada poze din concediu, ca sa nu mai risipesc energie cu scrisul poftiti AICI