Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui ellis

Cristina, eu de la bucur obor am luat si colac si piscina. ii iau galetusa, lopatele, jucarele de la mare ca nu i-am luat de aici.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

multumesc!

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
citat din mesajul lui cristi07
miha...sari cu reteta pt salata la asta m-as baga si eu

Am inteles,sa traiti!

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19406/Salata-de-fasole-verde/" target="_blank">Aici

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
miha...sari cu reteta pt salata la asta m-as baga si eu

Am inteles,sa traiti!

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19406/Salata-de-fasole-verde/" target="_blank">Aici

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Poze Radu

Mergi la inceput

Azi la pranz i-am facut Amirei ardei si rosii coapte,cu piept de pui. Un deliciu...Ea a mancat asa si asa...ca de...are cui semana...nu devoreaza "sefeurile culinare" Dar eu ma rugam sa-mi ramana si mie ceva.Pana la urma a papat tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

[quote
La multi ani:
Ana Sofia
Diana
Adelina
Amalia

si noi va uram LA MULTI ANI!!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sa va povestesc cum a decurs prima zi fara Tuste... groaznic, nu m-am asteptat sa am asa o reactie... m-am plimbat toata ziua prin casa fara chef de facut nimic, nu-mi gaseam locul si nu stiam ce sa fac cu atata timp liber. M-am dus la alimentara din colt si cand m-a intrebat vanzatoarea de Tuste am inceput sa plang. Sunt normala?? Imi venea sa sunt tot la 20 de min. sa vad ce fac...
Ana a reinceput sa pape bine ... se simt bine in continuare la bunici si noi ne-am hoatarat sa plecam in august in concediu... sper sa rezist fara fete

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA, poftim de la mine daca ai terminat salata ta
salata[http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/PapaBuna/photo#5223246817065029378]

PUSSI - eu numai cateva ore am stat fara pui si sunam continuu.

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:

La multi ani:
Ana Sofia
Diana
Adelina
Amalia

Poze Radu

la multi ani si de la noi...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Ellis,multumesc. E tare apetisanta!

Pussi,asa am patit si eu cand a plecat Robert la mare.Eram singura cu Amira si nu ne gaseam locul prin casa,parca era pustiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ellis,multumesc. E tare apetisanta!

Pussi,asa am patit si eu cand a plecat Robert la mare.Eram singura cu Amira si nu ne gaseam locul prin casa,parca era pustiu.

sunt darnica, nu?

ne pregatesti si pt maine o reteta la fel de rapida si delicioasa?

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput