Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Vali, ai fetita cu personalitate! Inca putin si o sa-ti explice ea ce trebuie sa-i cumperi. :))

Azi am luat biscuiti Hero si Maria a si papat unul, dar l-a rupt pe jumatate si isi bagase o bucata de tot in gurita, asa ca i-am scos-o rapid si i-am dat eu bucatele mai mici.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
citat din mesajul lui valik79

Andrei a fost bolnav la inceputul lunii.A avut laringita si exista pericolul sa faca bronsiolita dar a sacapat de ea.
Am si eu o intrebare:a facut cineva pufuri cu ventolin si flixotide la bb?Noi am facut si mi s-a parut ok, dar sotul nu a fost deloc de acord pt ca i-a spus lui nu stiu ce doctor ca nu ar fi bine.
Va rog sa-mi raspundeti daca stiti ceva despre asta.

Vali,BB Andrei(16.12.2007) si Mihaela 5 ani(20.07.2002)

poze Andrei

M-am uitat pe net si uite aici: http:// copilul. ro/flixotide_125aerosol_Medicamente_24794.html
citeste cu atentie, spune ca tratamentul cu Flixotide trebuie facut dupa un program si nu trebuie intrerupt brusc. Si sa nu cumva sa-i dai sare!!!! E medicament cortizonic si o sa se umfle bebe de crapa pielea pe el, la propriu, face vergeturi! Ai grija mare! baiatul mic si fost bolnavior!
Edit: am pus pauze in link pentru ca spunea ca e reclama mascata...
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara!
Nu am mai intrat de mult timp pt ca am avut probleme cu net-ul.
Dupa lungi dezbateri in familie, am decis sa ne petrecem concediul (adica o saptamana) in Grecia, in Corfu. Vom pleca la jumatatea lunii august.
De 2 zile am inceput sa-i dau cereale cu gluten, biscuiti. Adora biscuitii.

Vasari, si eu sunt total impotriva a ceea ce ti-a recomandat pediatra ta. Mezeluri la varsta asta? Dumnezeule, ele nu sunt bune nici pt noi. Paine chiar nu-i aduce nici un aport. Referitor la premergator, parerile sunt impartite. Eu am decis sa nu-i cumpar. Matei al meu nu ar sta cu siguranta in tarc.

Mai aveam multe de spus, dar am uitat . Vreau sa vin si eu la urmatoare intalnire in parc.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Sunt baiat mare

Crestem, crestem.....

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce a papat fata mea cu o pofta nebuna azi: peste (pangasius) cu cartof, usturoi si patrunjel pasat cu un strop de unt. Facusem 2 portii sa am si pentru maine, dar cealalta am mancat-o eu... E super!

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Fac bibe la fata si ma duc si eu la , somn usor tuturor!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Multumesc pentru urarile de 8 luni ! Eu am avut azi o zi cam grea, nu stiu, poate ma si simt cam obosita, n-am timp de nimic si nu fac nimic ca lumea. Am fost cu Sophia la medicul de familie azi, ca de 3 zile nu papa nimic, ta-su de trei zile e racit si azi dintr-o data mi-a facut un puseu straniu de dermatita, s-a inrosit dintr-o data pe frunte pometi si piept. Sa fi fost de la osciloccoccinumul dat pe jumate de dimineata (cand am ajuns la concluzia ca raceala lui Raul seamana a gripa) sau de la lingurita de iaurt Tnuva cu care i-am dat pe la botic (ca in gura nu cred ca am reusit sa-i bag )? Mister.
La doctor am aflat ca
1. are rosu in gat si mi-a dat antibiotice
2. are 10 kg si 74 de cm
3. are carnea cam moale ??? asa ca trebuie sa ii dau iau vigantol (eu am oprit pe motiv de expunere la soare)
4. trebuie sa ia Fier 2 picaturi profilaxic.

Dupa ce am stat si m-am gandit si m-am sucit, am amanat antobioticul (pe care l-am cumparat)cateva zile. Daca e de natura virala (cum cred eu ) va trece doar cu panadol. Daca e suprainfectie (cum zice doctorul) o voi trece pe antibiotic. Vigantolul il voi relua fie numai pentru ca o amuza tare mult sa i-l dau, fac aaaa si ea rade si deschide gura infiorata de anticipatie. Fierul cred ca o sa i-l dau, pentru ca 2 picaturi nu sunt multe, si nu as face analize de sange (ca aici se ia din vena) pentru o problema inexistenta.

Cam atat. SI sunt obosita...Si vreau sa imi caut pediatru la Bucuresti, dar unul care sa fie pe aceeasi lungime de unda ca si mine, care sa ma asculte si care sa se potriveasca cu ceea ce vreau eu pentru Sophia. O viata naturala, in care sa nu fie fortata sa face ce nu vrea, in limita fireste a sigurantei, sa nu o hranesc cu program sau cu forta si nici sa nu o indop cu medicamente.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, si tu? Si noi avem multe recomandari incepand de azi. Cu fierul am vorbit cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca nu pierdem nimic daca-i dam, mai ales ca nu prea papa alimente bogate in fier... de fapt, ce zic, nu prea mananca.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Alina, cam asa am zis si eu, 2 picaturi in sus sau in jos nu sunt mare chestie. Nu cred ca are carente, dar intrucat papa foarte putina carnita ( a se citit deloc).

In legatura cu antibioticul, sotul meu vrea sa-i dau (desi el n-ar lua nici mort antibiotic pentru o raceala), dar eu hotarasc.

Am o stare cam proasta. Nu recomanda nimeni un pediatru care sa activeze la o clinica privata ? Totusi nu m-as duce la somitati doar pentru un rosu in gat.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHUTA - imi pare rau ca e picea bolnavioara; si eu am dat antibiotic, dar picaturi-ciplox cand nu mai scapam, dar dupa analize; ti-as rec dr mea , pt ca desi am avut indoieli asupra ei, m-am convins ca e mai bine cum spune ea, in toate cazurile si am consultat 3 pediatri pt aceeasi problema; dar azi pleaca din tara, aseara a venit special pt noi la Medlife sa ii faca vaccinul; e ok, se comporta super cu bebeii, nu e de parere sa ii fortam cu nimic; eu ii dau Fe 14 pic, dar tot dupa analize pt ca ea nu da profilactic deat Ca 3 luni 10 z /luna; eu m-am suparat pt chestia asta si am fost la alt dr care mi-a dat profilactic Ca si dupa aia, ce credeti? fata avea Ca mult peste limite...asa ca avea dreptate dr mea sa nu o indoape degeaba. daca vrei eu iti trimit nr ei de tel, dar cred ca abia peste 2 sapt se intoarce.

Aveti grija cu Fe, dati pt inceput o pic, apoi mai adaugati una.
Despre vigantol-noi luam 6 pic/3 luni, tot din pricina acelor analize unde a iesit anemica rau.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Noi iesim afara, nu stiu cat mai pot intra sa scriu, voi mai citi printre randuri; sunt super ocupata cu bagaje, cumparaturi pt mare si munte; sambata dim plecam la mare, ne intoarcem pe 28, apio pe 1 la munte.

Mai vorbim.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput