Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)
Raspunsuri - Pagina 6
ddanagh spune:
Ce pot sa zic de Lorina??!! Frumoasa foc si dragalasa peste masura.
Si am mai admirat o fetitza mare si isteatza - Una, care se vede clar ca e sufletul familiei. Este '' Una si restul ''.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Eu caut in emailul comun pozici cu Minunea Liei, stie cineva unde sunt?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Am vazut si pozele cu Miruna Liei dar eu vreau noi.
fianna spune:
LA MULTI ANI STRUMFI!
Nu am mai intrat de ceva vreme, am sarit o gramada de capitole iar acum de abia am reusit sa aflu una alta.
Am avut o luna mai ciudata, incerc sa fiu cat mai optimista, ca doar mai sunt 2 saptamani dar... de pe 1 iulie incoace am reusit performanta de a-mi inchide copilul in masina, cu cheile la el, apoi am facut pana prostului, apoi mi-a facut baiatul o posibila enterocolita sau un posibil rosu-n gat, adica a vomat inclusiv laptele meu pana m-am prins ca trebuie sa-i dau putin si des, mi-a cazut si s-a julit, s-a dat de cateva ori cu capul de masa de suparare ca.... tot felul. In afara de asta am fost la Sinaia impreuna cu 2 prietene cu fetite de 1 an, pe una din ele sigur o stiti . Nici acolo nu a fost totul roz, caci fetita prietenei mele chiar a facut enterocolita si i-a fost rau, imi rupea sufletul cand o vedeam cum sufera. Am ajuns si la un medic din Sinaia unde am aflat ca "noi mergem pe scoala de la Bucuresti cu difersificarea tarzie, d-asta sunt copii bolnavi, ca ei la Sinaia baga sucul de fructe de la o luna si deja la 3 luni mananca supa de legume si d-asta sunt copii sanatosi acolo". Asistenta le oferea copiilor Bake Rolls si a fost foarte socata, si ea si doctorul cand eu am refuzat si am rugat-o sa nu mai insiste ca asa ceva nu-i dau. Ni s-a recomandat ampicilina si romergan la amandoua- ei ca fetita avea cica indigestie si mie ca Matei avea rosu-n gat. Noroc cu Anya ca e numai buna de pus pe rana si ne-a raspuns la telefon si ne-a mai sfatuit si linistit. Noi eram acolo fara internet si doar cu doctor Romergan.....
Altfel, vreme frumoasa, racoare dar soare, o Sabina vesela si vorbareata, toata ziua intreba de una alta, stie foarte clar ce sa ceara, stie sa dea si sa imparta jucariile, merge de colo colo cu o viteza si siguranta uimitoare. Al meu...intorcea capul dupa ea si eventual o lua in 4 in directia cealalta- cica baietii se prind mai greu . Dar sunt foarte mandra de Mateiul meu drag si scump si iubit pentru ca.....atunci cand am plecat la Sinaia se tara pe burta si acum, cand ne-am intors merge numai in 4 labe! Mi-am dorit enorm acest lucru si acum sunt tare fericita sa-l vad cum isi misca funduletul stanga-dreapta in inaintare.
Mai vroiam sa mai scriu dar vad ca m-am intins cu nesimtire si nu vreau sa plictisesc pe nimeni( dar am prins si eu ceva timp liber)
Inca o data LA MULTI ANI MAMICI SI STRUMFI! Si multe multe multe multumiri Anyei!
fianna cu printisorul Matei
fianna spune:
Si sa nu uit...ca vreau si eu sa-mi laud puiul. Nu are el realizari extraordinare pentru varsta lui, nu merge singur, nu vorbeste prea multe( decat da, ma, ba si diverse combinatii), e un copil cat se poate de normal dar e frumos de pici si-s mandra tare! E copilul meu perfect!
Si-mi sustin afirmatia cu cateva poze
fianna cu printisorul Matei
cafera spune:
Fianna, ai pt ce sa fii mandra. E foarte frumos pustiul.
Timi, sunteti superbe amandoua.
Lorinuta e o cuceritoare cu ochii ei verzi. Tare mult mi-a placut.
Am vazut si o Una eleganta si expresiva.
O sa pun si eu poze, dar saptamana asta sunt contra cronometru. Duminica avem motul si cum sarbatorim in curte, trebue sa fac luna. Sunt necajica ca nu e curtea amenajata cum ar trebui, nici terasa nu e terminata, dar asta e. Incercam sa suplinim cu altele. Astazi a cumparat sotul meu o satea-trambulina (nu stiu cum se numeste exact) pt copiii mai mari care o sa vina. Cand se intoarce Alexi de la munte sper sa fie incantata. Chipurile a adus-o Zana Maseluta, pt ca si-a scos un canin.
Va pup! Sunt franta. Fug sa ma alint.
Luna1 spune:
Fianna superb Matei in poze ca si in realitate. Eu am mai spus realizarile locomotorii sunt imense pentru ei si uneori noi poate nici nu le observam. Sabinuta e unul din cazurile rare cand se dezvolta mai repede, eu asa l-am avut pe Cosmin si e normal sa o bucure pe mami realizarile ei. Asta insa nu imi umbreste mie realizarile imense (in limitele normalitatii insa tot imense sunt pt copilul meu si pt mine) ale copiilor mei.
De exemplu imi aduc aminte ca am vazut un film cu Dariuta care pe la 7-8 luni juca cucu-bau in patut. Ei bine ma mandresc sa va spun ca de doua zile, la venerabila varsta de 11 luni Lis a invatat sa joace cucu-bau iar eu ma bucur ca un copil ca ne alergam in 4 labe prin casa ca nebunele si ne ascundem. De altfel bau si tickle sunt singurele cuvinte inteligibile ce le spune Lissy. Mai baga cate-o mama sau tata insa numai si numai cand vrea.
Asa ca sa rezum, m-am bucurat atunci pt Daria iar acum ma bucur pt printesa mea deopotriva caci stiu ca asta nu inseamna neaparat ca Daria va ajunge presedinte si fie-mea numai prim-ministru. Ci amandoua actrite pe Broadway.
Hai va pup ca deja aberez si ar fi cazul sa ma culc.
P.S. Daca se mai ocupa cineva de album am trimis si eu pozici. Daca nu...nu.
cafera spune:
Nu stiu daca am spus ca Ilinca a fost foarte cuminte noptile. Ni le-a respectat si de putine ori ne-a facut sa nu dormim. Rare au fost exeptiile. Noaptea asta e una dintre ele. Acum o am in carut si o legan usor, ca sa poata dormi, pentru ca nu s-a linistit in nici un alt mod. S-a trezit intr-un plans de ti se rupea inima: cu suspine si oftaturi adanci. De lacrimi siroaie nu mai spun. Sper sa fie de la dinte. Mai banuiesc ca a fost foarte agitata si obosita in cursul zilei. Doamna Soacra s-a trezit peste noapte sa-si ocupe statutul de bunica. Drept pt care a purtat-o prin toata curtea si i-a dat peste cap programul de somn si de masa pe motiv ca asa vrea copilul. Maine voi lasa curatenie si alte pregatiri balta si imi voi respecta ritualurile. Nu de alta, dar vreau sa aiba o petrecere de mot linistita. Gata, mi-am varsat oful.
Amethyst spune:
Lavi, mami de Lorina sa stii ca nu-mi mai trece nimic prin cap, ca-mi vajaie cu pregatirile pentru petrecerea de 1 anisor de duminica. Inca nu am stabilit ora, nici locatia, dar nu cred ca vom inchiria nimic, am stabilit doar tema petrecerii si anume Winnie the Pooh
N-am scos nici fotografiile asa cum imi propusesem sa fac niste albume cadou, am lucrat de-acasa in ultimul timp si-am fost foarte ocupata.
J a facut si ea enterocolita si a fost destul de nasol.
Sotul meu e ok doar ca am impresia ca are nevoie de un concediu, e f obosit iar mie mi-e dor de mare si de-abia astept sa plecam.
Eu o cred pe Carla cand vorbeste despre progresele Sabinei. Exista copii precoce si Sabi e unul din ei. De-un singur lucru o invidiez si anume cantitatile de mancare pe care le papa ea, as vrea ca J sa manance macar jumatate dar... ce sa-i faci.
Lia,cand plecati la mare? poate ne vedem ca si noi tot in august mergem
fianna chiar ca ai un baiat frumos foc.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
lorinaoo1 spune:
Neata si haideti la o cafeluta (chiar, mi-am adus aminte ca cei din zona Timisoarei spun "cafa")
Fianna imi place tare mult atitudinea ta de mamica mandra de puiutul ei si ai si de ce sa fii mandra cu asa un blondin cu niste ochi limpezi ca albastrul Mediteranei
Imi pare rau ca ati trecut prin momente dificile, bine ca au trecut si e printisorul sanatos
Ame imi place tare mult tema petrecerii de un anisor, ca si eu sunt amatoare de personaje disney Of, cu enterocolita asta, ce nesuferita e ca ne chinuie copiii. Sanatate multa lui Jasmine
Luna, Dana, Cafera Lorinush va multumeste pt cuvintele frumoase S-a cam intimidat (are o mutrita speciala pt momentele cand e timida )
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal