Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Timi07, Cafera, multumim de aprecieri ... David e plecat in vacanta "la bunici" ... mama l-a dus la ea, de doua saptamani, ii place tare mult acolo, toata ziua sta afara, in curte, i-am dus si o piscina si s-a imbaiat pe saturate ... la intrebarea cand vine acasa ne raspunde scurt: "cand ma satur" ... mi se pare ca s-a schimbat mult, vorbeste mult si frumos, parca a mai crecut, s-a mai rotunjit
acum o sa ma intrebati de ce nu m-am dus si eu cu Mara "in vacanta", ca i-ar fi facut si ei bine sa schimbe aerul. nu pot sa merg pentru ca Mara daca o vede pe mama incepe sa planga si chiar sa urle, pana o ia in brate, si sta agatata de ea ca o maimutica, daca o lasa jos urla ... cu mine nu face asa ceva, nu inteleg de unde vine "dependenta" asta, mama a venit destul de rar pe la noi ...

Cafera de gradina se ocupa si parintii mei, eu mai mult cu indicatii, stii tu: unii cu sapa si altii cu mapa

la multi ani, Ilinca

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Alta avalansa de poze

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

quote:
citat din mesajul lui Timi07

Alta avalansa de poze

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

m-am delectat cu poze ... tare draguta strumfita, cum mai mestereste ea cu tati

am pus si eu niste poze noi la semnatura

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Ilinca

LA MULTI ANI Ilie Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

'Na seara!

Eu mai rarut ca asa-i frumos , glumesc desigur Mai cu Lorinush, mai cu trebaluitul, mai cu... si trece timpul...

Ilinca si Ilie

Dana si eu sunt curioasa ce e cu sunetul acela, as avea idee dar nu ma selecteaza astia

Timi faine poze, ce mai, ai doi mesteri in casa Poza asta imi place tare mult

Eu nu am mai vazut-o de multa vreme pe Brazuca pe aici. Stiti voi ceva de ea?
Ame ce intrebari iti mai trec prin minte? Ce mai face sotul?
Viveeeee ne e tare dor de tine

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Mi-e un somn de pic si nu-mi tine nimeni companie...

Caferutoooo tare mi-a fost dor de tine si de fete, chiar, vrem pozeeee

Noi am petrecut si sambata si am taiat motul fetei, a plans de nu s-a inteles nimic... Concluzia: nu-i place de nasica Pana la urma, a luat de pe tava pixul, telefonul (de 2 ori) si usb-ul, deci business woman o face mama De bani sau cheile de la masina nici nu s-a atins
Intreba cineva... nasa a venit cu hainute pt fata si unele le-a si imbracat. Asa, ocazional, o mai imbrac si cu hainute noi nespalate in prealabil, am vazut ca nu are pielea sensibila.

Mergi la inceput

Avem si noi pozici noi la semnatura

Eh, gata, stingerea, ca dati cu rosii maine dimineata ca am scris prea mult
So, good night

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Timi foarte dulcica e Sophi. Si ceilalti 2 baietei, care se tot invart pe langa ea sunt dragalasi foc.
Am mai dat iarasi o raita si pe la cele din Franta. Imi place mult de voi fiindca pareti asa relaxati, fara stresul romanului.

Valen felicitari pentru mica vorbareata. Sunt intradevar uimitori cum cresc.

Daria tot nu zice nici un cavant dar vorbeste muuuult. Intelegeti ce vreau sa zic. Le zice pe limba ei, care, sincer, nici la alti bebei prin parc nu am mai auzit-o. Zazaie asa cu intonatie, ba uneori ridica si mana - 'nu pricepi?' . Adica orice spune e cu zzzzzzcu niste semivocale. Parca e o albinutza.

Sa va odihniti bine !!!

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mia culpa. Ma scuzati
La multi ani !!! Ilinca si Ilie Sa cresteti mari, sanatosi, voinici.

Ma duc sa o admir pe Lorina

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am admirat pozici cu Soph care e superba ca intodeauna la fel ca si mamica ei. De tati nu zic nimic ca nu-mi permit.

Am admirat si pozici cu Lorina si ma inebunesc dupa buclele ei si ochii ei superbi verzi. De mutrite nici nu mai zic.

Am vazut si pozici cu strumfii Ioanei si imi place ce mutrita a facut Mara cand i-a stins fratiorul ei lumanarea. Foarte frumosi sa-ti traisca.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput