Strumfi de un an (iul-aug 2007) (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ce nasol de voi ca trebuie sa munciti pe caldura asta.
Lasa, ca vin ele si vacantele.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai eu dupa ce am vazut ce face dragostea m-as mai iubi o data. Ptiu frumoasa nora am. Stiu, ma repet.

Jadi cu calori sau fara de cand vad si eu pe aici vreo 25 de grade, ma laud ca a venit vara, ca mor de cald si bag inghetata.

Mamii nu am vazut inghetata de bebici nici n-am cautat, o fi, insa ea mai scapa in ale lui Cosmin sau mai e o inghetata mini milks se cheama care are doar laptic si vanilie si ii mai dau cand vede la mine. Dar rar. Imi place ca deja stie si daca scot inghetata urla preventiv sa stiu ce ma asteapta de nu-i dau.

Hai gata lunch break-ul back to slavery.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana, ai calculat incorect, sambata si duminica nu lucrez iar 25 iese din calcul. Ziua de azi la fel ca deja mai am un pic deci... mai am 7 zile, o medie de 11 pe zi ca o zi o am rezervata pentru 2 mai mari... sunt coerenta?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Apropos de ce zicea Deni Si la mot o imbraca nasa ? Habar nu am traditiile. DAr, sincer, as prefera sa o imbrac eu cum imi place si in plus sa le pot spala inainte.

PS imi cer scuze Deni, ca mai pun si eu paie pe foc. Imi dau seama cata treaba e pe capul tau. Dar, daca eu stau acasa, am uitat cum e sa fii prins pana peste cap. Fac si eu misto pe aici.
Dar parca ma incearca asa un dor de servici, de targete. M-am cam plictisit acasa.

Mergi la inceput

Afara ploua cu soare. Mana curata - vorba bunicii mele.

Ma tot gandesc la sunetul ala de la concurs. S-au zis toate variantele care imi treceau si mie prin cap. Chiar m-au facut curioasa de ce poate fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Salutare, salutare!dana, apropo de "ploua cu soare, mana curata", mi-amintesc de mama unui bun prieten, venita anul trecut aici in vizita (femeia de la tara) care ne zice intr-o seara: "mama, bate vantul de la vale, dinspre cote des neiges(asta-i un bulevard), nu-i a buna, sa vezi prapad..."De altfel, eu tot stagnez cu kilogramele, parca m-am mai tras la fata, da' nu considerabil; si eu am baut ceai verde si m-a ajutat insa acum nu mai pot pune gura pe el neam, e scarbos tare. Ines este la gradinita cu sora-sa; creste si face progrese vazand cu ochii;taica-su', reintors acasa dupa 4 zile, a crezut c-am schimbat copilu'asa schimbata a fost; defapt am observat vinerea trecuta ca este capabila sa repete dupa mine cuvinte scurte si simple: zice apti(lapte), gaca(gata) dodo, papi(papusa), ne (nas); nu-mi dau seama daca este in stare sa si puna termenii in context da' e dulce tare cand o vad cum ma imita; stie de exemplu ca apasam pe butonul de la lift si inca de cand coboram din masina isi pregateste degetelul aratator; la fel, cand ajungem in parc spune "utaa, utaa", pt. ca le tot spun eu utza, utza; una din educatoare mi-a zis ca Ines o aude pe colega ei cand o striga si zice si ea :Cati, Cati. La multi ani pt. Ilinca si Ilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Astazi am dat peste un subiect care nu am stiut ca exista.

Cristina_ana pupici pt tine si Andrei, te astept cu vesti bune si cu un soare stralucitor pe straduta ta ca il meriti.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna mamici dragi!

Multumim tuturor pentru urarile si gandurile bune.
Ma bucur ca v-ati amintit de noi desi nu prea am mai scris in ultimul timp.
strumfilor care au implinit un anisor. Sa cresteti mari si sanatosi alaturi de familiile voastre.

Noi am petrecut trei zile ca in povesti. Vineri, pe 11 a fost ziua tatatui de Alessia, pe 12 l-am sarbatorit pe Raducu si mi-am amintit plina de emotii ziua de 12 iulie 2007 cand l-am tinut pentru prima data in brate si am avut convingerea ca nu exista nimic mai catifelat pe lume decat pielea bebelusului meu, iar duminica am fost la petrecerea printesei Alessia care a fost tare mandra de varsta ei si a defilat prin toata casa cu walker-ul.

Eu am ramas in urma cu pozele, dar promit sa pun cat de curand macar cateva poze de la mot.

Paticut, un special pentru Miron care m-a dat pe spate cu progresele lui.
Lia mi-a placut cum ai scris despre ochii lui Raducu. Cand ajung acasa o sa intru si pe adresa comuna ca sa o vad pe Una in iarba.

Timi mi-au placut mult pozele tale, iar de personajul principal sunt fermecata. Ce aparat foto ai folosit? Vreau sa-mi iau si eu unul nou si nu prea stiu catre ce sa ma orientez...de fapt am o idee, dar ma pot razgandi.

tuturor

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Ilinca si Ilie!!!!

Andreea multumim pt compliment. Pozele din franta sunt facute cu un Canon PowerShot S50 iar cele din Ro. si Irl. cu Canon 40D

Valen feliciatari micutei tale vorbarete.

Ioanaiub ti-am admirat copilashii azi, sunt tare frumosi amandoi.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

copiilor care au implinit 1 an in ultima saptamana si sarbatoritilor de astazi, Ilinca si Ilie!
Noi ne-am intors de la vaccin si control, Saby are aproape 10kg si 75cm, e ok peste tot, fontanela s-a inchis, e bine sa pape cat vrea, totul e in parametri normali, inclusiv faptul ca se distreaza desfacand dopurile de la sticle si bagand obiecte inauntru. Exista o usoara suspiciune de platfus, adica are scobitura dar nu suficient de mare, insa mai are timp sa se formeze.

Si eu optez tot pentru Canon ca marca de aparat foto .

Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat de ziua Sabinei, pe forum, messenger sau telefonic: Violeta, Lavi, Ioanaiub, Monicabo, Andicu, Nma, Ghinetz, Samadhi, Ioana75, Brazuca, Simo, Luna, Andutzy, Fianna, Vivela, Mada, Lia, Otim, Timi, Anto, Alina.a. Va pup pe toate si ma gandesc la voi cu drag.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput