Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 9
justasmallkiss spune:
Supa de legume:4 cartofi mijlocii,o ceapa,2 bucati praz,un ardei gras galben,un litru supa de legume(apa+3 linguritze instant),200 gr mazare,piper,o legatura Schnittlauch(cauta pe net cum arata pt ca nu stiu denumirea in romaneste,cand eram eu acasa nu am vazut asa ceva).
Tai totul cubuletze,rondele,pestisori...cum iti place tie,calesti ceapa fara grasime,adaugi morcovii,supa de legume si fierbi 5 minute.Adaugi ardeiul,prazul si mai fierbi 5 minute,mazarea,piper si iar 5 minute fiert...deasupra presari ceapa asta verde(schnittlauch) si pofta buna.
Supa cu patrunjel:o ceapa,3 morcovi,un cartof potrivit ca marime,250 ml supa de legume(apa+2 lingurite instant)o legatura patrunjel,2 linguri smantana acrisoara,sare,piper.Ceapa,2morcovi si cartoful le tai cuburi mari si le calesti fara grasime,adaugi supa si fierbi 20 de minute.Faci totul crema(pireu),morcovul ramas il tai cubuletze mici,il adaugi in supa si mai fierbi 5 minute...se adauga patrunjel,sare,piper,smantana acrisoara(iaurt) si gata...asta cica are toata 2 pct.
justasmallkiss spune:
Supa de legume:4 cartofi mijlocii,o ceapa,2 bucati praz,un ardei gras galben,un litru supa de legume(apa+3 linguritze instant),200 gr mazare,piper,o legatura Schnittlauch(cauta pe net cum arata pt ca nu stiu denumirea in romaneste,cand eram eu acasa nu am vazut asa ceva).
Tai totul cubuletze,rondele,pestisori...cum iti place tie,calesti ceapa fara grasime,adaugi morcovii,supa de legume si fierbi 5 minute.Adaugi ardeiul,prazul si mai fierbi 5 minute,mazarea,piper si iar 5 minute fiert...deasupra presari ceapa asta verde(schnittlauch) si pofta buna.
Supa cu patrunjel:o ceapa,3 morcovi,un cartof potrivit ca marime,250 ml supa de legume(apa+2 lingurite instant)o legatura patrunjel,2 linguri smantana acrisoara,sare,piper.Ceapa,2morcovi si cartoful le tai cuburi mari si le calesti fara grasime,adaugi supa si fierbi 20 de minute.Faci totul crema(pireu),morcovul ramas il tai cubuletze mici,il adaugi in supa si mai fierbi 5 minute...se adauga patrunjel,sare,piper,smantana acrisoara(iaurt) si gata...asta cica are toata 2 pct.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor. Nu ma pot mobiliza sa va scriu ca-s tare blue azi, ca si ieri de altfel....si maine cred c-o sa devin neagra...
Gabriela esti o frumoasa.
Tzuni ma bucur c-ai redevenit activa.
Delidana feliciari pentru sport.
Anda si mie mi-e dor de tien.
Va pe toate si va urez o zi cat mai linistita, senina si fara ganduri negre (cum am eu).
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
vikinga spune:
Tzuni haha eu la nunta fu-i mare raaaau si cu parul tapat de vint, un fel de blond african stile:)) mai degraba pun poze de acum in costum de baie:)) Dar sa trec odata de 70, ca tot stau in loc. Chiar asa pt raport: 71,1g A facut mama placinta din aia moldoveneasca:)Gusta, am vazut ca linckul pus de mine nu se deschide direct, uite intra aici:http://www.apart-fashion.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Apart-ApartDe-Sitein dreapta da pe wedding special si pe urma fashion si in stinga e o tipa cu o palarie absolut chic! Neaparat cu manusi asa lungi.Merge la o tinuta cu ceva scurt, da click pe poza aia sa o vezi in intregime.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Pe urma intra tot acolo la wedding dar cauta si la accesorii, si pe pagina a doua de la accesorii apare o tipa un crac sexy si o chestie din aia albastra cum ii zice ca-s pe fuga si am uitat. Ei treaba aia albsatra tre sa o dea olandezu cu dintii jos:)Tre sa ai ceva nou, ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Gabrielama spune:
Zuzi, hai, transforma-te in pink, nu mai fii blue! Multumiri de complimente!
Tzuni, stiu despre ce poza vorbesti! Aia este din capitolul "ce pot face 4 maini dibace" - adica 2 care mi-au aranjat parul si 2 care m-au machiat. A fost toamna trecuta, cand am fost nasi. Hai ca o sa caut poza sa o pun. Si aveam si o rochita chic!
Ioana, multumim de retete! Suna toate foarte bine!
Gusta, eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau cu rochia; important este sa te simti tu bine in respectiva tinuta. Si mie imi plac palariile foarte tare....
Vik, vrem poze cu tine in costum de baie! Si vrem si placintaaaaaa....
Anda, salutari!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
Gata, am terminat cu bagajele, ma duc la culcare. Voi dormi vreo 5 ore. Va pup si ne revedem duminica.
Weekend placut si aveti grija de voi.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
Ioana, multumesc pt retete. Le-am notat. Azi am facut cumparaturi, amine fac una din ciorbe!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
rolo spune:
Ola chicas,
Remember me? apar si eu ca incet incet dispare blue-ul. De 3 zile sunt in CO, doar formal ca tot m-am dus la job cu Ileana dupa mine, ca nu am avut cu cine s-o las. In plus, cred ca o sa ii fac mamei o statuie, ca zau tare e greu cu fii-mea 24/7. E FUCKING ENERGISER BUNNY
De 3 zile am mancat doar seara, pe fuga ca nu apuc sa fac nimic in timpul zilei.
Va las acuma ca trebe sa imi spal parul si sa ma arunc in pat ca-s ruptaaa.
Tzuc toata lumea.
Sper sa revin repede.