Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.Las cafeaua si ceaiul pregatite si va astept mai tarziu...cand "faceti ochisori".

Zuzule,ce-i cu tine?Totul ok?

Tzuni, sper sa fie pe gustul tau ca nah...sunt dietetice,apa+legume+ceva condimente....nu sunt cine stie ce.Sa-mi spui daca mai vrei(retete)?

Delia,mie mi-a scapat...pleci undeva(altundeva) in concediu?Distractie placuta.

Gabi, nu ai pt ce.

Carmen,ati avut ieri vreme frumoasa si ti-ai petrecut ziua cu piticii afara?

Mari,cum te simti azi?

Rolo,te asteptam mai des pe la noi.

V-am tzucat,e imediat 6...merg sa pregatesc papa,hainele si sa trezesc piticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Multumesc pt cafea, Ioana! Deocamdata zic ca-s suficiente retete! Daca mai am nevoie, strig!

Rolo, bine ai revenit printre noi! Roxa-boxa nu ne mai iubeste...

Azi am o zi super-incarcata. Asa ca va pup si vb mai incolo!

Tzuni

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

prezenta si eu la un ceai.

Ioana, e vreme mohorata la Iasi, bate vantul, asa ca stam in casa si ne jucam. Multumesc pentru urarile pe care le-ai transmis strabunicii, .
O zi frumoasa si usoara.

Zuzilici, un special, sa-ti revii repejor.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu ma chinui la cafeluta.

Ioana cat mai ai concediu?

Zuzulici hai ca trebuie sa treci de starea asta.

Carmen azi ce mai faci bun?

Delia drum bun si asteptam poze.

Tzuni o zi cat mai buna.

Rolo mai da pe la noi mai des.

Vik ma gandeam ca acea palarie a tipei cu pantaloni mi-ai recomandat-o.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Ioana: mersi de cafea. EU azi am nevoie de portie tripla.
Am un morcov cat mine de mare ca la 4 am operatia de implant de radacina. Imi e frica si groaza, mai ales ca am inceput sa am reactii apicale - radacinile de sus sunt inflamate si in consecinta dureroase. Ganditi-va la mine azi va rog
Tumpi: ma rog si eu sa fie totul bine pentru surioara ta si bebe.
Zuzi: ce ai patit scumpa. Nu te recunosc.
Va las acum si va doresc o zi minunata. Nu cred ca mai intru, poate doar pe seara daca o sa fiu in stare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele! ce faceti?
Anda, ma gandesc la tine, Doamne ajuta sa fie bine si sa scapi odata si sa nu mai ai probleme cu dintii!
Carmen, pai e bine ca manaca pepene rosu...si noaptea tot la toaleta? la multi ani strabunicii, e strabunica din poza? si la noi tot vreme urata!
Tumpi, cum a fost ieri la eco? sper ca e totul bine!
Delia, drum bun si distractie cat incape!

noi plecam dimineata, am fi vrut sa plecam azi, dar n-a fost gata pasaportul lui barbatu-meu, asa ca plecam dimineata. mi groaza de drumul asta lung si de multimea de bagaje, sper sa incapa in auto si sa nu faca sotul cu nervii!
pupici la toate si sper sa ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata!

Anda, iti tin pumnii sa fie totul cat mai usor azi la operatie!

Delia, vacanta frumoasa! Abia astept sa ne povestesti cum a fost intr-o tara asa speciala!

Ioana, multumim de cafea!

Rolo, concediu placut!

Mephala, joaca placuta in casa! Si la noi au fost ceva nori, dar acum a iesit soarele.

Gusta, te-ai decis la ceva modele de rochita?

Raportez ca ieri am alergat 1 km in Herastrau. Nu-i mult, dar e un inceput!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetelor,haideti la cafea si ceai.Ieri am fost in Belgia pentru semnarea unui contract,am ajuns acasa foarte tirziu.Al meu sot e atit de incintat de treaba asta, incit imi spune la un moment dat "Ce ar fi sa ne mutam in Belgia ?"
Acuma stau si io sa cochetez cu idea dar inca nu stiu ce sa zic,mai vedem.
Claudia,drum bun si vacanta placuta in Ro.
Carmen,LA MULTI ANI ! bunicii tale.
Ma bucur ca Iustin se simte bine dupa operatie si nu a avut parte de complicatii.Imi pare rau ca nu am fost pe faza cind ai spus ca v-a fi operat.
Anda,iti tin pumnii,sa treci cu bine peste operatie si sa nu ai dureri mari.
Delia,drum bun,have fun.
Gusta,am umblat ieri putin si prin magazine in Belgia si am vazut tot felul de tinute misto de seara,rochite si palarii dragute foarte ieftine.In caz ca nu iti gasesti in Ro ,sau aici, merita cumparate din Belgia.
Va pup,azi tre sa scoatem toata podeaua afara,poimiine vin oamenii sa ne-o puna pe cea noua.
Sa aveti o zi cit mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, spor la treburi si multumesc de urari.

Marilena am facut o salata beuf, mai am niste ardei umpluti de ieri, gata cu bucataria pe azi. :)

Claudia, mersi de urari, da, ea era in poza de la concurs.
Drum bun si sa va simtiti bine in Ro.

Anda, ma gandesc la tine, sa-ti fie bine si sa n-ai dureri mari. Fii curajoasa!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Halo din nou. Eu acum imi beau cafeaua ca am reusit sa adorm bestia si am 2 ore de pauza. Doamne ce bine e in concediu!! Se vede ca am inceput sa ma relaxez.
Azi mi-am comandat masina de spalat decapotabila si aspirator cu filtru de apa si abia astept sa le primesc.
Fetelor, mi-a fost dor de voi, dar a naibi stare de blue tare greu s-a lasat dusa. Bine ca am scapat.
Tzuni nu fii suparata pe Roxana. Va iubeste si ea dar nu prea are timp sa intre pe forum, desi e si ea fara Serban, care s-a dus cu buna-sa la mare. Dar o s-o trag de urechi cand vorbesc cu ea la tel.

pup si restul fetelor in special Delia careia ii doresc vacanta frumoasa in tarile calde (daca am inteles bine), Mephala, Gusta, Zuzi, Anda (ma gandesc la tine azi si tin pumnii sa fie usor si fara durere implantul), Vikinga, mamidulce, Vio, Dordia, Hcclara, Criscosty, L_carmen,Gabi, Justasmallkiss

Mergi la inceput