Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 23
justasmallkiss spune:
Tzuni,frate-meu e scorpion si e slab ca "scāndura",niciodata nu a fost macar putin plinutz si mananca de rupe dar tot nu se pune nimic pe el.
CRISCOSTY spune:
Neata! Revin printre voi, v-am dus dorul dar am fost daramata psihic, nu am avut chef de nimik. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine Imi pare rau ca nu am mai dat raport de 2 saptamani, promit ca martea viitoare sa ma cantaresc si incepand de azi sa redevin activa. Nu am citit mai nimik din urma, decat printre randuri
Tzuni la multi ani Mariei, sa fie sanatoasa si sa va bucurati una de alta!
Eftimie la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de Edi!
Cuscra sanatate multa iti doresc, ai grija de tine...sa te faci bine pana la nunta, trebuie sa fii o mireasa frumoasa si sanatoasa
Zuzi bine ai revenit Am vazut ca ai postat poze, promit sa ma uit la ele, vreau sa o vad pe Isabella.
Trebuie sa ma apuc de treaba, va pup pe toate
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
"Flocea" al meu dulce: http://good-times.webshots.com/photo/2133854700103495333ojuJLP
Delidana spune:
Salutare
Incerc sa deschid eu subiect nou, sa vad daca imi mai amintesc cum se face ...la mine netul merge ingrozitor de greu.
Revin...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna dimineata!
in primul rand La Multi Ani! Mamicadulce,sa fi sanatoasa si fericita!
Ieri binenteles ca nu am mers la bazin, sper azi sa nu mai ploua, desi este mai racoare ca ieri.
Zuzilici superbe pozele, iar Isabela iti seamana ca o picatura de apa.
Nu stiu cand sora-mea va posta niste poze, ca si eu le astept sa le arat la colegele de servici.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
Pupici
Delidana spune:
Capitolul 218
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan