Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.

Marilena,uite o cana mare si f tare pt tine.

Tzunela,ai reusit sa faci ieri tot ce ti-ai propus?La spor ma refer...

Rolo,te-ai odihnit?E rau cu "socrele" din astea...si eu am avut aceeasi problema la inceput dar "am dresat" baiatu'.Acum pot spune ca nu mai am probleme pt ca in timp si-a dat seama socrela ca-l iubesc pe fiu-su si nu m-am casatorit cu el pt acte...cum credea lumea si ma inteleg cu ea de minune,pot spune chiar mai bine decat se intelege al meu cu ea.E o dulce!!!

Gabrielaesti o frumoasa.

Anda,trec ele durerile,eu nu le bag in seama...bine ca nu e ceva mai grav.Acum pot spune ca ma simt bineeeee,ma doare dar ma pot misca.Ma omoara durerile de cap din cauza carora nu ma pot concentra dar.....optimismul e in floare la mine.

Delia,si azi program de sala?

Claudia,concediu placut si...vreme frumoasa iti doresc.

Madelaine, sanatate multa iti doresc.

Doina,concediu placut si te asteptam cu forte noi.

Simcar,noi vrem sa slabim dar "nu prea ne iese figura".

Copilu' meu doarme...minuneeeeeeeeeeeeeee,s-a trezit pe la 5 sa faca pisu,a baut o cana de lapte cu gris si miere si s-a culcat la loc.
Cafea...ceai...cine mai doreste???

Mergi la inceput

Tzuni,de SPORT era vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ioana si Tzuni multumesc de oferta si o accept cu placere.

Scuzati-mi absenta dar nebuneala isi spune cuvantul si acuma sa scriu cateva cuvinte la fiecare.

Violeta sa iti traiasca nepotelul si cat mai curand sa vii sa ne dai o veste buna.

Tzuni vazut poze frumoase si vad ca ai inceput sa te tii de treaba.Felicitari.SI acuma o intrebare o dai cu ceva pe Meri pe par de sta asa ca eu daca o las pe Mara cu parul desfacut zici ca e bagat in priza.

Ioana dureri de cap am si eu dar cica tot de la spate se trag.Asa o fi ca eu una numai stiu.

Rolo buna treaba cu decodorul ,ce bine ca am scapat si nu am de ce sa-l dezvat.

Cuscra sper ca esti bine si apari macar cu un mesaj nou.

Zuzulici astept sa vii sa spui de unde ai starea asta blue.

Delia astept poze si stiu ca ai intrebat de mine dar nu am avut cum scrie.

Gabriela arati foarte bine in poze asa ca nu trebuie sa rosesti.

Anda nasol cu dantura ,dar gandestete ca o sa fie bine si scapi de toate problemele.

Carmen asteptam sa mai apari.

Carmen E nu ai pus nici o poza de la nunta.

Anky gata tapetatul?

Laura sper sa te acomodezi repede in Ro si sa nu iti mai fie dor de apa si plaja.

Daca am uitat pe careva neuronul e de vina ca numai da randament deloc.

Revin ca e cafeluta gata si va zic ce am facut eu .Asta daca va intereseaza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena,asa e...de la coloana se trag durerile de cap.Eu zici ca sunt "beata sau drogata" cand ma doare foarte tare.Sunt atat de puternice de parca imi pune cineva un fier incins pe ceafa,asa ma arde!!!
Las' ca ne facem noi mari si trece.
Copilul meu inca doarme dar tre' sa o trezesc pt ca azi nu am cu cine sa o las si o car dupa mine la terapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mi-am adus cafeluta s cat se raceste sa va zic ce am facut.

Jumatate sunt ca si casatorita ca am depus ieri actele si totul e in regula ,asa ca pe 25 septembrie la ora 9 semnam si o sa fie gata treaba.Emotiile au aparut aseara dupa ce s-a terminat totul ca sa vedeti ce sucita sunt.Sala am aranjat-o mai avem numai de vorbit ce vrem si asta e tot.Petrecerea o sa fie pe 26 de la ora 19.Sper sa fie ceva frumos si toata lumea sa se simta bine.De costumatie am sa vad in Romania si cand ma intorc inapoi am sa dau invitati.Mai mult numai am de aranjat ca restul tin numai de mine (curat in casa,prin gradina ,cum aranjez sala,ce scriu pe invitati,primul dans si lista poate continua).Asa ca aici am facut multi pasi inainte si mai urmeaza unul mare si gata.

Dupa am ajuns la medic ca hernia imi face neplaceri mari si din nou am calmante si tratament si dupa ce vin din vacanta incercam din nou niste analize.Medicul nu prea a inteles ca nu am asta in lista dar m-a pus sa imi fac programare si revin dupa vacanta.Si nu am mai zis ca sa nu ziceti ca numai probleme am ,dar la pe operatie imi aparuse ceva si se pare ca inca am un fir care trebuie sa il las sa iasa singur,si ma doare si e umflat si acusi o sa faca puroi(numai bucurie).Asa ca dupa ce vin din vacanta(mai bine zis vizita la parinti)vedem daca se poate interveni chirurgical sa scap si de asta.

In rest sunt bine ,copilul e sanatos ,am scapat total de pampers ,ii merge gura ca la moara,a spus la toata lumea ca ea pleaca in vacanta si bunicasa trebuie sa o astepte cu tort si cola daca vrea ca ea sa vina.La primarie ea a ales carte de casatorie a si semnat ,iar noi ne tavaleam de ras si ea isi dedea atata importanta.A si deja numai e nevoie sa spunem noi ca ne casatorit ci anunta ea ca mami si papi se casatoresc.

Mai sunt in zona.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Gusta, ma bucur ca ai aparut, chiar intrasem la idei ca poate ai fugit cu olandezu' si v-ati casatorit la Las Vegas.

Tzuni, asa deci, n-ai vrut sa-mi dai si mie gin.
Spor la rontait, mie nu-mi plac betele alea nici sa ma omori.

Ioana, da, tot la sala; azi am facut asa: 1 ora yoga cu minge din aceea mare (la un moment dat am cazut de pe ea ), 1 ora aerobic (instructorul era ca un fluturas iar eu ma miscam ca o balena esuata dar a fost un inceput ), 1 ora + . Cintarul se incapatineaza sa stea la 69 kg dar eu nu-mi pierd speranta.

Rolo, hai ca ai fost haioasa cu resetatul decodorului.

Carina, Zuzi, Gabi,

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

eu mi-am inceput ziua in forta, ca sa zic asa, facand aproape 2 ore pana la birou - saptamana asta fac "naveta" la Ploiesti, caci Mara e la mama toata saptamana (si mai vrea sa stea inca 16 zile...) - din cauza unul accident pe DN1. Am plecat la aceiasi ora ca ieri, dar am facut cu 50 de minute mai mult... uf!

Oricum, bine ca ama ajuns cu bine.

Marilena, felicitari pentru pasii facuti deja. Partea cu organizarea este frumoasa; mai ales cautatul de rochita! Tinem pumnii sa iasa totul perfect!

Ioana (si Marilena), nu va ajuta la spate daca mergeti la inot? Ca mie asta mi-au recomandat si se pare ca face intr-adevar minuni.

Tzuni, ai gasit telina? Recunosc ca mie imi place mai mult asta "clasica", a noastra.

Rolo, cunosc asa de bine ce povesteti tu despre vizitele la socrii... Noroc ca nu merg prea des acolo...

Delia, ai pus poze si nu le-am vazut eu?

Eu raportez inca o sesiune de alergat, aseara, intr-unul dintre parcurile din Ploiesti. De fiecare data cand alerg ma intreb cum oare si ce pregatire si rezistenta au oamenii care alearga la maraton...

Dar nu ma dau batuta!

Sa aveti o zi minunata!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

In sfarsit sunt si eu mai linistita. Ieri mi-a plecat seful pentru vreo 3 saptamani, asa ca azi ma relaxez putin.
Ieri (pe frigul ala) am fost la bazin. A fost ok, m-am imbracat bine sa nu racesc. Sper si azi sa fie bine, ca mor daca mai pierd sedinte de inot.
Cu tot inotul meu, cantarul imi arata 65.3 kg. Partea proasta este ca mie inotul imi face o foame! totusi incerc sa ma abtin seara, dar nu-mi reuseste intotdeauna. Probabil, week-end-ul trecut si-a spus cuvantul (botez si mir).

Doina concediu placut si odihna si distractie cat mai multa.
Gusta felicitari pentru pregatiri. Parca, parca imi faci pofta (ca sa zic asa), dar eu nu prea le am cu petrecerile. Dar o sa ma gandesc serios ca asa nu se mai poate. Parca ma simt incompleta. Pupici .
Tzuni mama, ce activa esti! Felicitari!
Rolo si mie mi-a placut faza cu "decodorul resetat" Esti mortala.
Delia asteptam pozele!
Criscosty cum esti? cat de cat bine? Putere multa iti doresc sa treci peste aceasta durere mare.

In rest va doresc o zi frumoasa si tot binele din lume.
Pupici la toate celelalte fete: Zuzilici, Mephala, Carina, TLaura, EftimieC, Dordia, Gabrielama, Justasmallkiss, Vikinga, Anky, si toate celelalte fete pe care din greaseala le-am omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune,

Delia, am facut o raceala urataaaaaaa cumulata cu multa oboseala ca invat pentru un examen de conta pe care il dau pe 31 iulie...asa ca ieri efectiv simteam ca nu ma pot tine pe picioare.

Gabi, Justa, multumesc pentru urarile de sanatate. Se pare ca azi ma simt un pic mai bine si oricum trebuie sa ma mobilizez ca am de invatat fte, fte mult pt examen.

Pupici la toata gasca. Revin mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Sunt tot pe fuga dar imi sunteti asa dragi ca nu pot sa nu va salut.
Gabi: felicitari pentru alergat.
Violeta: felicitari pentru ca te tii de inot.
Marilena: wow ce nostalgii imi trezesti cand povestesti de planurile de nunta. Legat de pb de sanatate, o sa fie bine ca si tu esti mai optimista. Pupici Marei vorbarte.
Madleine: spor la invatat si ai grija de tine.
Zuzi: deci? iti iei banda?
Carmen: unde esti?
Delia: ce activa esti cu sportul. Tare bine tre sa iti fie
Tzuni: felicitari si tie pentru sport.
Rolo: welcome back.
EU azi la 1 jumate merg la stoma sa gasim solutie de dinte provizoriu si abia astept.
Meniul de azi:
2 muffins mari cu mure
paste cu smantana si ciuperci
nu stiu diseara, o sa vad
Va pupic pe toate,
Ioana: cand am timp iti scriu o reteta super meseriasa si super rapida de foietaj. O stiam de ceva vreme dar nu am scris-o atunci ca nu o incercasem.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput