Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tzuni, ... ma faci sa rosesc....

Delia, Anda, multumesc si voua.

Anda, imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie cu dintele; trebuie sa iti spui ca in curand o sa se rezolve si ca totul o sa fie OK.

Madelaine, sanatate!

Io azi n-am avut spor; am fost cu un ochi la treaba si cu unul cautat pe internet cazi, bai, chiuvete...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gabrilama, ca esti mai umblata prin magazine.... La noi se gaseste telina de-aia betze? Tije... tulpini de-alea verzi, de rontzait?

Nastad, ma bucur ca esti ok cu familia. Cat despre munca, nu mai pune atata la suflet! Vacanta placuta si sa ne aduci poze!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Gabi: eu sunt optimista de felul meu si sunt mai mult decat incantata ca exista solutie pentru problema asta. Doar ca, as prefera sa ma doara de 10 ori mai tare dar sa nu se vada ca imi lipseste dintele. EU sunt manager la o echipa de douazeci si ceva de oameni, trebuie sa discut cu ei sa relationez iar lipsa dintelui ma sunteaza tare in momentul asta. Vestea buna e ca aseara am discutat cu chirurga care e multumita de evolutia de pana acum si maine ne intalnim sa gaseasca o solutie sa imi puna ceva dinte provizoriu acolo.
Simcar: bine ai venit. Eu personal sunt la mentinere, dar pe subiectul asta am slabit ultimele kg, de la 62 la 52-53. Aici poti gasi mereu o incurajare, un sfat o vorba buna.

Si ca sa va distrati putin:
La banca se înfatiseaza un batrânel care cere sa i se acorde un credit destul de mare.
Putin jenat angajatul bancii îl întreaba: „Ce vârsta aveti?"
85 de ani,raspunde senin batrânelul.
Stiti,la aceasta vârsta aveti nevoie de cineva care sa garanteze ca veti achita împrumutul",îi explica functionarul.
„A, nici o problema, vin cu tata!"
Blocat, functionarul exclama: „Cu tata?Imposibil! Dar câti ani are?"
„110", replica batrânul. Haideti,va rog,", insista el, „Stiti, avem nevoie de bani pentru nunta bunicului."
Din ce în ce mai uimit, angajatul bancii întreaba: „Dar câti ani are bunicul dumneavoastra?"
„140", veni raspunsul.
„140?", striga functionarul. „Si la vârsta asta mai vrea sa se însoare?"
La care batrânelul raspunse,facând cu ochiul: Ei,nu prea vrea el,dar îl împing parintii..

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Anda, te intelg perfect. Am trecut si eu prin ceva similar. Iti tin pumnii sa fie gata cat mai repede.

Tzuni, da, se gaseste telina d'aia; eu am vazut in Selgros si Carrefour.

Gabi

Mergi la inceput

Tzuni, ca sa dau mai multe amanunte - in Carrefour se gaseste in zona de verdeturi (salata, marar, patrunjel), se vinde la bucata si e deja bagata intr-o punga (capatana ei e in punga, cozile oarecum afara). La Selgros se vinde in aceiasi forma, in zona de fructe si legume, cel mai in spate (acolo unde au salata sau pliculete de verdeata).

Sper ca am explicat ok...

Gabi

Mergi la inceput

Super! Merci frumos, o sa-mi fac drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas,
intai de toate raport: 87. Zuzulino baga-ma la active ca o iau de la inceput.
Ieri am revenit de la socrii si de fiecare data imi promit ca e ultima data cand calc pe acolo dar nu ma pot tine de cuvant. Ma intreb de ce trebuie sa iei la pachet decodor ok cu familie . De fiecare data cand merg acolo imi fac nervi pentru cateva zile. Ma calca soacra-mea pe toate bataturile. Si decodorul e atat de mamos...imi ia cateva zile sa il resetez dupa ce ii spala creierul ma-sa.
Va pup si revin maine ca imi pica ochii in gura de somn

Tzuni sa iti traiasca Maria si sa fiti amandoua sanatoase si fericite, Sa va dea Dumnezeu numai bucurii. LMA si din partea mea cu intarzire.

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!

Haideti sa ne bem cafeaua impreuna!

Rolo, merci de urari! Mi-a placut chestiunea cu "decodorul resetat"!

Sa aveti o zi frumoasa si fara prea multe ploi si furtuni!

Revin in cursul zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni eu sunt aici numai ca astept sa imi faca careva cafea ca eu nu am chef si imi trebuie o cana mare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta, io n-am cafea deloc in casa! Abia dupa ce-am scris am vazut ca am uitat sa iau ieri cafea Dar iti fac o bautura de orz, care iese tot k cafeaua Pun zahar brun, de trestie...

Mergi la inceput