Leoaicele DC*(17)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Bia e mult mai bine, vom merge vineri dimineata la control sa vedem ce spune si dr si sa vedem cum au iesit toate analizele, sper ca e ok

Lilia , merci mult pentru sfaturi, stiu ca nu e bun dovlecelul dar l-am pus doar de gust...stiu ca nu e bine dar vad ca a fost ok si nu a deranjat-o la burtica.

Si eu abia astept ziua mea, sa am musafiri si sa primesc cadouri dar nu-mi place sa strang dupa....avantaje si dezavantaje...

ma duc la somn, revin maine ca acum nu mai vad tastele bine


Daria , cum te mai simti? a trecut durerea?



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

salutari, dragele mele leoaice

Scuze ca ma bag asa putin paralel de ce vb aici, dar citeam horoscupul si la leu, pt a mia oara vad la culoare preferata este : auriul si metal pretios aurul.

leoacica si eu, cu ascendent in leu ( ce-o insemna nu stiu ) detest culoare si aurul. Voua chiar va place auriul?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mie imi plac bijuteriile de aur tare mult, insa nu port in vestimentatie nimik auriu, eu votez cu rosu, negru, alb :-), orice inafara de galben si portocaliu.

Sa va zic cum am inkeiat ziua de ieri ?
In frisoane si febra, la fel si Giulia cu o usoara febra.
Eu pornesc imediat de la munci spre oftalmologie. Aseara am luat 2 ketonal pt durerea de cap si dinti, am facut olak de hipertensiune si mi s-au spart nejte vase la ochiul operat. Ashe ca merg la doftori azi, distractie mare, ce mai ! Pe ora 6 tre sa fiu fresh, Giulik a plans azi dimineata ca nu merge la kef ... Probabil mergem sa lasam cadoul si atat. Ata ete, mai rau sa nu fie :-)



Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele!Bem si noi o ?
Si mie imi plac bijuteriile din aur, finutze si dragutze, imi place si auriul,dar cred ca se potriveste mai mult pentru o tinuta de ocazie sau pentru accesorii gen geanta, pantofi!
Votez si eu pentru culoarea rosie,e preferata mea! In rest pot spune ca am in garderoba,haine de toate culorile
Pup toate leoaicele si puisorii de leoaice si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Aurora 27+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Off ma Daria...imi pare rau pt infectie cu care te confrunti..acum am citit ca ai probleme cu ochiul operat..Giulika nu-i tocmai bine..Sanatate multa va doresc.
Aurora,pupam burtica
Eu sunt pe fuga,am fost de dim la analize,pt coagulograma..ma rog,o mica parte din ea..care zicea dr de fam ca le poate da ea...dar desi aveam trimitere din aia speciala cu decontare,am platit 2 din 4.Oricum mai am de facut..dar trebuie sa merg la hematologie sa vbesc cu un hematolog.(asta pt problema mea cu hipercoagulabilitatea)
Sambata merg pt secretie,apoi peste o sapt ,fix de ziua mea sa iau rezultatul si sa-mi fac o eco..poate vad si ce are intre picioare.
Asta imi doresc eu de ziua mea..al meu e cam socat ca eu vreau sa merg la dr de ziua mea,da-i trece,ca-l iau cu mine si ii place enorm sa mearga cu mine la eco sa-l vada pe bb.
Pupam pe toata lumea fara exceptie si va dorim o zi superba.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

Daria , multa sanatate si tie si fetei frumoase! si poate totusi ajungeti la kef in seara asta sa nu se supere Giulik, macar stati putin...

Annie , bine ai venit in . Cand esti nascuta?

Mie i-mi place aurul sa il port, dar sa fie ceva finut nu batator la ochi, auriu-ca si culoare nu am decat niste sandale, e totusi culoare mai de ocazie... asa port mai mult rosu, verde, negru

Dati-mi si mie idee de cadou, face fina mea 30 de ani si nu stiu ce sa ii iau , ma salvati si pe mine?




Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mda, trbuia sa fiu eu pe dos la ceva

Catutza 9 aug '80 si va informez ca o sa fac tot 25 de ani

cat despre cadou... am idei numai pt mine, desi nu serbez nik. Ai tras-o si tu nitel de limba cam ce si-ar dori/ place pe la ce viseaza? Eu cam asa bat apropouri ca poate poate..si tot iesiata in oras ma gasesc punandu-ma sa-mi aleg ceva

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , merci de idee, dar nu ma intanlesc cu ea pana la ziua ei, mai vb doar pe mess sau la telefon si nu pot sa o "trag de limba" pentru ca e cam aiurea asa.

ce e linistea asta pe aici, si sper ca sunteti bine toate




Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Annie80 bine ai venit in .
Despre auril ador,doar galben(auriu) sa fie.Te trec in listutza imediat



Daria si multa sanatate,sa dea DD sa vii cu vesti bune de la Dr.Giliei multi -ici si petrecere frumoasa;

Leditia cadou ,daca vrea ,sa-ti arate ce tine intre picioare

Catutza Bia,ma bucur ca-i bine;

Katty ;

Aurorra -ici pe burtica

Raluca multa sanatate si sa treaca repede spatele.

Bogdie bine ,nu a mai facut febra,e deja plin de verva .Azi noaptea a dormit si eu pe langa el .

Astrele:


Dai dovada de un magnetism aparte in aceasta perioada. Atragi atentia sexului opus si parca iti pui mai bine in valoare "atuurile sexy".

Este timpul sa iesi la agatat. Neprevazutul este cel care isi poate pune amprenta pe relatiile tale sociale. Pot aparea surprize: cunostinte intamplatoare care se pot dovedi utile mai tarziu, ori discutii in cercul de amici, cu rupturi spectaculoase.


Altul:

17 iulie

S-ar putea sa ai impresia ca o anumita persoana mai autoritara incearca sa se amestece in viata ta si sa te manipuleze dupa bunul sau plac, insa in realitate nu este asa. De fapt, aceasta vrea sa te determine sa constientizezi anumite calitati pe care le ai si sa te ambitioneze mai mult, asa ca nu trebuie sa ii faci reprosuri. Accepta provocarile sale si demonstreaza-i ca esti capabila sa te ridici la inaltimea asteptarilor ei.

* Dragoste: Tu si partenerul de cuplu s-ar putea sa va faceti planuri serioase de viitor si sa doriti sa va oficializati relatia, daca nu ati facut acest lucru pana acum. Vei fi foarte emotionata si entuziasmata pentru ca veti face in sfarsit acest pas important.

* Cariera: Astazi s-ar putea sa fii foarte absorbita de munca ta si sa nu fii prea atenta la ceea ce se discuta in birou. Nu vei fi atat de comunicativa precum ceilalti colegi, iar acestia s-ar putea sa creada ca esti suparata pe ei. Explica-le ca ai de rezolvat o problema importanta, ca sa le inlaturi suspiciunile.






Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!


Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Poftiti la si .

La Ct e frumos si soare.

Astrele spun:

Poti trai pasiuni aprinse, elanuri erotice arzatoare, dar care trec repede.
Sub astfel de influenta este greu de crezut ca vei ramane legata de o relatie, pentru ca, acum, te atrage "procesul de cucerire".

Incearca sa nu dai nastere discutiilor la locul de munca, deoarece cariera ta va traversa un moment de cumpana, iar certurile cu sefii sau colegii nu iti vor aduce nimic bun. Pastreaza-ti calmul.


Altul:
18 iulie

Unele intrebari care te framanta, in legatura cu anumite probleme de familie, isi vor gasi raspunsul astazi. O persoana apropiata iti va oferi unele informatii si te va ajuta sa te lamuresti in sfarsit. De asemenea, va fi o zi in care vei reusi sa iti indeplinesti un obiectiv important pe care ti l-ai propus cu ceva timp in urma, iar persoanele de care depinzi vor fi mult mai receptive la solicitarile tale.

* Dragoste: Lasa-te purtata de sentimente si nu iti urma ratiunea. Daca te afli la inceputul unei relatii si nu esti convinsa ca este momentul sa te implici prea mult, ar trebui sa nu iti fie teama de un eventual esec in dragoste. Traieste clipa si nu mai analiza atat de mult orice detaliu.

* Cariera: Astazi s-ar putea sa primesti unele informatii importante, insa ar trebui sa verifici daca acestea sunt corecte. Chiar daca vei fi tentata sa actionezi imediat, ar fi mai indicat sa fii mai precauta.


Astept povesti despre ce ati facut ieri searaDaria ce a spus doctoroaia?



Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!


Doamne ajuta!

Mergi la inceput