Leoaicele DC*(17)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 20
Leditia spune:
Daria,m-ai lasat fara cuvinte..Inteleg sa nu mai tina la tine,asta e,se mai intampla ca oamenii sa se raceasca,sa le dispara sentimentele..ma rog,intelegi tu,dar sa n-ai pic de empatie pt propria fiica,sa nu ti se rupa sufletul ca o vezi plangand..asta n-o inteleg..Ce usor a plecat..:(( ..pacat...
Ce sa zic..o sa rasara si soarele pe strada ta sa fii convinsa de asta.
POZE
Minunica mea
16+ 
danyalo spune:
Offff mai Daria...trist- foarte trist ...dar viata merge inainte...vb. Leditiei un sufletel s-o gasi pe lumea asta pt. voi doua...cauta si vei gasi!
Leditia-bravos...ma bucur ca bb e bine ...asta e tot ce conteza...Cu hainutele cum am facut eu la nepotel:maro deschis, verde, portocaliu,galben...copilului mic ii sta bine cu orice...parol...treb. musai roz/ rosu si albastru?? Mai ai putina rabdarica si se arata el si sexu'!!!
![]()
Acum...linkul,,,i-l pun asa..pt. ca nush pe unde am ratacit formula magica(am notat undeva cum treb. sa nu mai apara carnatul ala lung...dar bineinteles ca nu gasesc cind am nevoie).
Eu pozez mai mult dulciurile dar nu mereu..unele se evapora si nu mai ajung la poza!Sunt poze si mai vechi si mai noi..in ultima vreme m-am cam puturosit...mai rarutz cu dulciurile in casa!
Vizionare placuta!
http://picasaweb.google.co.uk/terraazur/PapicaBun/photo#5227973438719099170
dany
szivarvany spune:
Ata ete, fetele, pt mine Giulia e pe primul loc, pt el, nu. Desi Dumnezeu e sus si stie ca as fi fost dispusa sa fac tot posibilul sa fac sa functioneze aceasta casnicie, nu pot sa nu observ ca nu-i pasa de ea, de lumina ochilor si sufletului meu !
Insa ma bucur, ca Giulia nu sufera, nu duce lipsa de afectiune si accepta situatia ca atare, normalul pt ea este viata noastra :-)
Va multumesc ca m-ati ascultat 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
DANY 
eu
ma ling pe la bot...ce misto ar fi fost daca era reteta atashata de poza.
si pisicuta..trimite-o aici ca am grija de ea, si tio dau inapoi dupa ce creste bb mai mare, ca sa poata sa o traga de coada 
Eu ma chinui sa gasesc un program sau sa fac o baza de date, cu retete si ingradiente din frigider, sa-mi fe mai usor ce sa gatesc..
Daria... 
ah, ma intreaba al meu sot la telefon " cum crezi ca ti-ar veni, sa te trezesti dimineata si sa vezi o punga mergand prin casa?"
da pisica se juca cu punga si el somnoros na vazut pisica si a crezut ca are vedenii sau ca suntem bantuiti.
Si sa ma laud , fac bors cu leustean proaspat, pt prima data in 4 ani, am leustean verde
danyalo spune:
Daria
esti o mamica adorabila si iubitoare! Ce noroc pe Julia!!!
Annie- am dat denumire...daca-ti face ceva cu okiul spune si pun reteta...sau iti dau link sa vezi tu ce si cum!
si pisicii mele ii plac pungile... e fan pungi le iubeste pe toate!!!!
E nebuna rau / zuza/dusa u capul..se rasfata in fiecare zi altfel..offf...noi suntem de vina...dar ea e singurul sufletel al nostru!!!![]()
http://picasaweb.google.co.uk/terraazur/Nebunika
P. S. Pozele sunt mai vechi cel putin de 1 an...nu prea am mai pozat-o in ultima vreme... e ea mai rebela...
szivarvany spune:
Annie, am ras la faza cu punga, bestiala matza voastra ! 
Dany, vazut poze, balit la greu
, io`st dependenta de dulciuri
Si vazut matza, arata tare haioasa si ciufulita 
Daria &
ralcat spune:
Fetelor va pup si io ca tare dor mi-era de voi.
La multi ani tuturor sarbatoritelor pe care n-apucai sa le pup cand trebuia.
Eu sunt toata pe un drum, de la munca - acasa (unde-i casa goala fara piticul meu drag) si cum reusesc sa evadez la tara la pitic si la bunici. Asa ca am uitat si cum mai arata netul, dar pe voi nu v-am uitat :).
Ieri mi-a zis puiul meu " mami, esti ingrozitor de dragutza" si m-a topit, zapacit si lesinat toata, abia astept ziua de vineri sa ma duc iar acolo.
Daria, referitor la patzania ta cu fostul: daca era macar un tata bun si daca nu avea toate "calitatile" pe care ni le-ai demonstrat, mai erati voi despartiti? Asa ca ce te mai poate dezamagi in atitudinea lui ?
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
szivarvany spune:
Ralu, poi k`i migreaza mintile inapoi sus in cap
, am zis k mai sunt sperante
dar degeaba ma iubeste pe mine ca femeie, daca in rest el este o nulitate, Vorba aia, [...] gasesti peste tot ![]()
Sa va arat distractia din we aici dovada. Fetele au fost incantate, pacat k nu avem noi mai multe costumatii
deh, io`st dusa rau cu pluta ![]()
Daria &
catutza spune:

Bidiloi
Lorinaoo1
Aurorra 

Aurora , La multia ni! nastere usoara si un bebe sanatos si frumos 
Daria , uff mami drag i-mi pare rau ca treci prin asa ceva, fostul tau sot e un om fara suflet din cate vad si ajung la concluzia ca va e mai bine fara el
Danny , frumoase pozele si delicioase
eu iubesc pisicile si cainii dar in casa nu i-as tine e multa munca dupa ei , dar daca ma mut la curte sigur i-mi voi lua
Daria , ce petrecere frumoasa ai avut cu fetele! foarte frumos costumate!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
poftiti la capitol nou
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!