America (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eram ieri la lunch cu 2 clienti...O tanti si un nene (VP's amindoi, deci cu oarecare pretentii). Seful meu este un tip extrem de volubil si mai ales foarte "flirty" cu tinerelele (tinerele asa la 20 de ani). Ne-a servit o tinerica cu oki verzi, parul negru-negru albastrui si o piele alba (Alba ca Zapada ziceai ca e...)

Din zimbet in zimbet sefu' o intreaba de unde e (avea accent)...fata raspunde "From Transylvania"...(fac oki mari, sefu imi facu cu okiu')...la care tanti clienta pufneste intr-un ris isteric si cica "There's no such place, you want us to think you're a vampire???"

Sa-mi cada fatza in farfurie nu alta...Tipa pleaca (evident iritata), ma duc dupa ea, ii vorbesc in romaneste si ma scuz pentru imbecila. Ulterior am ris pina mi-au dat lacrimile...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Felicitari Anamaria!!!

Stiti reclama aia la Zales care avea 3 diamane in serie pe un necklace si erau in niste romburi, exact ca alea numai ca un pic mai mare. Uite mei nu puteam sa-l cumpar si daca n-aveam gauri.

Si mai imi plac astia chiar daca sint un pic prea girly ptr mine, dar sint asa frumosi (in poza )
http://www.emitations.com/doflgotoea.html

Si mai imi plac alea de la novica.com,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Funnny rau!!
Atenta gagica sa nu o ia cineva drept proasta!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lipsesc si eu un pic si uite cit ati scris! Anamaria, mi-era dor de tine.
Mai, dar frumos va mai imbracati. By the way, eu cargo pants nu-i iau nici lui Alexandru...
Hainele mele de la job au ramas mici demult... O parte le-am dat, altele nu stiu de ce le mai tin.
La noul job n-am restrictii si fac fata cu succes cu tricourile de $2 de la Sears. Le mai stropesc cu ulei din cind in cind si atunci trec la urmatorul...
Incaltarile... flip-flops! Na, ca sa fiti invidioase!
Noi nu prea dadeam cadouri, ca seful era zgircit. Dar mai primeam bilete la tenis, la US Open. Nice!!!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona, eu sint acuma in extaz...am avut o groaza de haine in dulap care imi ramasesera mici...dar de cind cu New Year's resolution am scazut de la marimea 12 la 8...si uite-ma cu a whole "new" wardrobe cu care nu m-am imbracat de 10 ani...Pastrasem tot ce a fost bun (si asta era pe vremea cind nu mi se ducea salariul pe tuition, fencing, pian, etc ci pe la Renta, Donna Karan si Tse...

Anamaria

Mergi la inceput

wow, 12 la 8 fantastic Anamaria!!!

A

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Andrada

wow, 12 la 8 fantastic Anamaria!!!

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Multam...si eu sint incintata...mai trag cu okiu' in vitrine sa ma admir (nerusinata de mine).
Si mi-a revenit talia la loc ca o pierdusem de mult.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

quote:
citat din mesajul lui ocebine

Ramona, eu sint acuma in extaz...am avut o groaza de haine in dulap care imi ramasesera mici...dar de cind cu New Year's resolution am scazut de la marimea 12 la 8...si uite-ma cu a whole "new" wardrobe cu care nu m-am imbracat de 10 ani...Pastrasem tot ce a fost bun (si asta era pe vremea cind nu mi se ducea salariul pe tuition, fencing, pian, etc ci pe la Renta, Donna Karan si Tse...

Anamaria

Mi-e rau. In cat timp?
De-aia lipsisi tu atata ca sa ne imbolnavesti acum cu noile dimensiuni.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf...din ianuarie pina acuma...si fara dieta, doar cu nitel sport. Cind m-ai vazut inca nu dadusem nika jos dupa mine...si oricum la cintar nu pare mult (15lb) dar am cistigat muschi. Parca imi vine sa scurtez si fusta nitel

Nu poci tine dieta de nici un fel...imi place sa pap (mai ales prajituri, ce-i mai rau).

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

O fi virsta... Ca eu merg la gym de aproape un an si intre timp am mai pus vreo 5 lbs. Am incercat sa alerg, dar m-au cam lasat incheieturile si mai mult schioptam decit mergeam dupa aia, asa ca am renuntat. Poate in sala sa alerg, dar am asa o "vision" de hamster care fuge pe rotita...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput