America (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Poze cu mine??? Sint cercei d-aia temporari cu diamante claritate X cred, Walmart.
Cerceii pe care ii vreau nu-i mai gasesc ii avea Macy's si erau din platina in forma de diamant ( adica romb) cu un diamant inauntru. Chiar de unde ii iau??
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada, la asa un training as face praf mosuletii mei cu kilogramele mele in plus...

Ultimul am avut Ethics Trainings...printre care cu cine poti iesi la lunch, cu cine nu, ce se considera cadou si ce se considera bribe...ce fel de "atentie" si cui poti da...Am avut flashbackuri cu subiectele de spaga de pe DC!!!!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Andrada

Cerceii pe care ii vreau nu-i mai gasesc ii avea Macy's si erau din platina in forma de diamant ( adica romb) cu un diamant inauntru. Chiar de unde ii iau??
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Adika diamond stud princess cut?
www.overstock.com/Jewelry-Watches/Platinum-1-2ct-TDW-Princess-Diamond-Stud-Earrings/1735971/product.html?" target="_blank">http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/Platinum-1-2ct-TDW-Princess-Diamond-Stud-Earrings/1735971/product.html?

Si da, vreau poze si cu tine...

Anamaria

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ocebine

...printre care cu cine poti iesi la lunch, cu cine nu, ce se considera cadou si ce se considera bribe....

Pe bune??? Hai ca ne-ati luat, asta mai lipsea ...
Chiar m-a invitat colegul in lunch (saracu e singur femeile nu indraznesc, iar barbatii probabil il urasc cu craci ca numai de el se vorbeste, adev e ca e si nemaivazut de frumos-adica in real-life n-am vazut altul), nu m-am dus ca nu-s f prietenoasa oricum si rar ies cu cineva in lunch, dar ce a mai iscat in populatia indiana ( o gagica care tine tab cine cu cine merge si unde...) cu una ca asta si n-avem nevoie de ethics training,
A

Nu-s aia, forma e chiar de romb-romb chiar laturile putin concave poate era aur alb si nu platina, nu mai stiu, dar macy's ii avea si asa si se numeau ceva cu diamond shaped...etc si erau studs

Mergi la inceput

Nice...te-ai dus deja sau urmeaza sa te duci la lunch???
Sint fericita ca nu am cuconite care sa-mi tina cont ce si cum...sint cam singura femeie in departament si sint "saved" de chestii d-astea birficioase (nu ca barbatii n-ar birfii...wow ce scot si ei din gurita)...in plus la noi se iese in draci la lunch si la dinner...nu ne trebuie mult sa punem de-o iesire.

Chestia cu ethics este ca avem contracte cu guvernul (am achizitionat o companie care asta face in exclusivitate in zona Washington DC) si cu "federales" sint alte reguli...Astia n-ai voie sa le dai un pai...ce sa mai zic de un sandwich...totul trebuie logat, invetariat si pus la dosar...

Hai sa mai caut cercei:
Asa: www.overstock.com/Jewelry-Watches/10k-White-Gold-1-5ct-TDW-Diamond-Earrings/2545962/product.html?" target="_blank">http://www.overstock.com/Jewelry-Watches/10k-White-Gold-1-5ct-TDW-Diamond-Earrings/2545962/product.html?

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Io ma gandii ca s-ar putea sa fi fost marquise cut daca zici ca studzii aveau margini concave...seamana...zic si io.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anamaria, felicitari pt promotie, ca doar de la aia ma luasem cu supararea mea. si imi plac mult cerceii astia ultimii.

philip&andreea

Mergi la inceput

Asta e forma!! Un pic mai concave si era un singur diamant nu mici si dese.
Si noi avem limita de 10 dolari parca de vendor de persoana la un eveniment si 100 pe an. Aia cu government au si mai tight cred, dar cum eu n-am aplicat ptr clearance nu ma intereseaza. Si oricum eu nu prea ma duc la dineuri chestii decit cind e musai si fara mine pica firma.
Dar de ex tichete la sport events se calculeaza altfel...etc (nu ca m-as duce la astea .

Apropo nu stiu cum e la voi dar la noi cind se dau freebies parca n-au mai vazut astia tricou cu Cisco de la New York Fashion Week. Dau navala nu alta ptr fiecare swiss army, USB port sau ce spanacele mai aduc astia .

A

Mergi la inceput

Multumesc, philip...

Anamaria

Mergi la inceput

Noi n-avem freebies...poate niste caramizi si ciment la pachet...
(ba pardon, noi n-avem voie sa angajam subcontractori care lucreaza pentru noi...cica conflict de interes...si deci...io daca vreau sa-mi fac casa tre sa verific sa nu cumva sa fie angajati curent sau in trecut la companie)

La noi chestia cu iesitul la dinner este impamintenita si din steakhouse-uri (sau mai rar resto italienesti) nu prea variaza (Smith & Wollensky, Keens, Wolfgangs)...Plus cigar bars ...

Anamaria

Mergi la inceput