America (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uff, ocebine, sunt cam scumpe hainele astea....
asa si eu la vechiul serviciu, a trebuit sa ma imbrac mai elegant(nu aveam voie nici adidasi, nici macar vinerea) dar acum mi-au ramas toate mici....

Criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cred ca e ok, desi cum ziceam le place cind ai ceva mineca. (Mie imi plac f mult si fusta si bluza).
Odata am venit si eu mai colorata cu fusta si bluza si m-a intrebat sefu daca a dat primavara peste mine.
In general sint in pantaloni si camasa pe corp.
Numai cind ma duc la sau vine clientul imi pun sacoul (chiar trebuie sa mai imi iau) data trecuta mi-am pus numai vesta. Io-s cu Tahari (o iubesc pe tanti asta) si Michael Kors ( citeodata Banana Republic pantaloni Martin Fit aia imi vin mie).
Aaa v-am zis ca am unul frumos foc, zici ca e actor de cinema, care s-a mutat de vreo citeva luni vizavi de biroul meu, de atunci toate gagicile si de la alte etaje vin in pelerinaj, ma intreaba de staplers, creioane, cum mai sint proiectele mele, daca am nevoie de ceva . El, cum ii sta bine e complet oblivious ( e singur, creste un baiat) si e destul de rusinos, si tare preocupat de starea de acasa.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
citat din mesajul lui Andrada
[...]de atunci toate gagicile si de la alte etaje vin in pelerinaj, ma intreaba de staplers, creioane, cum mai sint proiectele mele, daca am nevoie de ceva .

...si in secret te invidiaza si vor sa-ti scratch ur eyes out.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Da, Andrada, mi-ai adus aminte de Banana Republic...si io tot cu Martin Fit.
Am mai rarit-o cu pantalonii acu vara, ca de obicei ii port cu tocuri foarte inalte (4in - daca sint o pitica indesata) si cind plec acasa pun ceva usor in picioare...si uite asa stric bunatate de pantaloni din cauze de tirit pe asfalturi...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Oana_B

quote:
[...]de atunci toate gagicile si de la alte etaje vin in pelerinaj, ma intreaba de staplers, creioane, cum mai sint proiectele mele, daca am nevoie de ceva .

Oana_B
I love pink!

Vreau si io la baieti frumosi...in sectorul meu sint numa batriori (60+ de ani)...si in afara de seful meu (care nici el nu-i tinerel dar seamana leit cu Lance Armstrong) nici unul nu-i mai rasarit...In schimb daca schimb etaju' si dau la ingineri, se schimba povestea (si demografica)...

Anamaria

Mergi la inceput

quote:

quote:

Oana_B

In care caz m-as grabi sa le ofer biroul.

De cind cu primavara peste mine i-am jurat sefului ca nu ma mai vede in fusta...
Mi-am mai cumparat una lunga, si-a cumparat si rusoaica din accounting asa ca n-o mai port nici p-aia.

Asa ca pantaloni all around. Cit despre bijuuri, am catadicsit sa-mi fac si eu gauri in urechi intr-un "spur of the moment" ( da, ca tare sint wild, nebunatica de mine)si acu imi iau cerceii mult doriti ca de un an ma uit la ei,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Anamaria, d-aia vor sa te imbraci "mamaish" (expresie inventata de mine) le dai la mosuleti palpitatii pe tocuri de 4in.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

quote:

Anamaria, d-aia vor sa te imbraci "mamaish" (expresie inventata de mine) le dai la mosuleti palpitatii pe tocuri de 4in.

Oana_B
I love pink!

A avut niscai tentative tanti de la HR sa-mi atraga atentia...dar am avut sefu' de partea mea (I wonder why) si a picat fix in jurul la "Sensitivity Training"...asa ca a lasat-o moarta de atunci...dar sint asa pe "edge".

Anamaria

Mergi la inceput

quote:
Cit despre bijuuri, am catadicsit sa-mi fac si eu gauri in urechi intr-un "spur of the moment" ( da, ca tare sint wild, nebunatica de mine)si acu imi iau cerceii mult doriti ca de un an ma uit la ei,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Baga o poza wild-woman!!!! Sa vad si eu ca sint curioasa si azi am timp liiiiberrrr!!!!!!!!!!!!

Anamaria

Mergi la inceput

V-am zis faza cu trainingul ala de ne-a pus sa picam unul in bratele unui coleg ( ca sa invata faza cu trust) si-am nimerit cu sefu.

Yaaaa ca si acum am cosmaruri. Creca firma mea e cea mai tare la spanacuri d-astea cu traininguri. Sa-l vedeti p-ala de security...
A

Mergi la inceput