America (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Aolica ce de interdictii la haine aveti. Cand vaz ce spuneti ma bucur si mai tare ca firma asta la care lucrez eu n-are dress code!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ciuf, felicitari pentru mocheta...si eu mai am o ramasita de mocheta pe scari...mi-am facut planul sa o zvirl afara la anul viitor si sa ramin cu scara de lemn. Am cam eliminat carpetele de tot prin casa. Cu economisirile, ce sa zic....si la mine se duc parca mai repede decit vin.

Miere, ma bucur ca te simti mai bine...ai sa vezi ca totul o sa fie in regula.

Ramona, uelcam din vacanta...leustean am si eu o tufa imensa (iesita tot din seminte din vremuri imemoriale...sa aiba fro 16 ani tufa...plimbata evident de la apartament la casa - ioi ma mut cu tufa cu tot, nu doar mobila).

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ciuf

Ocebine, ma bucur ca aparusi. Unde fusesi?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Pai am fost (si inca sint) super ocupata la servici, plus iau niste cursuri care imi tocesc nitel tartacutza mea neteda...cred ca de fapt ce "intra" ceva nou dar am senzatia ca "pierd" ceva vechi...Nu mai am aceeasi memorie de acu 10 ani...m-am babit.

Na, ca mi-a dat sefu' marirea de salariu anuala...m-am scos cu 11% si o promovare ca sa ma "unga" pentru noul birou mic...

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Felicitari, Ocebine, si la mai mult (cum se spune).
Andrada, tinuta asta mea in poza: http://good-times.webshots.com/photo/2866265720082837760KOPUoz
e considerata necorespunzatoare pretentiilor firmei tale?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ce ma bucur ca nici eu nu mai am dress code, ca e o companie de software si sunt singura fata, si programatorilor nu le pasa cum se imbraca, vin cu shlapi, chiar si papuci de casa, tricouri necalcate si de toate, asa ca eu in blugi si sandale arat cat de cat eleganta

Criss 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, la mine la companie ai fi OK, cam asa ma imbrac si eu, numai ca port pantaloni la greu.
eu-s nervoasa pe serviciu, pe sef, pe toate, iar is in faza cand spionez, cercetez piata. ciuf, tu unde lucrezi, e tare dragut si elegant la tine la birou.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si eu tot cu otet si apa spal geamurile si oglinzile, dar miroase de rupe( mai ales cu greturile mele, nu indraznesc) Dar am gasit ceva bun de tot, mi-a facut o prietena comanda de solutii de curatat naturale facute cu ulei de Tea Trea, de la firma Malelauca...si miros asa de bine, si mai si curata tare de tot.

Criss 12+

Mergi la inceput

Nu-s Andrada...la mine asa vin cind sint "casual"...
Io ma imbrac cam asa: http://i205.photobucket.com/albums/bb197/fashionoverstyle_photos/Keneea%20Linton/IMG_1538copy.jpg ...si cica inca sint cam "unconventional"...dar nu mai rabd bre jachetele...si nici in material de in nu-mi da voie ca cica arata "unkempt"...

Am citeva rochite cam asa: http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod63650368&parentId=cat12110765&masterId=cat13770760&index=6&cmCat=cat000000cat000001cat000111cat12110753cat13770760cat12110765 (io pun linkurile labartate si pentru benficiul Ramonei).

In orice caz, din 5 zile la servici, trei le am cu puloverah (twinset - cardigan/shell in aceeasi culoare)
http://www.jcrew.com/AST/Browse/WomenBrowse/Women_Shop_By_Category/sweaters.jsp
De baza la mine e Ann Taylor, Brooks Brothers si J Crew.
Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Cum adica unconventional? Tre' sa te imbraci ca o mamaie ca sa fii conventional pentru ei?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Oana B...iegzact - mamaie e corect spus
!!!
Dar ii bulversez ca asortez culori mai ciudatele si imi scot safteaua cu pantofii...port in general foarte "girly"...tocuri inalte, culori aiurea, zdranganle, sandalute, peep-toe...Cind m-am angajat nu ieseam din taiorul bleumarin/negru si camasa alba...pe parcurs i-am mai adaptat.Mai pun fel de fel de accesorii (nu poci sta doar cu siragu' de perle la git non-stop)...

Azi am fusta creion (sarumina pentru alergat dimineata ca am reusit sa reintru in ea) cu turtleneck alb (mineci scurte) si pantofi rosii ca focul (wedge) din lac.

Anamaria

Mergi la inceput