America (116)
Raspunsuri - Pagina 5
ciuf spune:
Oooops, Andrada, mi se vad degetele de la picioare si am bluza fara maneci.
Saru'mana de mesaj. Aflu si eu azi care sunt regulile.
Wndyctygirl, wow, ce nick ti-ai ales! Ca ma uitai de doua ori ca sa il pot scrie. Sarcina usoara si bine ai venit la Americance. Saru'mana si tie de mesaj.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Oooops, Andrada, mi se vad degetele de la picioare si am bluza fara maneci.
Saru'mana de mesaj. Aflu si eu azi care sunt regulile.
Wndyctygirl, wow, ce nick ti-ai ales! Ca ma uitai de doua ori ca sa il pot scrie. Sarcina usoara si bine ai venit la Americance. Saru'mana si tie de mesaj.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
wndyctygirl spune:
Girls, merci pt intampinarea calduroasa!!!!
Ramona honey nu-ti face probleme pentru nume...cand traiesti intr-un oras in care vremea se schimba o data la 5 minute te simti datoare sa-l onorezi macar cu numele...windycity dar era prea lung pentru forum...Anyway, pot sa trimit bani prin paypal si in Ro cu conditia sa aiba si destinatarul cont , nu?
Miere o sa trec si eu pe acolo...eu sunt singurica din tara lu' Bush la odiseea de noiembrie, dar fetele sunt foarte de treaba oricum.
In legatura cu amnio, te sfatuiesc puternic sa ti-o scoti din cap datorita riscurilor aferente, fa doar triplul test si level II ultrasound la 22 de saptamani.Ai doctor roman?????
22+ cu
wndyctygirl spune:
Am uitat ce era mai important....puteti sa-mi spuneti Dea fara nici un fel de probs...Chiar va rog!!!!
22+ cu
Ramona J spune:
Wndycty, doar nu locuiesti in TX!
Da, poti trimite bani oricui are cont paypal.
Asa e cu faux pas. Pe cind lucram tot asa era regula, fara open toes si macar mineca scurta. Cred ca e o regula care se aplica la mai toate office jobs.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Si eu mi-arat o gramada de toes, dar daca am bluza fara mineci imi iau ceva pe deasupra (mai degraba ptr ca mi-e frig).
In schimb sefu face rash daca ma vede in blugi chiar m-a chemat in birou de citeva ori ,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Stiu ca ati vorbit hat mai de mult despre economisiri. Uite-ma acum pusa sa economisesc la sange.
Luna trecuta dupa ce a plecat tata, am avut cheltuieli mari: scoala, bilet de avion, dentist. Lasa ca ne redresam luna viitoare, ziseram noi. Incercaram noi sa fim atenti la cum cheltuim banii si ... bum, factura babana. Urc pe pereti de ciuda. Luai desfasuratorul si ma ingrozii. Fleacuri de $20 pe ici pe colo. Toata ziua buna ziua cumparam mancare. Pai si daca ajung la supermarket mai pun in cos si o oja sau mai stiu eu ce rahatel pentru sufletelul meu sau al copiilor. Nu se poate, dom'le, trebuie facut ceva.
Sotul nu vrea sa aplicam metoda cu cash-ul ca cica astia de la cartea de credit ne dau un procent din banii consumati inapoi. Pai ce sunt prosti? Uite sa stimuleze poporul sa cheltuiasca cat mai mult, ne arunca un praf in ochi cu banii inapoiati.
Ma rog, avem un card de la Shell (noi oricum cumparam benzina numai de acolo) si ne dau inapoi 5% pe suma de o cheltuim pentru benzina. Ah, luna trecuta am cheltuit aproape $400 pe benzina.
Mi-am propus sa nu mai pun piciorul intr-un magazin cu mancare decat la sfarsit de saptamana. Am alocat $200 pentru mancare saptamanal. Acum sunt in perioada de teste. Sa vedem daca vor fi suficienti banii pentru mancare.
Off, .
Da, schimb subektul. Azi ma relaxez la serviciu . Imi lipseste paharul de Mojito, asa de bine imi e. Ieri am reusit in cele din urma sa spal carpeta de pe scari. Mare realizare pentru mine. Ca asa ma obsedau si tot amanam sa ma apuc de curatat. Asa ca ieri mi-am luat inima in dinti, si am frecat asa in genunchi cu perie, detergent si Shout, si apoi am folosit aspiratorul care trage apa. Nu am fost prea multumita de aspiratoarele ce spala carpeta din oras, am mai inchiriat eu de la Home Depot, insa de baza tot frecatul manual era. Ce imi placea la cel de la Home Depot era ca tragea foarte bine apa.
Si am avut ajutoare, of course. Copiii. Unul punea apa, altul arunca detergentul, ba dadeau cu Shout. Au cam stat ei prin picioarele mele, dar una peste alta avuseram fun toti trei.
De dimineata ma uitai tare mandra la scarile mele cele curate. Nu va spun ce apa murdara a iesit din ele .
Mi-am propus cand stau acasa sa fac in fiecare zi cate ceva. Vineri vroiam sa spal geamurile (descoperii si eu taman acum ce bine se spala geamurile/oglinzile cu apa si otet, pana acum foloseam Windex si nu eram deloc multumita de el), numai ca m-a sunat sotul ca vine cu o zi mai devreme din delegatie ca si-a terminat treaba.
ciuf spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Si eu mi-arat o gramada de toes, dar daca am bluza fara mineci imi iau ceva pe deasupra (mai degraba ptr ca mi-e frig).
In schimb sefu face rash daca ma vede in blugi chiar m-a chemat in birou de citeva ori ,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Noi avem vinerea zi de blugi.
ocebine spune:
Io am o data pe luna blugi
In rest, m-am razvratit si nu port taior (decit cind am sedinte mai importante)...m-am dat pe twinset cu fuste creion. Sandale port, ciorapi nyet (din aprilie pina prin noiembrie nici nu vreau sa-i vad).
Mai pun rochite (noroc cu astea gen wrap)...n-am voie tank top (dar am fortat nota la mineci scurte sau chiar sleeveless dar elegant). N-am voie chinos, n-am voie slapi sau papuci (mules). N-am voie t-shirt, sweats, cargo pants, etc sub nici o forma (nici la amarita aia de casual day o data pe luna).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ciuf spune:
Ocebine, ma bucur ca aparusi. Unde fusesi?