America (116)
Raspunsuri - Pagina 4
Andrada spune:
Lumi cred ca e mai bine sa ii lasi unui prieten/frate al sotului in care ai incredere ca ii va duce pe copii in Romania.
Cu cit guardianul e mai "reliable" cu atit judge-ul nu va contesta,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
wndyctygirl spune:
Buna ziua fetelor!!!! Ma primiti si pe mine???Sunt noua prin zona si deocamdata ma graviduiesc la odiseea de octombrie-noiembrie!!!!
Miereamara felicitari pentru bebe! Pentru ca am ajuns deja la 22 de saptamani, spune-mi daca pot sa te ajut cu sfaturi, ceva....
Uta_Ciun te-am remarcat azi la "Salvati-l pe Silviu". Imi cer scuze pentru ignoranta, eu inca nu am paypal si vroiam sa stiu si eu cu ce sa mananca, cat de safe e, daca se pot trimite bani in Ro si viceversa via paypal si mai ales, cum il pot ajuta pe Silviu.
Merci frumos,
Dea
22+ cu
blackpanterro spune:
Lumi, daca copiii au nasi le poti incredinta lor custodia in caz de ceva rau.Noi inca nu am facut testament dar il vom face in curand si in caz ca noi patim ceva ii vom incredinta custodia nasului lui Aidan, care este si unchiul sotului.El mi se pare cel mai in masura sa il creasca, el si prietena lui au joburi guvernamentale foarte bune, sunt extrem de seriosi, ar scoate din Aidan un adevarat republican LOL(sper sa nu fie cazul :))
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
In legatura cu pasaportul si buletinul, si mie mi s-a spus in Ro sa nu spun ca sunt casatorita ca sa pot sa imi schimb documentele.Nici eu nu am avut apostila de la Haga si nu am avut chef de umblaturi.
Honey, e super bebe, y'all :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Ramona J spune:
Blackpanterro, aoleu!
Wndycty, m-ai omorit cu numele asta! Bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos! Paypal e safe, eu il folosesc la tot felul de tranzactii de citiva ani si n-am avut probleme.
Miere, cam in perioada asta incepi sa te simti mai bine. Zic si eu, ca fiecare sarcina e altfel. Ne spui si tu la urmatoarea cum se compara. Eu zic sa stai linistita cu amnio, pai ala-i risc?! Plus ca in curind se vor vedea mai multe si la eco. Stai linistita, bucura-te de perioada asta, mai ales ca incepi sa te simti mai bine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Da miere, cred ca ala e riscul in general population.
wndy, welcome!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Andrada, riscul normal pt varsta mea este de 1:628. Mie mi-a iesit 1:12561. A zis geneticiana ca e f f scazut.
Wndyctygirl, io ma graviduiesc pe la ian-feb, suntem mai multe fete din USA acolo. Bine ai venit!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
ciuf spune:
Fetele care aveti idee de limba franceza: ce inseamna faux paus?
Stiu ca faux este fals, dar in franceza de o stiu eu nu am auzit de paus. Sa fie pas? Cred ca imi scapa mie ceva. E slang?
Primii un e-mail despre dressing code la mine la serviciu si printre altele era scris faux paus.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
E "poor choice". De ex sandaua la mine la serviciu e considerata faux pas ptr ca nu avem voie cu ceva care ne arata toes. Sau bluza fara mineci.
Chestii care n-ai voie ca sint considerate fara bun simt,
A
wndyctygirl spune:
Ciuf , au facut o greseala, este intradevar faux pas.
A faux pas (pronounced /#716;fo#650;#712;p#593;#720;/, plural: faux pas /#716;fo#650;#712;p#593;#720;(z)/) is a violation of accepted, although unwritten, social rules. Faux pas vary widely from culture to culture and what is considered good manners in one culture can be considered a faux pas in another. For example, in English-speaking Western countries, it is sometimes considered a thoughtful gesture to bring a bottle of wine when going to someone's house for dinner. In France, however, if the dinner is a bit formal, this is considered insulting as it suggests the hosts are unable to provide their own good wine. To bring wine to the home of teetotalers might suggest ignorance, obstinacy, or ill intent.
The term comes from French and literally means "false step". In French, it is employed literally to describe a physical loss of balance as well as figuratively, in which case the meaning is roughly the same as in English. This expression is usually used in social and diplomatic contexts. More familiar synonyms include gaffe and bourde ("bourde", unlike faux-pas, can designate any type of mistake).
22+ cu