America (116)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramona J spune:
Ce mare s-a facut texanul zimbaret! Mi-a placut cind motaia cu catelusul linga el.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
2anke spune:
Multumes de informatii uta_ciun. Din cate m-am informat si eu, pentru pasaport turistic simplu nu-ti cere certificatul de casatorie transcris, ci numai pentru pasaport cu domiciliul in strainatate.
Daca stiai asta inainte cred ca se putea fara transcrierea certificatului. La sora-mea ii problema ca are si buletinul expirat.
Acum urmeaza "lupta" parintilor mei cu functionarii statului.
miereamara spune:
Honey,, ce frumusel este baietelul tau! Sa-ti traiasca!
Bey, ce e cu activitatea asta slaba pe aici? Nu va e rusine?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
honey, imi pare tare rau, bine ca te-ai intors sa te sarbatorim noi. la multi ani si pupici.
philip&andreea
LucasMom spune:
Honey e un scump puiul tau, imi plac mult pozele cu bandana hehee :)
E cu o luna mai maricel decat al meu. la cate saptamani ai inceput sa-i dai altceva decat lapte?
crisspoliss spune:
fetelor, si eu am fost in acceasi situatie, mi-a expirat buletinul si apoi pasaportul...dar mi-a cerut clar de la ambasada copie dupa certificatul de casatorie( cu stampila de la haga pe ea, ca altfel nu mergea) Am incercat si in romania cand am fost sa-mi inregistrez casatoria, dar imi lipsea stampila lui peshte'. Asa ca m-am dus la ambasada cu actele, si i-am zis la nenea consulu ca nu a vrut sa-mi faca pasaport sau buletin in romania fara inregistrarea casatoriei...si stiti ce mi-a zis? daca tu esti proasta, de ce le-ai zis ca esti casatorita? Auzi acolo, eu om onest, sa nu fie probleme cu legea, si el de colo ca e vina mea ca le-am zis ca sunt maritata...asa ca, daca omiti faptul ca esti casatorita/divortata se pare ca se poate rezolva mai usor...In fine, mi-am fcaut pasaport, buletin de romania nu mi-a dat ca nu sunt rezident acolo....cam asa se face treaba...si a durat vreo 5 luni.
Criss 12+
pumba spune:
honey- ce mare si scump e baietelu tau!
cum draga, a condus pt nimic? acum stie care-i situatia
am impresia ca sunt mai reci decat noi,si eu ma asteptam prima data sa-mi pupe copila ,sa o i-a in brate,dar nimic.( acum6 ani)
acum, m-am obisnuit si vad ca nu sunt singura ,in situatia asta.
cu cadourile pt adulti,am rarit-o,ca nu mai faceam fata.
andrada- am avut si eu o discutie cu cea mare( 6ani) de unde vin copii si unde stau 9 luni.i-am explicat si acum ,nu mai vrea sa mai aibe copii niciodata in viata ei. asa a decretat.
miereamara- si? cum te simti?
lumi686 spune:
Buna dimineata la toata lumea,
Am si eu o intrebare:v-ati facut vreuna testamentul si daca da, cui v-ati incredintat copiii? Eu inca nu am cetatenie americana, barbatu-meu e american dar in afara de un frate, nu are pe nimeni apropiat in care as avea incredere. Frate-su e de treaba, dar copiii lui sunt dusi cu pluta (fara servici, dati afara din scoli, fata a pierdut custodia propriului copil de responsabila ce e..in fine, nu as avea incredere in ei sa aiba grija de copiii mei daca ni s-ar intampla noua ceva). Iar avocatul nostru ne-a zis ca nu e posibil sa iti lasi copiii cuiva care nu e cetatean american si nu traieste in State, ca judecatorul nu ar accepta asa ceva si ar exista riscul sa fie trimisi la orfelinat.
Stiti voi mai multe? Mie mi se pare penibil, mai ales ca exista atat de multe nationalitati aici si multi din ei nu au rude americane deloc.
Numai la asta ma gandesc de ceva vreme. Nu pot, cu inima usoara, sa imi las copiii cuiva care nu a stiut sa isi educe propriii copii, numai pentru ca asa zice legea.
Ceva sugestii?
Ramona J spune:
Lumi, dar nu trebuie sa fie rude neaparat. Poate aveti prieteni foarte apropiati care sa inspire mai multa incredere.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Lumi, a fost cazul fetei acelea impuscata de sot, dupa care sotul s-a sinucis (ambii romani). Copii au fost dati in grija bunicilor, dar bunicii au trebuit sa vina aici, in america sa-i cresca. Acum ma intreb, dc copilul are si cetatenie romana, face vreo diferenta? Adica statul roman are ceva de spus in privinta asta? Eu cred ca avocatul tau are dreptate, mai ales dc tatal este american. Ramona are dreptate, pot alege niste prieteni dc fratele nu-ti inspira incredere.
Pumba, ma simt f bine de vreo cateva zile. Sper eu ca am trecut de perioada critica, era si timpul, ca simteam ca nu mai pot duce. Sunt in 15 saptamani, maine am programare la medic, pe 13 august aflu dc am fetita sau baietel si tot atunci decid dc fac sau nu amnio. Analizele pt Down Syndrome au iesit f f bune, risc 1:12561, doctorul a zis sa renunt la amnio. As vrea sa mai facem o vacanta prin august, acum cat mai pot, dar inca nu stiu nimic sigur, oricum eu o sa plec la o conferinta la sfarsitul lui iulie, l-am plimbat pe bebica.....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby