Gradinita 209 Dr Taberei

Gradinita 209 Dr Taberei | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

as vrea sa stiu daca are cineva copilul la gradinita 209, din dr taberei, la o grupa step by step. din ce am citit prin subiecte mai vechi, mamicile sunt multumite de gradinita si de activitati. am auzit ca ar fi fost renovata si mansardata anul acesta, avand capacitate mai mare cu vreo 200 locuri. nu stiu insa care e situatia grupelor step by step.
astept parerile voastre mai recente despre gradi. va multumesc.

impresii de calatorie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andusha spune:

baietelul meu a fost doi ani la gradinita 209, la o grupa normala, nu s-a facut grupa step by step in anul cand a mers el. gradinita e ok ca dotari, mancare, spatiu, are curte de joaca foarte mare. in schimb, erau multi copii in grupa si educatoarele nu reuseau sa ii faca pe copii sa se simta bine, sa le faca placere ca merg la gradi, nu se faceau jocuri de grup. nu a invatat mai nimic ca si relationare sociala. dimineata cand il duceam, la 8.30, se uitau de obicei la desene animate.
e o gradinita normala pentru sistemul de invatamant romanesc, probabil cam asa sunt majoritatea gradinitelor de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

andusha - multumesc mult pentru raspuns.
desenele animate sunt pentru mine o mare bila neagra... sper sa se mai fi schimbat lucrurile la gradi.
intelesesem ca la grupele de step by step sunt 3 educatoare la 30 de copii, iar activitatile se fac cu cate 5 copii. poate am noroc si vede subiectul si o mamica cu copilul la o astfel de grupa, sa vedem daca asa stau lucrurile sau teoria e una si practica alta...

edit: intre timp am mai aflat cateva detalii despre gradi de la o mamica multumita, cu puiul la step by step, dar care din pacate nu are timp sa imi povesteasca prea multe. mai are cineva info despre gradi 209?
merci!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mamici dragi... se apropie cu pasi mari deschiderea gradinitelor de stat.

am inscris-o pe fetita mea la 209, la grupa de step by step si am mari emotii. ea merge de doi ani la o gradinita excelenta, de care si noi si ea suntem foarte multumiti. dar gradi e in centru, bb2 se va naste la sfarsitul lui noiembrie, iar tati e plecat in delegatii destul de des... asa ca avem nevoie de o solutie alternativa, macar in saptamanile in care lipseste tati.
imi mai poate spune cineva ceva despre grupa de step by step de la 209?
daca puiul meu va merge la gradi de stat doar din cand in cand, nu zilnic, exista riscul sa nu mi-o mai accepte in gradinita?

multumesc mult.

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna,
Aceeasi problema o am si eu. La ce grupa l-ai inscris, fiindca pe al meu l-a inscris la grupa mica SbS, desi el are 4 ani si 7 luni?
Ca informatie nu te pot ajuta prea mult, dar vecinul meu este f multumit de baietelul lui care merge la aceasta gradi de la 2 ani si 10 luni (grupa mica SbS). Pe parcursul anului trecut m-am tot interesat la el daca este multumit de ceea ce invata si mi-a raspuns ca nici nu se astepta sa se adapteze asa repede si sa invete anumite lucruri asa de repede. Sper sa fie totul OK, fiindca baietelul meu este un pic mai interiorizat si sensibil.
Astazi am fost si am vazut gradinita, era aproape gata (faceau femeile curatenie) si arata multumitor (mai ales mansarda care are totul nou, chiar si mobilierul). Daca mai aflu ceva te anunt, oricum cred ca ne vedem luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Si pustiul meu merge de luni la 209 la o grupa SbS. La mansarda, la grupa gargaritelor :)

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput