Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
io stiu ca o sa fiu o soacra naspa rau
da pot fi imbunata cu excursii in tari exotice si pantofi frumosi
14+ cu Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
Hai ca sunteti de coma!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Leditia spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
absolut . noi oricum vom fi toate niste soacre model. hahaha ma tavalesc de ras la ideea ca peste 30 de ani o sa stam pe forum si o sa ne barfim nurorile. o sa facem o sectiune separata cu acces parolat individualizat astfel incat ele sa nu poata citi
galustele au iesit,s-au si mancat de mult
Vai credeam ca odata disparute greturile nu mai apar..am mancat si eu ca omu' de dim(mare minune cu sarcina asta...mananc dim,ca nu mai stiam ce-i mic dejun de ani si ani) si pac..simt la ultima inghititura ca daca o inghit acolo o dau afara..in farfurie..Asa ca n-am inghitit-o..si m-a luat o greataaaaa..Sper sa treaca pana plec eu la job..
Pupam fetele..merg sa-mi fac un dus mic si sa ma fac mumoasa ca mai am un pic si plec la job..si afara e o vremeee..numai buna de lenevit si dormit!
POZE
Minunica mea
14+
roxanaz spune:
cristi, e bine ca excursiile+pantofii sa vina de la nora sau de la husband?
andre_eo adica..ce? tu n-o sa fii super soacra? pentru anumite persoane selectate fac rost de pass-uri VIP cu parola pentru accesat sectiunea nurorilor, asta ce zici, iti surade?
cristi_2003 spune:
sa vine de unde or veni - cine-s eu sa stau sa comentez cand primesc ceva moca??? si dupa un concediu intr-un paradis tropical cu pantofi frumosi in picioare, altfel vede omu viata si nora, nu?
14+ cu Traian Carol
veronica75 spune:
Neata fetelor,
of, nici nu stiu de unde sa incep...
Ieri erau subiectele cu carucioare si hainute - deci am zis - inca nu ma bag, dar m-am uitat si am citit cu atentie sa am si eu macar o idee, despre carnete de gravida... nu prea stiu ce sa ma fac...eu am sosit in Belgia la inceputul lui aprilie si nici macar nu stiu franceza...va dati seama ce situatie...ca il car pe sotul cu mine la doctor de fiecare data si vb prin intermediul lui...Si deci notez tot de vad pe la voi (analize, interpretare rezultate etc) si apoi ii dau sotului sa caute in frsa il intrebe pe doctor.
La drept vorbind nu asteptam copilul asta chiar acu...da daca tot veni..eu sunt ffff fericita si il vrem amandoi deci trebuie sa ne descurcam cum putem.
Daca nu mi-ar fi asa rau as putea si eu sa invat mai repede la franceza da asa stau mai mult ca o leguma :(
Frelicitari fetelor ce si-au vazut bb aaaa si apropo de analize...eu cand ma duc la dr. ma controleaza doar vaginal si imi ia greutatea - doar atat - poate de acum sa fie altfel...Iar la eco imi baga in interiorul vaginului "o chestie" daaaa se vede ffff bine si tridimensional...acu imi era frica sa nu ii faca rau lui bebe cu ultrasunetele ca e mai aproape nu? Abia astept sa ma duc si eu la control sa imi sp. ca e ok, pe 29 abia.
Sper ca nu v-am dat dureri de cap cu toate prostiile mele, da e asa un pic mai sensibila treaba cu dr. ma gandeam la un moment dat ca exista posibilitatea sa nasc cu sotu de mana :D daca nu invat suficienta fr. ca o sa imi spuna alea sa fac nus ce si eu o sa tip in gura mare " Je ne parle pas francais"- nu vb franceza :))
+ 10
http://md.lilypie.com/klKFp3.png
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui andre_ea
Iris, mi-am adus aminte ca ti-am vazut fetita si am uitat sa o laud. E o frumusete! Sa fie sanatoasa!
Si eu ridic baiatul in brate (14 kg), dar nu chiar asa mult cum zici tu. Il tin in brate si la calculator, cand ne jucam chiar mai nimereste peste burta mea. Culmea e ca m-a luat o mica durere de burta in locul unde am taietura de la ceza dupa ce am carat putin o sacosica mai grea, dar cu copilul n-am patit-o.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Andreea, mersi mult. Francesca e cam rasfatata, ma rog, asa am invatat-o noi, si cind e tati cu ea acasa, joia, si mai rau e, cred... vad eu ce fac cind creste (si mai mult) burta, dar la bazin am vazut mamici cu burti mari mari si cu cite 1-2 copilasi in brate, asa ca se poate.
Iris2002 spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
neatza burtici
am uitat ieri sa va spun ca am fost la dr meu de aici din alba si iarasi l-am vazut pe voinic - e frumos si destept ca mama-sa!!!
citesc acuma din urma
14+ cu Traian Carol
Hahaha...si modest, nu? Sa iti traiasca flacaul!
Iris2002 spune:
Veronica, deci nu esti in partea flamanda, altfel invatati olandeza si te ajutam eu.
Cred ca si belgienii au ceva carnet de gravida, noi avem aici o listuta pe care ginecologul bifeaza ce controleaza, scrie rezultatele masuratorilor si analizelor, etc. Lasa ca iti revii tu si il inveti pe bebe mic franceza...(adica invata deodata cu tine)
mvb spune:
Am si eu o intrebare. Caisele sunt interzise in sarcina?
Citey dintr-un articol:
``Caisele contin apa (85%), zaharuri, acid citric, acid malic, sodiu, mult potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, cupru, multa provitamina A si alte vitamine (B1, B2, C, P, PP etc) ``
Eu mananc cam 2 kg pe zi de caise.