Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
andre_ea spune:
Daiopri, m-am gandit mai bine. Intr-adevar plasticul imbatraneste in timp. Probabil depinde si de compozitia lui (nu ma pricep, presupun), si cu siguranta depinde si de felul in care a fost depozitat (adica daca a stat mult in soare e clar ca se deterioreaza mai repede). Noi scoica am luat-o mereu in casa si are 3 ani de cand am cumparat-o. O sa o folosim tot pe asta.
Mai problematic e cu scaunul de la 1 la 3 ani, ca ala a stat tot timpul in masina, doar husele ce le luam la spalat.
Edit: 6 ani? Super! Ne incadram.
Anca_, felicitari pentru vestile bune de la dr.
Dark Bendis, te bat! Mi-ai dat emotii. Ma si gandeam ce veste rea o fi, si cand colo...
quote:Daiopri, si eu sunt in aceeasi situatie.
Gata, am scris o gramada pe ziua de azi. Ori ma dau astia afara ori nu stiu ce se intampla:))
![](bang.gif)
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andre_ea spune:
Ledi, nurori? Tu nu stii ca nu se inteleg cu soacrele?
Vreau fetita!
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Miereamara, asa arata si perna mea de alaptat...
Crisspoliss[/b] si DarkBendis, ce fain ca ati vazut bebelusii... eu mai am de asteptat pina pe 7 august cind merg iarasi la gine...
[b]Alina, poate ca pe femeie o fi apucat-o depresia, poate e singura si vrea si ea o familie, dar asta nu e o scuza pentru a iti vorbi tie urat. Mai bine ca a plecat decit sa isi reverse frustrarile asupra copiilor tai, nu?
Nu stiu cum e la altii (ar zice si Ion Creanga) insa mie zilele cind sunt acasa cu fata sunt zile de sarbatoare... normal ca o ridic (si are si Francesca catre 12 kilograme acum, si urc cu ea in brate la etajul doi unde avem masina de spalat si uscat, apoi la etajui 1 unde e camera ei). Si trebuie sa spun ca a mea e si rasfatata, are momente(sau zile) cand vrea doar in brate, si eu gatesc cu ea in brate, scot rufele din masina de spalat cu ea in brate, mai lucrez la computer cu ea in brate... in rest e lejer, mi se pare mie, ne jucam, iesim afara mult.... imediat mergem si facem dus amindoua. Mie mi se par mai obositoare zilele la servici, cind sunt la ora 7 dimineata in tramvai deja, decit zilele cind sunt acasa cu fata si imi fac programul cum vreau eu, ne jucam, iesim afara si cind doarme fata mai lucrez si eu.
Iris2002 spune:
Alina, acum am vazut ca lucrezi si tu... mea culpa... deci chiar e o problema mare pt ca nu ai cu cine sa lasi fetita... sper sa gasesti repede pe cineva de incredere!
andre_ea spune:
Iris, mi-am adus aminte ca ti-am vazut fetita si am uitat sa o laud. E o frumusete! Sa fie sanatoasa!
Si eu ridic baiatul in brate (14 kg), dar nu chiar asa mult cum zici tu. Il tin in brate si la calculator, cand ne jucam chiar mai nimereste peste burta mea. Culmea e ca m-a luat o mica durere de burta in locul unde am taietura de la ceza dupa ce am carat putin o sacosica mai grea, dar cu copilul n-am patit-o.
![](gravida.gif)
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neata gagicute de la un magar tusitor. iar am avut program artistic de tusit intre 4 si 6 dimineata. giiizzz si e o vreme afara.... de dormit!!!
anca_, aryia, felicitari ca ati vazut puisorii.
Darkbendis, bine ca doar asta a fost vestea rea
Miericico gata posterul? hai nu te stresa cu vorbitul in public, precis o sa te descurci de minune!!
Alina ce rau imi pare de faza cu bona.... cred ca piticuta ta s-a obisnuit cu ea, mai ales daca se intelegeau bine. spor mult la cautat! poate ar fi ok sa o pregatesti pe Ana cu incetul, sa ii spui ca bona ei trebuie sa plece undeva, vine alta, poate se intoarce din nou asta.... poate functioneaza!
quote:
citat din mesajul lui Leditia
In plus roxanaz vrea baiat,poate faceti de-un schimb(glumesc evident
)
hahaha vrei tu sa ma stramb la tine de dimineata
![](icon_smile_tongue.gif)
![](icon_smile_big.gif)
ma tarasc spre niste situatii de facut.... revin later sper.
sa aveti o zi buna!!
cristi_2003 spune:
neatza burtici
am uitat ieri sa va spun ca am fost la dr meu de aici din alba si iarasi l-am vazut pe voinic - e frumos si destept ca mama-sa!!!
citesc acuma din urma14+ cu
Traian Carol
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
quote:
citat din mesajul lui andre_ea
Ledi, nurori?Tu nu stii ca nu se inteleg cu soacrele?
Vreau fetita!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Acu' depinde si de soacra.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
POZE
Minunica mea
![](gravida.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
absolut . noi oricum vom fi toate niste soacre model. hahaha ma tavalesc de ras la ideea ca peste 30 de ani o sa stam pe forum si o sa ne barfim nurorile. o sa facem o sectiune separata cu acces parolat individualizat astfel incat ele sa nu poata citi
tuchi123 spune:
Buna dimineata si de la mine
Eu spre deosebire de voi, nu am noutati azi...dar am sa va citesc sa vad ce mai apare pe aici azi14
Doamne auta