Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bravo Anca! Nu ti-a zis ce este?:)) E 3d sau nu?:) Eu de ce fac abia vineri sangele si peste 2 sapt eco? E normal oare?
DarkBendis bravo si la voi. Da cum asa, ca eu am mancat deja peste marinat(adica din ala in borcan facut salata, hering cred):(((
Miere, da nu gasesti tu idei aici la noi?:))
Gata, am scris o gramada pe ziua de azi. Ori ma dau astia afara ori nu stiu ce se intampla:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Anca, ma bucur ptr tine :) Da ce chestie sa-ti zica deja unele rezultate, mie nu a vrut de nici un chip sa-mi zica nimic ieri, a trebuit sa ma rog de ea sa-mi zica 2 vorbe si nu mi-a dat masuratori deloc, mi-a zis doar ca pare normal...
Merci fetelor de perne, o sa-mi cumpar si eu una, ca am inceput sa imbratisez toate pernele din pat si face urat sotul cand i-o fur pe-a lui noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Daiopri, asa a zis nenea doctoru'. Cica peste prajit, la cuptor, in supa, la gratar e bun.... numa sa nu fie rechin si peste spada ... iar ton maximum de doua ori pe saptamana... peste si pescarii marinate nu... Noi am fost duminica in prospectiuni la Ikea si imi facuse si mie cu ochiul heringul marinat in sos de marar de acolo... da' am zis ca astept sa vad ce zice omu'... bine ca nu am cumparat ca il manca acum tot sotu' si imi facea in ciuda . Eh... acum ca ai mancat o data nu e nici o problema, si io am papat icre acum cateva saptamani... Daca a zis doctoru' sa nu mai mananc... ok... o sa-mi fac bazdacul peste juma de an ca nu o fi capat de lume

14+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, va multumesc frumos pentru incurajari
Deja am inceput de azi cautarile pt cineva nou...problema stiti care e? Ca asta mica s-a obisnuit cu bona de dinainte si chiar tine la ea. Este o persoana tanara si se juca mult cu fetita mea. Acum nu stiu pe cine o sa gasesc si daca o sa-i fie pe plac fetitei mele..
Mireamara, la gradi pot sa o duc cam de pe la 2 ani si jumatate...deci peste min. 9 luni asa ca imi trebuie bona, nu am ce face. Eu nu am cum sa renunt la serviciu...

Anca, Darkbendis, FELICITARI pt. vestile bune! Ma bucur ca sunteti bine si bebeii vostri la fel.

Maine vin si eu cu noutati ca merg la eco.... si cu un carucior roz sau bleu la semnatura

Noapte buna sau... zi frumoasa fetelor de peste ocean

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alina, succes maine la eco... si asteptam vesti colorate . Noi o sa aflam doar la sfarsitul lui septembrie... si mai e asa de muuult pana atunci....

Dark Bendis

14+

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

DarkBendis

Crisspoliss, am vazut mesajul tau legat de cartea aceea super cunoscuta "What to expect when your're expecting" si de dormitul pe spate...ei bine, asa e. NU e bine sa dormi pe spate, mai ales in luna mare pt ca se preseaza o vena din corpul mamei care creeaza hipo-oxigenarea copilul (nu mai are oxigen destul)..
Acum sa va spun drept, off the record cum se zice :-), eu la prima sarcina am dormit mult pe spate pt ca asa ma simteam cel mai bine si chiar daca ma culcam pe o parte, ma trezeam tot pe spate....si fetita mea e bine merci...deci..nu este o regula dar totusi e bine sa tineti cont de asta. Este chestie medicala nu babism.

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elasan spune:

Buna fetelor!
Banuiesc ca am fost data disparuta, stiu...Nu prea am vesti noi, abia joi merg la doctor, abia astept sa il vad pe bebe si sa vad cate saptamani are bebe. Eu am inceput sa am greturi destul de puternice, si am un gust super nasol in gura, aproape tot timpul. Aveti vreun remediu pentru asta? Tensiunea mea e cam 10 cu 6, o fi bine, o fi rau, habar nu am, o sa intreb joi, sunt destul de ametita tot timpul, asa ca....Ochii ma dor foarte tare, nu rezist in fata calculatorului mai mult de 5 minute, nu pot sa citesc....nici asta nu stiu cum sa o interpretez. Una peste alta, cred ca bebe e ok, creste, si de asta se schimba senzatiile, eu care pana acum nu aveam greturi, ameteli, puteam sa mananc orice, acum....cam greu, nu imi vine sa mananc mai nimic. Dar trebuie, nu?
Va dau vesti joi, avem programare la 3 pm. Abia asteptam!!!!!!Fetele din USA, stiti cumva daca sotul poate sa intre cu mine la doctor? Sper sa il lase. Si inca ceva, sper sa imi faca ecografie, la voi cum a fost? V-a facut eco la prima vizita?
Multumesc ca m-ati ascultat din nou, va doresc la toate o noapte cat mai linistita si mai odihnitoare si o noua zi fara multe senzatii neplacute. Asta e, facem orice pentru bebei, nu? Nu stiu voi cum sunteti, dar eu iubesc asa de mult samantzuca pe care o am in burtica, este ceva ce nu poate fi descris in cuvine, nu? Vorbesc cu burtica deja....alea, alea...

Mihaela ?+
UM - 19 Mai 2008 (cred eu)
DN - 4 Septembrie 1980

Elasan

"We cannot change how other persons act, we cannot control what they say - we can only change how we respond."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
citat din mesajul lui miereamara
Andreea tu ce vrei, fata sau baiat? Banuiesc ca fetita, avand deja un baietel acasa.

Vreau fetita. Dar nu prentru ca am baiat acasa, ci pentru ca intotdeauna mi-am dorit fetita. Daca aveam 2 fete nu ma suparam, dar 2 baieti mi se pare prea mult. Si am o vaga senzatie ca e tot baiat
Dar de ce intrebi?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
citat din mesajul lui andre_ea

quote:
citat din mesajul lui miereamara
Andreea tu ce vrei, fata sau baiat? Banuiesc ca fetita, avand deja un baietel acasa.

Vreau fetita. Dar nu prentru ca am baiat acasa, ci pentru ca intotdeauna mi-am dorit fetita. Daca aveam 2 fete nu ma suparam, dar 2 baieti mi se pare prea mult. Si am o vaga senzatie ca e tot baiat
Dar de ce intrebi?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Andreea,ia partea buna a povestii..daca ai tot baiat,o sa ai 2 fete mai tarziu,adik 2 nurori.:)
In plus roxanaz vrea baiat,poate faceti de-un schimb(glumesc evident)

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Felicitari fetelor ce si-au vazut puiutii la eco.

POZE
Minunica mea
14+

Mergi la inceput