Puiuti de Randunici 2008!! (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

uite ca am gasit balansoarul lui Patrick
http://store.babycenter.com/p2p/detail/zoom.do?productID=135058&intcmp=Store_ProductPg_ViewLarger

nu stiu cate kile o avea puiul din poza...dar la al meu ii atarna piciorele din balansoar.

si uite asa ma enervez eu...ca dupa ce ca sunt la ala in praznic...in america is si mai ieftine produsele. ma mut la bush.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

apropo, ati comandat careva tzoale de la victoriasecret? si daca da, v-au placut? ca ma bate gandul sa ii fac o surpriza la husband si sa ii usurez contul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si la mine ploua...
Stai, Olgutz cu noi, stai!
Si eu am tot uitat sa zic ca vreau freza Kyei!!!!
Raportez, cantarit Iulia, 5580 g; deci intr-o saptamana de aptamil a luat 230 g. Buuuun asa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
moaaama cat s-a scris..nu mai apuc sa citesc din urma..dar e bine ca-s multe randunici active iar!
Am vazut ca ati discutat de scaun auto, de diversificare, tuchi v-a mai spus una, alta, vreau si eu, stela tu ziceai ca ai salvat? imi trimiti si mie, pls?
in rest, sper sa va prind din urma..

la mare a fost frumos, m-am cam parlit desi am stat 90% la umbra!! Mufa a fost cumintel pe drum, a stat in general in scoica,pe care am pus-o pe mijloc si noi am stat la margine, ceea ce a fost super pt ca ne vedea mereu, si ii potoleam maraielile repede..a si dormit bine in scoica, iar cand se mai plictisea, era pasionat sa se uite pe geam!
Pe plaja s-a cam matzait in prima zi, a doua zi mai putin, iar ieri nu mai vroia sa plece..papase bine, dormise bine, si noi am plecat, exact cand se acomodase!
M-a enervat cumnata-miu, am mers cu masina lor, si la plecare ne-au spus ca vin sa ne ia la 5 fara un sfert, sa-i sunat sa-i trezim la 4! si am plecat la 6 si ceva, dar ne-am intors pana la ei acasa ca uitasera diferite chestii, ptr ca ei si-au facut bagajul atunci, dimineata!! imi venea sa le sparg capul, nu alta, dupa ce ca dorm putin..naty, da, este vorba de Ioana..ma rog, si p-acolo au mai fost niste mici chestii, in fine...si iar m-am ofticat ca am plecat ieri la ora 1, in mijlocul arsitei, si m-a batut soarele tot timpul in masina, de nici nu simtea AC..
Hotelul a fost chiar misto, dragut foc! in prima seara ne-am chinuit cu el sa doarma in pat cu noi, adik eu, ca Liv a dormit dus! a doua seara a dormit in carut, chiar excelent, s-a trezit doar la 4 o data!:)) mai nasol golfuletul cu plaja, in apa scoici si pietre de ne-am rupt picioarele..pe Mufa nu l-am bagat in apa pt ca a fost receeeee, abia intram noi..
Mufa a varsat in continuare si la mare, si inca zdravan..doar ieri parca ce a fost mai bine, cred ca se obisnuise cu aerul..sa vedem azi cum o fi...tuchi, ce ziceai de Seb vomitacios, ca doar asta am apucat sa citesc?
Asa ca, una peste alta, m-am si distrat, m-am si stresat cu Mufa cu varsatul, cu incompatibilitatea dintre noi si cumnati, dar a fost frumos una peste alta, p[rima iesire la mare a lui Mufa!
Descarc poze si va arat mai tarziu!
Am de despachetat, de spalat, de cautat vaccinul, mi-e tare dor de voi, revin cat pot de repede! pup tot stolul

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

alimentez Mufa la calc, mai citesc putin si am vazuit poze cu clau si copiii, e super Rebecca cu ochelarii aia!

Mergi la inceput

felicitam iuliuta ptr kg!! la mine inca nu ploua!

mi-a gasit mama Infanrixul, am scapat de cautat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele...

am aparut si eu dupa o lunga absenta..sper sa ma mai tineti minte.

am avut o perioada super agitata, cu botez, sesiune, mie mi-a fost cam rau cand mi-a revenit mentruatia...pregatiri pt nunta, ca nasim acum pe 26 iulie...n-am avut timp nici sa respir.

sper sa ma iertati ca nu am mai reusit sa vin pe crenguta...dar promit ca imi revin.

acum ma duc sa hranesc puiul mic si revin sa va mai povestesc despre noi!

pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hop si eu! asta e varianta de zi la buhuhu:)) am dormit pana la 10!!!! s-a trezit teo la 6, a mancat 160 ml si a decis ca e suficient, acum inca 70 si la fel...eu nu mai insist ca degeaba o fac...macar nu a mai vomitat.i-am dat mai intai humana, apoi lactogen, ca sa-l obisnuiesc cu noutatea...vad ca nu a avut plangeri majore...
acum imi storc creierul si ma intreb ce sa fac diseara cu inotul lui alec, ca ploua!cred ca o voi duce, poate ii baga la bazin acoperit.

cris, cu cea mai mare placere iti trimit, dar in nocturna, ca daca am apucat sa ies din casa...nu mai intru decat noaptea.astept adresa ta de mail:)
naty, merci.sper sa ii mearga bine lui teo cu humana...altceva chiar nu mai stiu ce sa-i dau!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

somnorica, ma bucur ca te-a rezolvat sovi. cum ti se pare metoda?
stela, vreau si eu pe mail ce ti-a suflat tuchi:)

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

somnorica, cand mai pierzi mesajul incearca sa dai de cateva ori forward (sageticain sens opus lui back:))), de sus, stanga....la mine a mers cateodata.

vad ca va faceti griji de caputurile tesite...cred ca se va rezolva problema in timp, ei isi vor tot misca capul stanga dreapta....eu nu stiu cum sa ii aplatizez cucuiul (bosa), care s-a mai atenuat, dar tot vizibil este...doar nu o sa-l pun sa stea in cap!
gecko,sovi, voi cum procedati?

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput