Puiuti de Randunici 2008!! (55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Lasa Kitzy vinisoarele, fii optimista! Si, vorba Olgutzei, zi si tu "Dianaareochialbastri, Dianaareochialbastri, Dianaareochialbastri". Ca uite asa s-a putut duce Olga la serviciu zicand "Numaplang, numaplang" iar Iulia papa mai bine de cand am zis "Iuliaosamanancebine, Iuliaosamanancebine"
Maaama, ce misto articolul lui Vio! M-am regasit ATAT de bine in el...Si zicea si de cresterea piciorului si de caderea parului...Sa cititi si voi!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty mai stii, poate chiar o sa functioneze treaba

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Ma bucur sa o revad pe Vio ! IERTAREEEEEE!!!!! Nu e nimeni ca televizorul, eu sunt vinovata ca citesc in diagonala, ca mi-e pofta, zau ! Si nu stiu cum sa citesc mai repede, si uite ce patzesc !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vio si Naty, multumesc tare mult. Setul de dr e al lui Razvanel de anul trecut, s-a tot jucat cu bunica de-a dr si acum cu mine. Iar noi ne-am amuzat rau cu Rebecca. Ne tavaleam pe jos de ras si ea era asa serioasa si se uita mirata la noi. Parca ea era omul mare, iar noi niste copii tembeli.

Gecko, o primiti pe Rebe in club cu doar putin peste 6 kile? O sa se simta ca o printesa printre atatia baietei! Iar ei or sa roiasca in jurul ei de numai!

Naty, sunt onorata ca-ti plac ochii frumosi ai Rebeccai.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza, si eu la Am disparut pe motiv de net nebun. Sper sa se fi rezolvat problem, ca parca eram fara maini. Am zis ca prima data recuperez capitolele pierdute, da nu m-am putut abtine si totusi bag un mesaj

Clau - scumpi tare copiii tai. Rebecca lipicioasa

Naty - intr-adevar, folosesc Libero la copii si-s f. multumita. Am incercat si eu toate marcile inainte de a ma opri la Libero definitiv. Huggies avea un defect major - ariciul ala nu stiu cum se facea, ca tot pe piele ajungea si-l jena pe Vladic si-i facea zona rosie si iritata.

Vio - si mie-mi plac postarile tale

Gecko - vazut apelul, m-am conformat Iar Thea e superba, da e a lu Vladic

hai ca ma bag la recuperari si revin...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

neata

ma sinucid. am pierdut mesajul
nu mai stiu tot ce am scris, dar incerc sa imi aduc aminte:
aliceionescu: super punkista
ariel: multumesc, m-a ajutat sovi
pentru caput, nu imi fac probleme. il las sa doarma asa cum vrea
simo, daca totusi ai chef, te astept. oferta valabila si pentru celelalte fete. http://www.wilhelma.de/nc/en/home.html asa ceva pot sa va arat.
gecko: aluatul vrea sa fie din ala in multe straturi, gen strudel. recomand un site www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18188/Arhiva-Index-a-retetelor-de-mancaruri-si-dulciuri/" target="_blank">retete sunt cu poze
numeioana: vezi in settings, la tastatura poti sa modifici niste chestii: cat de tare apesi tastele si cat de repede.
clau: jos palaria. dulci si frumosi de tot.
trimit, ma duc sa imi fac cafeaua si sa il intretin pe bebeloi.
pupici la toata gasca

Robi

Mergi la inceput

Clau, la ce frumusete de curte si la cata verdeata vaz eu in poze, ce Dumnezeu cauti in Bucuresti!??! Eu m-as muta la mama ta, pe bune!!! O dulcica Rebe!

Kya, eu vreau poze cu freaza noua !

Naty, sa va fie de bine gimnastica !

Ela, Kitzy, Alice, sa nu va mai prind ca absentati, ca va pun o vorba buna la bota lu' CristiGoji .

Ce imi place ca s-a animat crengutza ! Ati scris asa de mult, ca iar nu poci raspunde la toata lumea.

La Ploiesti a fost furtuna nasoala pe la 6 dimineata, acum ploua mocaneste asa si e cerul negru...adica mi-e somn de mor, nu am chef de nimic, si cred ca las pe maine ce pot face azi si stau cu voi pe forum!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Am citit si eu articolul de la Vio, careia ii inteleg momentele de retragere si tacere, ca le am si eu adeseori, si mi-a placut MULT de tot ce zice o tanti aici: "There's no guide but your own common sense" ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

clau primim printesa...are potential...dar sa nu te bazezi pe Patrick cu roitul...ca asta e putoare mare si sta numa pe spate. si sa nu te puna sfantul sa o indrepti spre medicina...fa-o mai bine visatoare...ca ar castiga mai bine.

cristina ne luam de mana cu netul. aici daca da ploaia mi se ineaca internetul.

vio...nu ai mai zis...si-a revenit sean la programul fara treziri noaptea. ca nu de alta dar si pe Patrick l-au apucat bazdacii de vreo 4 nopti si ma trezeste pe la 3 pentru o gura de lapte si un kk puturos.
ah da, si cu hainutele inca nu m-am gandit. teoretic nu le tin pt bb2 ca acolo am comanda de fata de la sot si ar fi cam mult albastru pt ea. cu siguranta voi tine cateva hainute a la long ca sa am ce admira la batranete si sa ma pot minuna ca ce bb mic am avut si ce flacau a ajuns.
mai astept cu reteta aia ca nu de alta dar am un kil de mere de vreo luna si ar fi bine sa le mananc eu inainte de a le manca mucegaiul.
naty...pricepusi cu exlutonul. si eu iau tot progesteron only pill, dar nu am sesizat sa imi creasca pofta de mancare. de fapt rontai ceva biscuiti pana imi vine sotul seara acasa.

Mergi la inceput

Gecko, mi-am adus aminte! Nu avem pe nimeni in Australia , ca poate asa am fi avut inca un motiv sa ne luam inima in dinti....

Mergi la inceput