Eroare!

Eroare! | Autor: nelia

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce se intimpla, dar am vrut sa trimit un raspuns si am primit Eroare! Nume de utilizator sau parola gresit(a). Si apoi am observat ca nici nu pot sa ma loghez cu numele si parola alese atunci cind m-am inscris. Ce trebuie sa fac?

Cornelia, mamica Agatei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Daca e asa cum spui, cum ai reusit sa scrii subiectul asta? (zici ca nu reusesti sa te loghezi... )

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, este asa cum spun, adica scriu numele si parola, imi spune ca a fost logare cu succes, dar in casutele scrise nu apare nimic cind ma intorc la forum. Daca vreau sa creez un subiect ma lasa, ieri cind am vrut sa raspund la un subiect, mi-a spus insa ca ne pare rau, trebuie sa fii inregistrat... desi eu sint. Am primit un mesaj pe email de la un membru DC, care imi spune ca vrea sa corespondeze cu mine si inainte de a-i raspunde am vrut sa intru pe profilul personal al respectivului membru ca sa aflu citeva detalii si din nou mi-a spus ca trebuie sa fiu inregistrata. Daca intelegi despre ce e vorba, ma bazez pe tine ca sa ma luminezi si pe mine. Multumesc!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput