Colectia de toamna-iarna (203)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

CATUTZA sper sa revii azi cu vesti mai bune. Sanatate maxima Biencutzei!

NOKI, LAVI, multumesc . Va astept oricand pe la pensiune!

Aseara ne-am vazut - in sfarsit!!! - cu cuscra Ripley si floricelele scumpe! Ana e fotomodel, aproape cu un cap mai inalta decat Stefan, la fel de cuminte cum o tineam eu minte (in ciuda protestelor cuscrei). Iris e o podoaba de copila, o papusa vie, ce mai, m-am indragostit de ea. Am luat-o in brate si am inspectat impreuna florile din ghivece iar ea...avea asa, un zambet, in coltul gurii...delicioasa!

La indicatiile lui NOKI (multzam!) am bagat poze pe picasa.

Sa speram ca am reusit:
Vacanta la mare cu Anna & Che

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MADUTZA, mortale pozele de mare prietenie intre cei doi baieti! Orlando e fan Spiderman?

AM uitat sa va spun: azi la ora 17 avem serbarea de sfarsit de an la grupa mica, adik la grupa lui Che. Ghiciti ce animal e Che? Ursul - ca e singurul baiat cu voce groasa . Are o poeszie in german cu "eu sunt ursul..." din care nu inteleg decat prima propozitie si "mor-mor" de la sfarsit. Sa vedem daca mai vrea sa o spuna si la serbare
Sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

in primul rand va multumesc la toate pentru sustinere

Bia e mia bine, nu a mai facut febra , a mancat putin dar tot nu a facut kk normal.Ma gandesc ca acum o face moale si de al antibiotic...

Anda , merci de ideea cu cascavalul moale, chiar o sa ii dau ca ei ii place cascavalul.Nu am incercat pana acum ca ea nu a mancat mai nimic zilele astea ca nu putea, acum vad ca a mai prins puteri.

Tania , am vazut pozele de la mare, ce scumpa e Anna ta!iar pozele alea in care dorm amandoi sunt mortale! iar tu esti asa de slaba....nu mai zic nimic

Mihaela , cu intarziere : la multi ani si la cat mai multe sarbatoriri

Miri , cum se simte mama ta?

Roxana , i-mi pare rau ca nu mai mananca Matei, multa sanatate!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intalneala?

As veni si eu, numai sa vad cum rezolv cu ajunsul pana acolo...ca buletinul meu e gata abia pe 21, asigurare ciuciu..talon idem..nu va zic cu ce frica merg de la mine pana la mama.

Daca vine vreuna din fetele care stau pe langa mine, cu masina din dotare..dati si la mandea un mesaj? Fac cinste grasa

Fug ca am niste paste pe foc...revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, sunt super fericita!!!!

astazi ALEX a facut primii pasi singurel!!!! nu-mi vine a crede!!! ca-i era frica pana acum daca ii dadeam drumu' la manuta sa paseasca, ieri a facut asa...1-2 dar mai mult jumatati si azi a mers cam 1 m SINGUR.
radea la mine si eu nu stiam cum sa arunc vasele din mana si sa ma sterg pe maini de spuma sa fug spre el sa-l tin ca era si Vlad in spatele lui si tare m-am speriat ca-l impinge sau da peste el.

LAVI esti o comoara!!!! eu nici acum nu am gasit chiar daca am facut cum mi-ai zis tu.
nu am apucat sa citesc comentariile la Slovenia, dar poze am vazut. nu toate...ca e prea mult pt mine (adica imi permit cam multe daca stau la pc)
o sa incerc sa-mi fac timp ca sigur merita.

ANDA sarumana inca o data pt jucarii. nu stiu daca ti-am mai zis, mai intai erau ale lui Vlad, acum sunt si ale lui bb Gabi cand si cand.

TANIA uite acum am baga tun ochi mic la pozele tale. super super Che. este...dulce.
si Anna este o grasuta si cred ca toata ziua rade. ii sticlesc ochisorii de fericire.

CATUTZA sanatate Biancai. ii dai ceva de refacere a florei intestinale?
Biotics sau Ecoflorina?

ROXI daca era de la galactogil refuzul de a papa ma gandesc ca papa numai biberonul si refuza sanul. pe cand zici ca nici de aia nici de aia nu vrea.
mergi totusi la dr sa vezi ce zice.
si sper sa fie totul ok.

......................

mai aveam de raspuns, dar am uitat.

io-s cam suparata, ca Vlad imi face febra...mi se pare cu ochisorii incercanati si rosii....sotul mamei mele se pare ca are TBC si noi am fost cu copiii la ei...
imi vine sa-i omor. ditamai oamenii MARI - cum zic ei - se usuca pe picioare, tusesc pana numai pot respira....si nu merg dom'le la dr ca..nu au de ce!!!

probabil o trebui sa le fac kinderilor IDR, nu?
of....

se foiesc pitacii, fug la ei

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

revin:
TANIA tu mai alaptezi?
si piticii stau singurei in spate?
si de unde ai luat "jaluzelele" de pus in geamuri la masina? ca am mai vazut undeva dar nu stiu de unde le pot lua si vreau si eu....si-mi plac astea mai mult sa le poti lasa si ridica decat cele cu ventuze.
la ce bani sunt?

imi place la nebunie asta: http://picasaweb.google.ro/mammalor/VacantaLaMare200803/photo#5223142041215435106

CORAP si eu astept pozele...deocamdata ma uit la restante..

MADUTZA ce-i mai place si lui Orlando in apa....

voi vorbiti de jacuzzi...sampanie, piscoturi..cu ce se mananca astea????

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...am revenit de la masa!

Tania, wooow, ce poze vesele!!! Se vede ca s-au distrat copiii! Che pare tare cumintel in poze. Pitica e o figura si treisferturi...o familie tare reusita!

Joy- bravo pentru Alex! Mama, da' grabit e s-o ia la goana!Pup pentru Vladut sa nu mai faca febra!
Ehehehe..sampaniiele si jacuzzi-ul se mancau in noaptea nuntii, draga Joy. Ca si la mine acum sunt de domeniul SF-urilor. Asta ca am baia lipita de camera bufnitei...

Catutza- good news ca e mai bine Bia!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Roxi, chiar ma gandeam la tine wek-endu-ul asta, ca am fost la Ciresica si ma gandeam ca acolo l-ai incropit tu pe teroristul-sef!
Cum adica nu mai papa laptic? ai incercat mai ulte variante? Lui Sarah i-a plaut Milumilul, dupa ce a refuzat Bebelacul. Incearca si cu asta, poate merge.
Tinem pumnii sa fie o etapa care sa treaca cat mai repede!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy draga felicitari pentru Alex mergaretz!
Sanatate multa lui Vladutz! Ca sa stai linistita le poti face IDR-ul copiilor.

Tania, superbe pozele de la mare! Superbi copii ai ! Se vede ca v-ati simtit bine!

Cata, ma bucur ca Bia e mai bine! Tinem pumnii in continuare!

Ripley, sper ca Ana e mai bine! Daca Tania zice ca v-ati intalnit inseamna ca e mai bine!

Roxi, tin pumnii sa fie totu ok cu Matei , sa fie doar o pasa proasta de la caldura ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Daaaa, daaaa Tania is frrrumosi rau copiii tai. Si se inteleg foarte bine.Iar tu esti slaba de-mi vine sa te iau la tranta.
Joy sa-ti traiasca mergatorul!Iar lu' fra-su sa-i treaca febra.
Roxa da o fuga la medic,poate-o fi ceva mai serios decit un moft.Pup!

Mergi la inceput