Colectia de toamna-iarna (203)
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelutat spune:
Buna dimineata
Feli condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca.
Eu sunt plina der spumele marii, ca mica sirena, fetele de la intalnire stiu de ce...pe 2 sugust trebuien sas plec cu copilul la o mare, Neagra, Mediterana, Adriatica, Egee, care o fi, numai mare sa fie. Nu avem cazare pana acum,pentru ca pentru prima oara l-am lasat pe barbata-miu si fina-miu sa se ocupe......Am nervii prastie, pentru ca suntem unngrup mare, cu copii de la 8 luni in sus, fiecare vrea sa vina cu bunica, bona, cu toate hangaralele de acasa, deci nci o oferta gasita pana acum, foarte putine de altfel, nu e buna. daca oferta era buna locul de cazare nu are piscina, deci nu e bine; imi vine sa le crap capul. Eu l-am anuntat pe consort ca pe 2 august sui copilul in masina si plec, ma descurc eu de cazare si gata, ca mi-au mancat zilele. Nimic nu e bun, nu vor la Eforie, ca e de pensionari, dar nici la Mamaia, ca e aglomerat, la Neptun e nasol, la turci nu merg ca e copilul prea mic, in Bulgaria ne fura masina, etc...Si eu as vrea pe malul unui ocean, vorba Andei, da daca nu e nu e si gata. Asa ca azi sunt in cercetari de piata, gata sa imi iau castanele de rigoare, ca na daca gasesc eu, sigur unul dintre partenerii de vacanta o sa fie nemultumit si eu o sa ma enervez din cauza comentariilor.
Ma duc sa fumez o tigara sa ma linistesc.
P.S. Peste toate astea fi-miu a aflat ca Sarah a fost la mare si de 2 zile ma intreba el cand pleaca, si in sculare si in culcare
bb_alinus spune:
Lavi ce telepatie domle!
Anda sa inteleg ca cunosti carcassonnele? Cred ca o sa fie ok si de ajuns doar piscina de la vila, desi atata as fi vrut sa fie la mare, dar deh, prietenii nostri vin de la mediterana, Phil nu e prea legat de mare iar io cica am marea nordului so e de ajuns...
lavi02 spune:
Alinuto habar n-am unde-i Carcasonne asta dar daca-i rost de vacanta, e de bine!
Aproape oriunde poti gasi ceva interesant de facut! Zi-ne de Missa si bineinteles mai arata-ne poze s-o mai vedem ca e tare frumu!
Mihaeluto ti-am zis eu la intalnire, big mistake de big mistake sa lasi importanta problema a vacantei in responsabilitate masculina! bafta la cautari!
ca si pentru Miri, de altfel!
Apropo ce zicea Anda ca si eu la Gherla gasesc ceva interesant, iaca-ta raportez oras urat, am trecut duminica pt prima oara prin el: Gaesti! DESI (DESI!!!) avea un parc umbros cu copaci batrani, fain! Totusi, pe ansamblu, recunosc - super urat si murdar orasul!
Cele mai urate orase vazute de mine sunt totusi : Uricani, Vulcan, cele de pe valea Jiului, plin de blocuri din anii 50-60, mici, urate si mai ales parasite.
catutza spune:
Feli , condoleantze
e cumplit sa treci prin asa ceva, mai ales pentru verisoara ta
. Tie multa sanatate, cel mai bine mergi si la alt dr ca o parere in plus conteaza,
si multa sanatate! Si nu in ultimul rand relaxare maxima la mare in 2 
Mihaela , nu mai pune la suflet ca nu face bine, poate totusi ai noroc si gasesti cazare sa ii multumeasca pe toti.
Alina , bine ai revenit! cum mai esti, te-ai mai obisnuit fara miss ?
Camy , ce afce Daria nu ne mai spui nimic de ea?
Diana , tu chiar deloc nu mai scrii la noi? ce fac baietii, cum sunt?
Joy , voi ce faceti? A mai mers Alex? Vlad ce face? Tu mai poti?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
anda77 spune:
quote:
citat din mesajul lui bb_alinus
Anda sa inteleg ca cunosti carcassonnele?
n-ai de ce sa intelegi asta ca am zis ca mi-ar placea, nu ca imi place. 99 % din destinatiile mele de calatorie sunt neatinse inca, doar ma uit pe net zilnic la cate una, de cativa ani:). franta e "batuta" la pas deja, virtual desigur:) zona unde mergi tu pare fte frumoasa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Lavi ai mare dreptate, insa anul asta fiind combinati cu prietenii nostri si stiindu-i foare fitosi, am zis sa ii las pe ei sa gaseasca, eventual sa isi sparga capetele singuri. Dar tot naspa a iesit. Ca ei nu au gasit nimic si eu nu am unde sa duc copilul....
Inca mai astept raspuns de la un contact.
Mihaela
lavi02 spune:
anda
deci si tu calator-visator...
cred ca mai ceva ca mine, eu in Carcasonne n-am ajuns!
Mitza astia exagerat de fitzosi pana in panzele albe sunt sortiti a ramane acasa!
Cu cat e grupul mai mare cu atat mai greu cu organizarea si cu atat mai multi nemultumiti, fiecare pe cate o parte.
Pe de alta parte poate fi distractiv in grup mare, depinde de grup.
Bafta!
Mihaelutat spune:
Lavi grupul ar fi fain, ca de aia am acceptat sa mergem impreuna, plus ca sunt si copii, ceea ce l-ar super incanta pe Titi, asa ca am accepta, dar se pare ca vom petrece in Herastrau impreuna concediul.....
Madutza10 spune:
Feli ,condoleante ,Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
Iulie-August 2008
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
roxisialexia spune:
feli, condoleante!
miha, ai PM! 
delia ti-am vazut comorile, sunt niste scumpici si imi plac pulpanasele irisucii ![]()
fee, frumos foc daniel, am vizionat pozele impreuna cu alexia si ma tot intreba cine este baietelul !!
alina, vacanta placuta! sa ne pui poze
( iti place la birou?
)
nokiiiiiiiii, cum a fost la nunta? ai ramas pe litoral? hai cu poze si impresii!
Gata, s-a terminat pauza!