Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 9
rromanitza spune:
Salutare fetelor!!!
Cami, felicitari pentru o fetita sanatoasa si vesela si felicitari tie ca ai fost tare la 6 vaccinuri!!!!!! David cand a trebuit sa faca doua am simtit ca mor si tremurm de zici ca le faceam eu!!!!
Dany, ne bucuram sa auzim ca sunteti bine si mai ales ca Maria este asa tipatoare!!!! Stai linistita ca o sa se rezolve si treaba aia cu casa ca nu ne lasa Dumnezeu pe noi la greu!!! Eu cred ca Maria inca nu e pregtita sa pape mancarica solida....Nu stiu daca infometarea este o solutie pentru ca atunci chiar ca nu o sa manance senzatia de foame fiind prea mare si o mancare noua nu o va ajuta..... Rabdare.... e asa mica... Eu am inceput cu Dvd cu fulgii de orez in biberon si apoi cu pasata... Succes!!!

Asa pofta mi-ai facut cu pandispanul tau....
pai azi ce crezi ca fac??? Se pune nu se pune, pofta e mare si de fapt nu e vina mea...bebe pofteste...eu nu.....Poate asa sa gust putin.....![]()
Ada si la mine merge asa de prost forumul si imi fac o multime de nervi cu el....
Ana felicitari pentru Matei cel mancacios!!!! Aveti mare grija acum de Stefan pentru ca ii trebuie foare multa atentie si intelegere pana realizeaza ce se petrece... Bravo tie mamica curajoasa, ne bucuram sa auzim vesti bune!!! Tot asa fetelor!!!!
Crengu, eu nu am avut ceza. dar cred ca fetita ta o fi la fel de grabita ca si cea a Claudiei!!!! Pregateste-te ca nu se stie!!!! Succes!!! despre mancarea chinezeasca pot sa iti spun ca depinde de gustul fiecaruia...Noi am stat un an jumate in Shanghai, unde mancarea este sub orice critica!!!Dulce, iute, grasa...Oricum numai gust nu are!!! Venind in Beijing lucrurile s-au schimbat, mancare mai buna, diversificata, restaurante multe.... Dar singura problema este unde mananci!!! De cele mai multe ori ar fi bine sa ai recomandare pentru ca restaurantele chinezesti sunt vestite pentru jegul si mizeria in care stau...Spre exemplu, sotul meu a fost invitat de catre seful lui (chinez) la un restaurant..Dar cand a vazut ce era de jur imprejur si mai ales in bucatarie...nu a putut sa manance nimic...Ceea ce pentru chinezi este un afront!!! A venit acasa negru de suparare!!!!
Dar, in concluzie cea mai buna mancare este cea din regiunea canton (Hong Kong)...Si intr-adevar mancarea chinezeasca pregatita in europa este total diferita....Este pe gustul fiecarei tari in parte!
Daca mai vreti sa stiti una alta despre China astept provocari!!! ![]()
Mada, free women!!! Ce fericire pe tine cu plecarea mamei!!! Bravo acum o sa ti se para si casa mai mare....
Sa stii ca si eu am pus la fel ca tine: fund, burtica si maini...Si am o fata ca o luna plina!!!
Adevarul e ca ne-ai cam facut pofta cu baita aia...Cu toate ca eu nu sunt genul care sa stea in vana prea mult timp pentru ca ma plictisesc...Dar cine stie?
Sanziana, bine ai venit!!! Eu am picioarele umflate cateodata si sunt abia 18+ saptamani....Ce m-o astepta mai incolo nu vreau sa stiu!!!! 
Julia, bine ai revenit, LA MULTI ANI si de acum in colo pentru voi!!!! Asteptam pozite....
Vai de starile mele proaste...Am avut un weekend in care daca era posibil, sotul meu m-ar fi decapitat!!!! Sau cel putin eu asa as fi facut cu el daca avea reactiile mele....
Aseara am fost la un restaurant Thailandez, unde am mancat o mancare asa de buna......
si as mai fi mancat dar mi-am adus aminte de cele 4 kg puse intr-o luna!!!!!! 
Baietii mei au plecat la servici fiecare, acum o sa stau putin intinsa sa imi revin ca asta noapte am avut ceva discutii cu tavanul....Ei, poate la noapte sa dorm mai bine....
Mai citeam ce spuneti voi despre contraceptie...Dupa Dvd nu am folosit decat prezerv, si a fost ok 3 ani! Acum m-am gandit la sterilet dar cand l-am vazut cum arata am zis ca asa ceva nu are ce cauta in...mine!!! Am incercat cu pastilutze dar imi faceau asa de rau ca dupa doua saptamani am intrerupt tratamentul si uite-ma acum
in saptamana 18!!!!!!!!!!!!!!!
Am o prietena care face injectia pt. 3 luni si care e foarte multumita...poate asa sau traiasca "condoamele"!!!!
Am sa va scriu in fiecare mesaj cate o curiozitate din China, sunt chiar interesante....
Femeile care au nascut nu au voie sa se dea jos din pat, sa iasa afara, sa faca dus, spalat pe cat, unghii taiate, timp de o luna!!!!!! 

Va pup si gata ca am scris un roman si nu vreau sa ii fac concurenta lui Tolstoi!!!!!
18+, mami de David 9.11.2004
CamiM spune:
Salut fetelor!!!
Rromanitza
ai fost grozava cu concurenta lui Tolstoi!!!

Merci mult
. cat priveste curajul la vaccinuri nu mai zic ca era sa plang si eu cu ea. Noroc ca s-a terminat destul de repede totul ca erau doua asistente si ii faceau in ambele picioruse odata.
mai scrie despre China.. suna intersant!!
Crengu hai ca mai e putin si tii si tu papusica in brate

.. Multumim frumos pentru aprecieri
Mada ai un ton mult mai optimist!! Bravo!!
printesele!!!
Sanziana e bine ca te-ai simtit bine la reuniune.. sandalele.. eh.. alta poveste..![]()
Dany merci
. Ne dai idei crete tu.. auzi turta dulce si pandispan..![]()
Iulia si eu tot asa cred ca voia sa ajunga la oglinda maimutica mea
Aniversare fericita si cat mai multi ani impreuna sa aveti!!

Oare ce or face Claudia si Lucia ei?sper ca sunt bine!!
pentru toate si numai bine!!!
PS: Ada suntem pe baricade!!! nastere usoara si bebe sanatos!!

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
crengu75 spune:
Neata fetele!!!!!!!!!!! Si ezi e o zi superba!!!!!!!!!!!!!
Cafea? Ceva? 
Forumul merge foarte greu , asa ca am sa ma limitez.
Diana, eu din cate stiu , poti face cate ecografe vrei. Chiar fete cu probleme in sarcina mi-au spus ca au facut unul pe luna sau chiar la 2 sapt. Si ai grija de tine, ca eu daca nasc acuma nu-i bai, dar la tine.......ai grija de bebic, si eu am avut probleme si am tras o spaima chiar pe la 25 de sapt. Dar Dumnezeu a avut grija de noi si uite, in sfarsit, am vazut si eu cum e pe ultima suta de metri.
Romanitza, super tari chinezii astia. Chiar te rog sa ne mai spui cate ceva de pe la ei ca tare imi place.
Era sa uit, am visat aseara ca m-a sunat Claudia la telefon. Dar nu-mi amintesc nimic din ce am vorbit. Nu e tare faza? Claudia, sper ca sunteti bine amandoua si asteptam vesti cand ai sa poti. Te pup dulce. 
Mi se tot blocheaza calculatorul si mi-e frica sa nu pierd mesajul.
Asa ca, pupam toate fetele fara discriminare si revin mai tarziu. Pupicei!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crengu
37+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 13 zile !!! Doamne ajuta!!! 
Ada_S spune:
Buna fetelor, eu am ratat cafeaua de wekend asa ca trebuie sa recuperez.
Cami, eu nu am reusit sa vad filmuletul cu bebelina, nu stiu de ce nu se deschide. oricum pupici pt fetita curajoasa si pt mamica ei si mai curajoasa.
Ana, bine ai venit acasa si ce mult ma bucur ca esti bine.... sper sa dau si eu aceleasi vesti saptamana viitoare.
Iulia, v-ati facut de cap zici? Ma bucur ca a fost frumos. Eu iti urez multe multe aniversari de acum incolo.
Mada vad ca ai fost singurica in weekend, dar te-ai descurcat tu.
Dany si mie mi-ai facut pofta de dulce de dimineata.... asa ca am papat si eu o felie de dobos.... partea proasta e ca ar fi trebuit sa fac analize de sange azi si am uitat. Sper sa nu ne faca surprize bebicul la noapte si sa nu am analizele gata.
Crengu si eu am aceleasi dureri de care vorbesti si tu, doar ca azi noapte a fost foarte rau.... nici nu ma puteam intoarce in pat de durere... de parca imediat se rupe apa.... sper sa stea cumintel pana vineri sa nu ne dea planurile peste cap.
rromanitza, acelasi lucru il stiam si eu despre restaurantele chinezesti si chiar despre chinezi, cum ca ar fi murdari.... acum nu vreau sa bag pe toata lumea in aceasi oala dar cand mancam la vre-un restaurant chinezesc inainte cascam bine ochii sa fim siguri ca totul e ok desi ultima data am patit-o si noi....

eram in Ungaria la un supermarket si era un restaurant chinezesc... am zis sa mancam ceva ca parea foarte curat ..... cum suntem pe la jumatatea mesei... apare fica doamnei care se ocupa de restaurant si dupa tejchea incepe sa isi taie unghiile cu unghiera, acolo langa mancare.... deja am inceput cu sotul sa inghitim in sec.... bun trece si asta si la un momendat trece patroana pe langa noi, mergea spre bucatarie si asa din mers a inceput sa se scarpine in fund.... dar sti cum?eu am bagat o fata ca sotul s-a speriat....

am zis ca nu ii spun sa nu isi faca si el greata, dar pana la urma am cedat...
Diana, nu te ingrijora ca e normal sa te doara din cand in cand ligamentele si pe mine ma dureau dar fata de durerea de acum e floare la ureche.... incearca totusi sa nu faci efort, asta asa de siguranta.
Eu trimit mesajul asta pana nu se intampla ceva.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada
38+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
AMR 4 zile 

danybv spune:
buna fetelor
Am reusit sa intru putin pe forum , tare greu merge .
Sa va spun ce am mai facut eu de ieri dupa amiza pana azi
Aseara a ajuns sotul meu acasa de la slujba si numai ce apucasem noi sa stam putin de vorba si tocmai suna mama soacra sa ne invite in oras la o pizza
si uite asa am iesit tot familionul la terasa , socri , cumnatul si cumnata si noi , a fost tare frumos , Andrei in schimb se ducea pe la fiecare masa si se uita la lume
imi era asa de rusine , tot il strigam sa vina la noi dar stiti cum sunt copii
dupa ce am stat la terasa , ne-am plimbat pe faleza , tocmai ce ancorase un vapor de pasageri straini , era foarte mare acel vas si foarte frumos .
Azi ne-am dus in vizita la o batrana , Maria a dormit la aceasta batrana pe pat iar Andrei cerceta casa sa vada ce lucruri are ![]()
Julax am dat gata acel pandispan
ce ma bucur ca v-ati simtit bine in trei si ca ati fost si la nunta 
Diana
stai cumintica si nu fa efort si bebe o sa vina la termen
rromanitza tare mi-as dori sa se rezolve cat mai repede cu casa , ieri asteptam o veste despre acest subiect dar vestea a venit dar nu ca sa ne bucure , doamna respectiva care avea o garsoniera a zis ca nu ne poate primi
asa ca mai asteptam , iar chestia cu Maria nu o mai fortez , azi voi merge cu ea la dr sa vedm ce zice si dr in legatura cu aceasta diversificare , asa mi-e groaza de etapa asta , este cea mai urata la bebelusi , bleahhh ![]()
ciudate obiceiuri au si chinezii astia
Cami tin sa-ti spun ca eu cand sunt singura acasa fara sot, uneori numai tampenii mananc , lui Andrei ii dau mancare gatita si alte lucruri dar mie imi este tare urat sa mananc fara sot si asa ca mananc la greu dulciuri
ceea ce n este bine cAa voi deveni grasa 
crengu pupici multi
Ada vai ce zici tu acolo , dobos ????
pupici multi sa iasa analizele bune
Am pus si eu cateva POZE facute aseara
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
crengu75 spune:
Fetelor, cum sunt contractiile? Spuneti-mi cum debuteaza si cind ar trebui sa ma alarmez. Am mai citit si pe net dar vreau si parerile mamicilor.
Ma duc sa fac un dus si revin.
Pupici.
Crengu
37+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 13 zile !!! Doamne ajuta!!! 
danybv spune:
crengu contractiile sunt ca durerea de menstruatie , numai ca ele apar la intervale regulate de timp ( la 10 minute , la 7 minute si tot descreste ,cand sunt deja la 5 minute atunci trebuie mers la spital fiindca dilatatia este deja de 5 cm ) si tin cateva secunde , sau apare si la intervale de timp neregulate .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
CamiM spune:
Crengu.....
sa intelegem ca vine Rianna?
dam drumul la galerie in orice caz:

De contractii nu stiu ce sa zic ca eu nu am avut niciodata.
Cami - mami de
CamiM spune:
Ada mergem inainte cu galeria!!

si un
mare si dulce de la noi ca m-ai salvat!!! maine aniversam 8 ani de la casatorie si eram in mare dilema ca nu stiam ce prajitura sa fac... dupa ce am citit mesajul tau am fost salvata:DOBOS!!!!- e una din preferatele sotului meu dar uitasem complet de el!
- imi pare rau ca nu poti sa vezi filmuletul...uite mai pun o data link-ul fara sa il ascund: http://www.dropshots.com/camiM#date/2008-07-18/15:01:26
Dany ce familie frumoasa..

si pe tine sa nu te mai aud ca te plangi.. poti sa mananci cate praji vrei ca arati bine.. la mine s-ar impune sa le mai ocolesc dar.. ca si tine cum scap la dulciuri sa te tiii...![]()
Cami - mami de
Ada_S spune:
Crengu, te rog frumos sa stai la rand
.... eu urmez acuma... pe Claudia am iertat-o, ca na a fost asa pe nepregatite.... abia astept sa ne povesteasca cum a fost.
In ceea ce priveste contractiile si eu sunt asa ca si tine... acum am impresia ca am contractii apoi ca totusi misca bebicul... ba niste dureri de spate.... problema e ca nici eu nu stiu cum e sa ai contractii normale ca la mine s-a facut inducere la prima sarcina si am avut din start contractii dureroase la 3 minute.
Cami, pana la urma am vazut filmuletul, s-a deschis foarte greu, nu stiu de ce.... am lasat pagina deschisa si apoi dupa vre-o 20 de minute a aparut filmuletul.... tare dulce Sabinuta si ce bine isi tine caputul, aproape ca se ridica in picioare.... stiu ca mai este pana atunci dar se pare ca are foarte mare ambitie si v-a merge foarte devreme. Ma bucur ca ti-am dat idei bune.... eu va urez cat mai multe aniversari fericite... cu sau fara dobos
.
Dany, are dreptate Cami... ce noroc ca nu se pune pe tine. Am vazut pozele si eu sunteti tare dulci cu totii.
Noi suntem bine, am iesit putin la plimbarica, la niste cumparaturi. Bagajul e aproape gata. O sa mergem cu totii la Baia Mare de joi dupamasa sa dormim acolo ca sa nu ne stresam foarte tare pe drum. La ora 9 trebuie sa fiu la clinica, asta inseamna ca ar trebui sa ne trezim foarte devreme si nu ar fi foarte placut pt Alvin. Pe deasupra vreau sa ii instalez eu pe baieti in camera sa stau linistita ca se descurca taticul asa singurel cu Alvin.
Acum merg la somnic, sper sa pot dormi ca mai nou e mai greu cu somnul.
------------------------------------------------------------------------
Ada
38+
deja mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2

AMR 4 zile