Mamici ce asteapta al doilea copil (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Claudia, off, off, prin ce treci. Asa am citit si eu o gramada de chestii cand mi-a curs atunci la 25 de spat. Poate nu e lichid totusi, oricum am mai citit de o proba pe care poti sa o faci. Stai 30 min. in pat cu fundul si picioarele mai sus dacat restul corpului( iti pui o penra ceva) si apoi te ridici brusc si mergi putin prin casa. Daca curge mult , inseamna ca e lichid , eu asa am facut si eu proba si parca ma mai linisteam , ca si eu am prins atunci sarbatorile de Paste si nu aveam unde sa ma duc si la noi nu sunt teste din alea. dar la mine iesise si niste gelatina inainte, exact ca prima data. La tine nu este, deci e un semn bun totusi.
Fa si asta poate te ajuta si oricum nu fa nici un efort, stai mai mult in patutsi nu mai este mult pana maine cand vine moasa aia sa te vada.

te rog sa ne tii la curent.

Si du si baiatul la doctor, chiar la spital, eu una -doua ma duc cu el ca sa stau linistita, dar la noi e mai usor totusi cu doctorii. Multa sanatate iti doresc si tie si lui Sefan.

Rianna
Crengu 36+ cu Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 17 zile !!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

A, zi inca ceva, draga mea, cand mi s-a rupt apa la Cristian, simtean cum curge, asa ca la pisu, simteam cum iese ceva fara voia mea. Acuma ma trezeam unda, dar nu simteam ca ar curge ceva. Poate te ajuta si asta. Ca la ruperea apei simti cum curge fara sa vrei, asa a fost la mine.

Speram totusi sa fie bine. Sa fii optimista!!!!!!!!!!!!!!

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Of Claudia ma ingrijorezi si pe mine.......dar totusi sper ca doctorul tau stie ce face ca o mai fi avut cazuri de genul asta. Ecograf nu ti-a facut? Oricum cel mai mare ajutor cred ca ti l-a dat Crengu, incearca varianta ei sa vezi ce se intampla....eu din pacate nu ma pricep si nici nu stiu cazuri similare. Tin pumnii sa fie totul in regula atat cu tine cat si cu Stefan.

Sanziana, drum bun maine si distractie placuta....sper sa nu te obosesti prea tare ca stiu cum e cu evenimentele de genul asta.

romanitza, las ca poate in curand veniti si voi acasa si poti manca torturi adevarate

Cami am vesti bune zic eu.... oricum bebicul e bine si iar am avut sansa sa il vad foarte bine la eco.

Noi am fost azi la medic, urmeaza sa ma internez vineri 25 iulie ora 9 dimineata sa mi se faca analize de sange si ce mai trebuie si undeva dupa ora 12 operatia de cezariana. Sa va zic ce patesc iar dimineata.....ma bag in vana sa fac baie si simt o usturime in zona cicatricii de cezariana, pun mana simt ca e deschisa, il chem pe sot sa vada si ce sa vezi......iar o nisa exact la mijloc....asta e ii zic, se pare ca azi iar ma opereaza un pic.....si asa a si fost ...... a incercat medicul sa mai scoata din fire dar nu a reusit si pana la urma a zis ca nu ma mai chinuie sa incerc eu sa ma pansez pana saptamana viitoare ca oricum dupa operatie o sa scap de aceasta problema. Mi-a explicat si ce o sa imi faca, un fel de operatie 2 in 1, cica o sa imi taie o fasie de 1 cm din tesut pe vechea operatie, impreuna cu firele care fac probleme pt ca oricum e tesut necrozat si ca nu o sa scap toata viata de aceasta problema.....asa ca raman la anestezie generala deoarece o sa dureze ceva mai mult.
In rest bebicul e bine si desi am eu impresia ca e mai grasut decat era Alvin se pare ca e doar impresie, copilul are maxim 3050 de grame si ca nu v-a fi mai grasut decat a fost Alvin la nastere 3200.
Am si o veste oarecum rea....placenta e foarte imbatranita si medicului ii e frica de ceva neprevazut pe saptamana viitoare asa ca mi-a dat o trimitere la laborator si cel tarziu pana luni sa fac analizele ca daca am dureri sau se rupe apa sa il sun de urgenta indiferent la ce ora si sa am la mine analizele ca sa nu mai pierdem atunci vremea. Sincer mie nu imi este frica deoarece exact asa a fost si cu Alvin, de la 5 luni tot probl ca nu stiam daca duc pana la capat deoarece am placenta maturata si cand colo nimic, au trebuit sa imi provoace nasterea si sa imi rupa ei apa.
Mi-a picat tare bine ca insista medicul sa il sun la cea mai mica schimbare sau durere indiferent de ora....ma simt mai in siguranta asa.

Cam atat deocamdata....sper ca restul sunteti bine

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ada37+ deja mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Claudia exact de ceea ce ti-a scris Crengu vroiam sa-ti spun si eu statul cu picioarele in sus si ridicat brusc. Chiar am citit pe net de testul asta.iti tin pumnii sa vii maine cu vesti bune!
Ada ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune, ca aveai nevoie si merci de urari. Numai de picioare umflate mi-e groaza, dar imi iau si sandalele comode la mine si cand nu imi vor mai incapea in pantofi ii schimb, ca oricum de dansat nu ma vad in stare si pe sub masa nu ma mai vede nimeni cu ce sunt incaltata!
Fetelor va pup pe toate si ne auzim doar sambata, daca sunt prea obosita, atunci duminica!

27+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Claudia, ce mai faci? Vad ca nu ai mai intrat. Sper ca esti bine si tu si baiatul. Sa stii ca eu ma gandesc la tine.

Sanziana, distractie placuta la intalnire. Sa faci pozici si sa ne arati cum te-ai distrat.

AdaS, ma bucur ca bebe e bine. Doamne ce mai ai si tu de tras ci firele alea. Poate macar acuma sa te coase ca loumea si sa nu ai probleme. A mai ramas foarte putin. Si cu estimarile la eco, sa stii ca am mai auzit ca nu se potrivesc todeauna. Vom vedea cat de voinic e micutul cand se va naste. Poate ai sa ai si tu o surpriza, un bebe de vreo 4 kile.

Romanitza, da-ne reteta neaparat. Eu nu sunt fan peste dar nici nu stiu sa-l gatesc. Daca e usoara reteta poate fac si eu, ca-mi place sa pap pestiuc dar mai rar.

Mai vorbim maine. Noapte buna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salutare mamici!!!

Pai mai intai sa va dau reteta de plachie de peste:
1 kg.peste (crap, caras....stiu ca au ceva oase dar credeti-ma, sunt cei mai potriviti pt o plachie), bucati sau intreg se sareaza si se pune la frigider pana preparam sosul.
Sosul: 5-6 cepe potrivite, 1 morcov mare, 3-4 rosii tot potrivite, 1 pahar vin alb, 2 legaturi patrunjel, sare, piper, doua-trei foi de dafin si putin cimbru.
Cepele se taie pestisori si e calesc in ulei cu morcovul dat pe razatoare. Cand ceapa este moale, punem rosiile decojite si taiate felii, 250 ml bulion sau suc de rosii, piperul, sarea, dafinul, cimbrul, patrunjelul si paharul cu vin (se da la o parte de pe foc). Acest sos se toarna intr-o tava cu pereti mai inalti iar deasupra se pune pestele. Se da al cuptor 45-60 min, si din cand in cand se mai pune sos peste peste. Inainte cu 10 min. de a scoate tava din cuptor adaugati si 3-4 catei de usturoi tocati.
Se scoate tava si se serveste cald sau rece cu mamaliguta!!!!! Neaparat cu mamaliguta pt ca eu nu am avut si ce bine ar fi mers!!!Sper sa va placa, pofta buna!!!

Claudia, este bine in situatii de acest gen sa ai si o a doua parere, dupa mine....Ideea e sa incerci testul pe care ti l-au spus fetele dar tre sa ajungi neaparat sa mai vezi un medic sau, vorba ta o moasa. Multa bafta si sanatate!!! Cum este Stefan?

Ada, felicitari pentru rezultatele bune si stai linistita ca bebele iese la timp!!!!

Azi am fost la cumparaturi si am luat numai prostii.... Printre care un puzzle pentru mine....dar este asa de frumos..cu doi ingerasi care se joaca...Pai nu? doar o sa am doi!!!! Si o sa il pun la ei in camera...daca il termin...k are vreo 500 de piese!!!!!
Acum tre sa fug la gradi...pardon, la servici la Dvd, ca este deja trz si isi face copilul griji....sper!!!!

Va pup pe toate!!! Sa auzim de bine mai ales de la Claudia!!!

18, mami de David 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, tinem pumnii sa nu fie probleme, da' intr-adevar nu suna bine ce spui tu - abia astept sa ne spui ce afli pe la medic/moasa!

Ada, bafta mare cu cezariana - vad ca ai ceva complicatii nu gluma of...

Marguta, la multi ani la Edy, sa creasca mare si sanatos, sa va aduca bucurii multe

Mada, cum mai esti? inca e mica bebelina, tu mai ai cu lauzia, cum te descurci?
Eu ma tot lupt cu alaptatul - masa de la 10 dimineata nu-i ajunge la Ana nicicum, nu stiu cum sa ma descurc, azi am cedat si i-am dat supliment, altfel iar as fi stat cu ea la san pana la 1 sau 2 la prnaz sper sa creasca si sa suga mai bine si sa scapam de suplimentul asta nenorocit...

Asa ca, dc doarme, am intrat sa va salut - maine pleaca mama acasa la BN, nu stiu cand o sa revina, sotul incepe munca de sambata, asa ca mare lucru sa mai apuc macar sa va citesc o vreme.....
Tare-mi lipseste sa povestesc cu voi, da' ce sa-i faci, va trece si perioada asta mai grea si sper sa nu ne uitati intre timp

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Oana, si eu l-am alaptat mixt 2 luni pe Tudor. Bine, probabil nu era nevoie decat o luna, dar eram eu nesigura pe mine. Daca-i dai intai sanul la fiecare masa, si abia apoi ii oferi biberonul vei ajunge in timp sa nu ii mai dai biberon.
Succes!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200514+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff nu mai apuc sa intru ca dim ne trezim devreme da pana imbrac/hranesc/strang/ma spal/mai fac ordine se face 11 deja.
Na si mesajul asta m-am apucat sa scriu la el de nu stiu and si ba plnage una ba alta si tot asa.
Deci suntem binisor ceva colici ne chinuie revin mai pe seara cu poze.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Poze noi cu Ami, Ari si o sa vedeti si moaca mea pe acolo.
tre sa mergem la nani revenim dupa.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput