Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 17
sanziana27 spune:
Ada felicitari pentru bebe! Refacere rapida si mult laptic sa-l poti alapta!
Cami stiu ca lumanarile sunt un moft, dar pt noi femeile orice detaliu devine piesa de rezistenta, asa ca te inteleg de ce te agiti si vrei sa fie asa cum ai visat!![]()
Crengu....intram in saptamana de foc pt tine!
Diana e greu sa fii singura cu un copil mic si insarcinata, nu ar fi mai bine daca l-ai duce la cresa?Cu bona si cu tine in casa, tot pe tine te va "calari"!
Si la noi ploua cu bulbuci 

ce vara oribila!
29+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
sanziana27 spune:
Crengu am primit nr tau, merci, sper ca nu m-am prostit, dar parca suntem in aceeasi retea!
29+ cu
Burtica bebe 2
Poze camera copii
julax spune:
Am reusit sa intru si eu.Netul nu prea a mers,in fine...Vad ca era Crengu pe net cand a aprimit mesajul,asa aca
Felicitari Ada pentru minunea de nota10
Crengu,hai ca va fi bine,esti in grafic
,cat despre wrap mi se pare complicat pana inveti sa-l infasori,de altfel pare superok,cum ai de gand sa-l procuri?Vad ca subiectul e din 2006,acum aflu pentru prima data despre el![]()
Cami,Sanziana,multumesc de aprecieri
![]()
Diana,sper sa scapi cu bine de infectia urinara ,dar mi sunt de acord cu ce a spus si Sanziana.Cresa poate fi o optiune,mai ales daca nu ai altceva in calcul.E vorba de o perioada,pana gasesti o bona.E important sa ai grija de tine,trebuie,mai ramai e ventual la Timisoara ,daca te mai ajuta ai tai,bebe e acum pe primul plan ,nu?
Mada,felicitari pentru progresul lui Ari.Tineti-o tot asa.A,cred ca esti busy,dar in trecat poti sa ma mai pupicesti si pe mine,asa sa nu cred ca faci discriminari
Dany
Iulia
30+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Amalia,
LA MULTI ANI lui David!!!!!!!!Sa aveti parte de multe bucurii!!!!!!!

Iulia
30+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Se pare ca doar eu bantui pe aici.S-a imbunatatit vremea?Ca eu am iesit azi cu Alex la plimbare si in drum spre casa am intrat intr-un supermarchet(unde am cam stat si n-am observat ca s-a innorat
),iar cand am iesit ploua,nu ma asteptam,am crezut ca va trece,dar m-a facut varza pana acasa,desi a veam umbrela amandoi.Dar era mai complicat in unele momente sa conduc si carutul,sa tin si umbrela...A trecut.Tot azi ,mama l-a descaltat pe Alex si a observat ca soseta era lipicioasa,cand s-a uitat in adidas,era un melc mic
Nici soseta n-am reusit s-o spal ca lumea,dar de adidas...Va imaginati cat de cleios e.Nu stiu ce as putea face.Acum sunt la uscat,vad dupa daca ii arunc sau...nu stiu.
Hai ca va las.Am povestit cam multe pentru o zi.
Iulia
30+@ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
danybv spune:
buna fetele 
Ada felicitari pentr bebe Alexander , sa fie sanatos si sa va bucurati de el intreaga viata
,

Diana incearca si stai cat mai mult linistita daca poti ca sa vina bebe mic , si mie mi-a fost ingrozitor de greu cand eram gravida cu Maria si-l aveam si pe Andrei mai mic , dar era sotul meu care ma ajuta enorm , eu ti-as recomanda sa te intorci la Bucuresti la sotul tau si incearca asa cum a spus si sanziana du-l pe bebe la cresa , iti va fi de foarte mult ajutor lucrul asta , stiu ca este usor de zis dar mai greu de facut dar macar incearca si vezi ce rezultat vei avea , curaj mult 

Cami multi pupici de la noi 

crengu hai ca tu urmezi pentru galerie
multumim pentru vestea cea mare despre Ada , 

Sanziana multi pupici 

julax imi pare rau pentru intamplarea nefericita cu melcul, aveti grija de voi
tin sa te anunt ca ieri dupa amiaza am visat ca am venit la Bacau sa te vizitez
ce vis .....
Sa va spun ce mai facut noi ieri , eu si Maria am dormit de la ora 11 pana la ora 15:30 cand m-am trezit si m-am uitat la ceas nu stiam pe ce sa pun mana mai intai sa fac treaba
, noi am avut o seara mai tulbure din cauza gingiei lui Maria si de aceia ieri nu am mai rezistat si am cazut la datorie
.
Mai spre seara am iesit cu Maria afara si am plimbat-o , ii place la nebunie sa stea afara , la intoarcere mi-am sunat sotul care era la parintii lui si ne-am dat intalnire pe faleza , am stat cam 20 de minute afara pe faleza , Andrei s-a intalnit cu gagica lui , vai sa vedeti cum s-au strans ei in brate si cum s-au pupat am ramas cu sotul meu "masca "
Cineva vroia sa puna poze pe site , eu voi incerca sa explic si sper sa reusiti fetele care vor
Deci se intra pe acest site : www.webshots.com
-- se intra pe acest site si va inregistrati , in stanga sus trebuie sa scrie My shots -- se apasa unde scrie Join for free va introduce-ti acolo datele care vi se cer si pe urma apasati join now free
Dupa ce ati apasat acolo vi se va deschide o fereastra in mijlocul careia ve-ti vedea o sageata de culoare verde in interiorul careia scrie upload now apasati acolo si se va deschide alta fereastra unde sunt numerotate 4 puncte :
la punctul 1 - va introduce-ti voi pozele
la puctul 2 - denumiti voi cum vreti albumul de poze
la puctul 3 - eu nu am scris nimic
la punctul 4 - apasati unde scrie upload
Dupa ce s-a incarcat pozele , se deschide o fereastra unde sunt toate pozele voastre si acolo in dreptul fiecarei poze puteti sa denumiti poza , dupa ce ati denumit pozele apasati in josul paginii unde scrie view album si gata albumul cu poze
cand vreti sa-l puneti pe forum sa-l vedem puteti copia adresa si il puneti pe forum s-au il puneti la semnatura
Eu am incercat sa explic cat mai " babeste " sper sa intelegeti ce am explicat
Va pup pe toate din grup si va doresc duminica placuta
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos 

crengu75 spune:
Neata fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In sfarsit am iesit si eu ieri la o plimbare. Dar am mers foarte greu, la un moment dat nu mai puteam misca picioarele, asa de tare ma durea ligamentele aici sus sub burtica. Astanoapte a plouat iar dar acum a iesit soarele. Uraaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Sanziana, da, suntem in aceeasi retea.
Julax, sper sa rezolvi cu melcul ala. A luat melcul in papapuc in timp ce mergea prin ploaie? Inseamna ca a plouat ceva si la voi.
Azi as vrea sa mai ies odata la plimbare dar mai mult cu masina.
In rest toate bune, asteptam marele evenimet.
Pup toate fetele!!!!!!!!!!
Crengu
38+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5 zile !!! Doamne ajuta!!! 
crengu75 spune:
Era sa uit, La multi ani David!!!!!!!!!!!!!!

Crengu
38+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 5 zile !!! Doamne ajuta!!! 
sanziana27 spune:
A iesit si la noi soarele, nu-mi vine sa cred!
Crengu, Doamne ce putin a mai ramas pana o tii pe Rianna in brate!
Dany nu te mai stresa ca ai tras si tu un pui de somn langa cei mici, mai las-o in colo de treaba ca esti tot pe baricade!
Iulia, daca inca e cleios adidasul incearca sa-l mai limpezesti cu apa cu otet (pui ceva mai mult otet in apa- intr-un lighean, eventual lasi cateva minute in apa)
Pe mine incepe sa ma mai intepe din cand in cand in zona operatiei, tot de la ligamentele care se intind si acum trec iar printr-o perioada de constipatie groaznica.Pana acum am avut mare grija ce, cum mananc, dar vad ca tot nu am scapat! 

o duminica frumoasa si fara ploaie!
29+ cu
Burtica bebe 2
Poze camera copii
danybv spune:
A inceput si la noi sa ploua dar foarte putin 
n-am mai plouat la noi de foarte mult timp
La multi ani !!! David
sa fi sanatos si fericit si sa-i bucuri pe parintii tai

crengu plimbare placuta 
sanziana
imi pare rau pentru problema prin care treci 

Eu am fost la biserica cu copii , am reusit sa-i impartasesc , pe urma am fost cu Andrei si cu bunica in parculetul din fata bisericii , Andrei s-a jucat foarte mult in parc , am pus cateva poze facute azi in parculet
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Crengu75 nastere usoara si bebe sanatos