Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 16
danybv spune:
oooo mada felicitari printesei tale pentru ca a papat mancare gatita , sa dea DD sa manance de acum inainte numai mancare gatita si alte lucruri pe langa ea
pupici pentru cele doua printese frumoase
si tie 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Ada_s nastere usoara si bebe sanatos 

MissJJ spune:
Dany ms mult.
Poate pare aiure ca ma bucur asa da tare greu ne-a mai fost noua cu diversificarea si papatul cum trebuie. Si asta e pas mare pt noi si important.![]()
Poate Amira va papa mai bine daca o vede pe Ari si pe noi ca papam si nu va fi asa mofturici ca Ari.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
crengu75 spune:
Salut fetele!!!!!!!!!
Nici o veste de la AdaS pana acum.
La noi a mai plouat si azi o tura, cred ca ati vazut la televizor ce dezastre a produs ploaia. Am vrut sa ies azi pana la Carrefour, dar mi-a fost frica sa trec podul peste apa Sucevei , asa ca am sat si azi in casa. Poate maine sa am noroc sa ies.
Intre timp mi-a trecut si melancolia
.
Dany, este asa de frumoasa si vesela Maria!E un bebe tare scump. Si tu o mamica frumoasa.
Mada, felicitari pentru mancarica gatita mancata de Ari. Eu i-am luat doar o data niste borcanele din alea gata gatite, sunt si cam scumpe pe la noi, dar al meu cat de fomist era cand era mic, vroia cate 2 borcane din alea mai mari odat si am zis ca asa cam dau faliment. Si manca baiatul mancare facuta de mine de-i pocneau falcutele. La noi diversificarea a mers foarte usor, a acceptat absolut orice si a mancat foarte bine pana la 2 ani.
Ca de atunci a inceput calvarul si nu mai papa .........
Julax, cu scaunul , poate-i dai piure de morcov parca stiam eu, sau nu mai stiu, dar ce zici de o pastiluta mica de furazolidon? Sunt si pentru copii.
Mai, nu stie nimeni nika de wrapul ala? E esarfa aia in care se pune bebe si nu mai plange. Eu am gasit pe forum un subiect si tare as cumpara unul, sau poate o pun pe soacra-mea sa-mi faca.
Aici este subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475&whichpage=4
Eu la primul m-am chinuit tare mult cu colicile si nu puteam nici sa mananc, stateam doar cu bebe ocupata. Acuma parca nu mai am chef de asa ceva.
In rest, toate bune si va doresc si voua nopte buna.
Crengu
38+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 7 zile !!! Doamne ajuta!!! 
sanziana27 spune:
Si la noi ploua de cateva zile de-ti vine sa mori, asa ca ne-am petrecut zilele mai mult pe la mama, ca-l mai ameteam amandoua pe Dragos, ca singura cu el in casa o zi intreaga nu mai rezist!
Maine schimb si eu semnatura 29+ si raportez 8 kg pana acum!
Crengu felicitari pentru sarcina dusa la termen, deja se poate numi termen.Ai primit PMul cu nr?
Wrap-ul mie mi se pare ff complicat de legat si pus, se zice ca-i mai comod decat marsupiul. Pe Dragos l-am tinut in marsupiu, dar ma rupea de spate, am chicco, dar am probat si alta marca, la cineva si parca era mai buna distributia greutatii copilului pe oasele mele ![]()
Mada iti tin pumnii sa pape mancare gatita in continuare.
Iulia arati superb pt cele 30s!
Ada.....am stat cu sufletul la gura si vad ca nicio veste!
Dany e asa de dulce Maria!
Irinush bine ai venit, sarcina usoara si....multa rabdare cu david, sa stii ca ei simt ca ceva se schimba la noi si de aceea sunt asa de posesivi!
Cami spor la organizarea botezului! Lumanari de botez pe situri romanesti sunt, acum nu stiu cum le-ai putea tu achizitiona, dar cred ca gasesti si la voi!
Dana va felicit daca veti rezista pana la final sa nu stiti sexul copilului. Si eu as fi vrut sa fie surpriza, dar Cristi murea de curiozitate si m-ar fi batut la cap toata sarcina
28+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
crengu75 spune:
Sanziana, am primit si ti-am dat si eu un PM cu numarul meu. l-ai primit?
Crengu
38+ cu
vrajitoarea spune:
buna.eu tot va citesc dar nu prea apuc sa scriu ,n prea ma simt bine,acum iau augmentin pt infetia urinara dar ma doare jos am si niste intepaturi ciudate ,umblu in casa imbracata ca iarna cu sosete pantaloni mai grosi si tot am burta si picioarele reci.pe la noi pe aici a tot plouat,sunt in timisoara acum.mi-a frica sa nu pierd pe bebe2.dr meu a zis sa stau mai mult in pat dar nu pot .andrei nu ma lasa.si mai vreau si sa ma intorc la sotul meu in bucuresti unde chiar nu are cine sa ma ajute cu treburile.vreau sa imi iau o bona dar habar n-am cat o sa imi ceara si cat de mukt poate sa ma ajute cu andrei ,e f neastamparat.stiti vreo bona prin sector2?va pup.a ,poate imi spuneti si mie cum se pun pozele aici ca as vrea sa ne vedeti si pe noi,nu am poze recente dar asa ca ideee.
CamiM spune:
Salut fetelor!! si hai la
de weekend..![]()
tot pe fuga sunt si azi..
dar imi revin eu..![]()
Crengu eu nu am avut wrap dar am avut la Sofia carrier si il folosesc si la Sabina si e super!! Cred ca toate chestiile astea(carrier, wrap, etc) sunt super!! Eu le recomand cu caldura!!

Felicitari pentru cele 38 de sapt!!

Diana multa sanatate si rabdare 

, de dragul lui bebe mic din burtik stai cat poti de linsitita si fara sa faci efort.
Sanziana merci de pont.. am vazut ca sunt pe internet dar nu am cum sa le cumpar tocmai din Romania. Astia au dar nu sunt la fel( sunt mai mici si mai subtirele)- eu voiam una clasica.
Irinush bine ai venit si sarcina usoara!!!![]()
Mada tinem pumnii sa o tineti tot asa cu papatul.. ( si noi am inceput relativ de putina vreme sa papam numai mancare de copii mari..
) in general merge bine dar mai avem si zile...
Dany da
la papusica frumoasa.
Iulia -voiam sa remarc si eu ce mamica sexi esti..
, cat priveste lumanarile.. eu voiam una clasica din cele mai groase si mai lungi, astia au unele dar sunt subtirele si destul de scurtute..eh o rezolv eu cumva - asta e deja moft.![]()
va
pe toate si abia astept sa mai aflam vesti si de la celelalte mamici( Oana, Claudia si...cea mai recenta mamica.. Ada!!
)
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
crengu75 spune:
Neata!!!!!!!!!!!!!!
Ploua in continuare!!!!!!!!!!!!! Nu-i asa ca-i fain?
Diana, stai linistita , incearca sa lasi treburile deoparte, explicai lui Andrei ca poti sa te joci cu el dar fara sa faci efort , nu-l lua in brate, te apleci tu la el, il strangi in brate si gata. Vad ca sarcina este destul de mare. Nu e simplu sa pierzi o sarcina asa de mare, sau se naste prematur si am mai citit cazuri de copii nascuti la 28 sapt care au trait dar cu mari probleme. Nu vreau sa te superi pe mine, dar incearca cumva sa te menajezi. Cu bona nu te pot ajuta.
Chiar acum in timp ce scriam a aparut mesajul de la AdaS:
S-a nascut Alexander, 2800 gr, 50cm, apgar 10. Ea se reface dupa operatie, totul a decurs bine.
felicitari AdaS!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca micul Alexander si sa fie sanatos si tu sa te refeci repede si sa ai mult laptic!!!!!!!!!!!!!!!

Crengu
38+ cu
crengu75 spune:
Diana, cu pozele, am sa incerc sa-ti raspund, stiu ca mai intrebat cineva, parca Romanitza, dar nu prea am talent la explicatii:
Trebuie sa-ti faci un cont pe un site de poze si filmulete gen; flik'r, sau photobuchet, sau altele pe care le mai vezi pe la fete. Pui acolo pozele si apoi te duci profil personal aici pe DC si copii la semnatura adresa Url ( aia cu http://.......a paginii, tot ce scrie sus cand deschizi pagina. Nu stiu daca ai inteles ceva, poate explica cineva mai bine decat mine.
Crengu
38+ cu
crengu75 spune:
Fetele, urmez eu 

Cami, imi pare rau ca nu gasesi lumanare. Uite pup sa treaca supararea.
Ai mai rezolvat cu preotul? Oricum sigur va fi frumos botezul.
Sanziana, felicitari pentru semnatura si kilograme.
Ma duc sa pap si mai trec pe aici.
Crengu
38+ cu