Mamici ce asteapta al doilea copil (13)
Raspunsuri - Pagina 15
crengu75 spune:
Salutare fete dragi
Pe mine m-a apucat bocetul de emotii ca am ajuns si eu la 38 de saptamani. Sunt atat de bucuroasa si ii multumesc lui Dumnezeu 

.
Nu stiu ce sa mai scriu.
Ploaia s-a oprit dar la televizor am vazut dezastrul din Suceava si din satele din jur. Aseara a fost chiar sinistru.
ne vedem mai tarziu. Pup fetele.
Crengu
38+ cu
Rianna si mami lui Cristian( 5 anisori)
AMR 7 zile !!! Doamne ajuta!!! 
irinush spune:
Crengu iti tin pumnii! mai ai putin de tot 
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)
danybv spune:
ooo crengu felicitari pentru cele 38 de saptamani de sarcina usoara in continuare, hai ca in curand iti vom face galerie 
Am vazut si noi la TV ce s-a intamplat in Moldova si imi pare asa de rau ca uite tot pe oamenii amarati a cazut necazul , ooooffff ![]()
irinush iti doresc servici usor si sa faci fata situatiei cu bebe David , o sa fie bine pana la urma va intelege el cum stau lucrurile ,
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Galeria activata pentru Ada_s nastere usoara si bebe sanatos 

danybv spune:
Haide Ada nastere usoara si sa vina bebe cat mai repede 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

julax spune:
Irina ,ai baiat mare,incerca sa discuti cat mai mult care e cauza pentru care vrea sa nu pleci la serviciu(am inteles ca vrea sa stai cu el,dar incearca sa vezi de ce vrea sa stea mai mult)Poti de asemenea sa-i acorzi cateva minute bune doar lui atunci cand vii de la serviciu.Sunt lucruri pe
Cami.ce au deosebit lumanarile de botez din Romania?Bafta cu pregatirile
Crengu,ce bine ca ai ajuns la termen.De acum...

Dany,ce matinala e printzesa ta!Cum faci sa recuperezi somnul de dimineata?Se intampla sa doarma fratiorii la pranz in acelasi timp si sa mai atipesti si tu?
Dana,sa inteleg ca vrei sa stii sexul?Eventual sa ti-l spuna doar tie si sotul sa astepe pana la nastere 
Mada,
,super ca se trezeste asa rar noaptea
Ada,oare ai nascut?Ziceai ca dupa amiaza

Noi suntem bine.Alex a iesit cam moale cu scaunul (de ieri).NU-i mai dau suc de citrice azi(desi i-am dat piersica de dimineta),dar i-as da pepene,am inteles ca doar il ajuta sa urineze mai des.Vom vedea ce va mai fi.
pe toateIulia
30+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Reusesc si eu sa intru sa scriu am mai scris vreo doua mesaje dar s-au piedut.
Turbez cand merge prost site-ul si asa nu am timp mult de stat la calc si cand stau si scriu si trimit dispare.![]()
Irinush nasol asa dar sa speram ca e doar o faza si ca trece cat de repede, va cred ca va e greu si voua cand il vedeti asa. La noi in familie eu is cea mai rea sa zic asa care tre sa lase fata plangand la gradi si care tre sa o tina la vaccin si etc Flo nu se baga la din astea.
Cami spor la treburi si noi acusi intram in febra pregatirilor. Da na o sa fie si cumnatele aici si o sa am si eu ajutor.
Crengu te cred ca esti emotionata mai e asa putin acusi scoatem majoretele si pt tine.
Rromanitza nu pot trimite copii nici legalizate aici numai originalele le poti trimite si nu e faza ca se pierd la posta ca asta rar se intampla da le pierd ei inteligentii, aici si pt permis tre sa trimiti pasaportul in original numai vb pt actele de munca si etc tot original si s-a mai intampla sa le piarda sau sa stai daca ai ghinion si sa pirmesti raspuns abia duoa vreo cateva luni.
Claudia speram ca sunteti bine si asteptam cu nerabdare sa revii sa vedem poze si sa auzim povestea.
Oana voi sunteti ok ca nu ai mai scris.

Dany creca ce scumpa e Maria cum chiuie.
E asa happy mereu, pupici multi de la noi. Pana la urma cum ati rezolvat cu, casa?
Ada mai bagam niste majorete de incurajare:

Tre sa fug tre sa pape Ari.
Aaa si nu v-am zis ultima noastra reusita
: Ari azi a papat paine unsa cu pate oleaca si apoi aproape un ou intreg facut scrob cu niste carnacior.
A mai papat intr-i zi orez cu legume si acuma dupa amiaza ii dau paste cu sos de care am facut si pt noi. Poate incet incet ajunge sa pape si papa gatita.
Oricum de lapte praf am scapat acuma e numai pe lapte de vaca.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
laureta spune:
Fetelor tine cineva leg cu Claudia? Sunt tare curioasa cum se mai simte si ea si bebelina Lucia.
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
danybv spune:
julax imi pare rau pentru Alex , sper sa-i treaca repede problema
copii isi fac somnul de amiaza ,dar eu nu pot sa dorm ziua si asa ca ma pun la somn doar seara dupa 23
Mada Maria toata ziua rade si chiuie , e vesela mereu
, am mai pus cateva poze cu ea
Cu casa, nu am rezolvat nimic momentan , am dat de stire pe la prieteni , prin biserica , acum asteptam oferte
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

danybv spune:
laureta si noi asteptam vesti despre Claudia inca nu stim nimic despre ea si bebelusa Lucia ![]()
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

MissJJ spune:
Dany wow ce dulce e
iti vine sa o papi serios, nu imi vine sa cred ce mare a crescut ce repede a trecut timpul. Ii sta super bine cu palarioara si costumasul albastru iar tu arati f bine.
Sper sa rezolvati cat mai rapid cu, casa.
Mai fetelor sunt f happy fata mea a papat azi mancare gatita.
Dim putina paiune prajita unsa cu pate, un ou facut scrob cu niste carnacior, oul aproape tot l-a papat si un iaurtel mic de copii si acuma la pranz a papat paste cu sos si cascaval ras deasupra si un cocktail cu fructe. Sunt asa bucuroasa nu va vine sa credeti nu am zis ca am sa ajung ziua asta cand mananca fata mea mancare gatita. Acu am emotii pt maine sper sa pape si maine tot asa. Am sa incerc la pranz si cu ceva supitza crema poate papa.
Laureta din pacate nu stiu daca are vreo cineva numarul Claudiei de telefon.
Si noi asteptam vesti si speram sa fie totul bine.
-----------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya