URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

LA MULTI ANI tuturor, va doresc multa sanatate, sa aveti un an plin de bucurii si impliniri!

Uta_ciun, spre sfarsitul lunii voi ajunge la banca pentru ca va trebui sa scot niste bani inainte de a pleca la control in Germania, verific atunci daca au intrat si banii acestia. Multumim din suflet.

Am intrat sa va spun ca l-am vazut pe Silviu, i-am facut si cateva poze cu telefonul, nu sint prea reusite, dar in weekend sper sa le descarc, si vroiam sa va spun, sa impartasesc cu voi ceea ce ma bucura pe mine.
Silviu a luat bine in greutate dupa aceasta ultima operatie, pe 17 noiembrie cand a ajuns in Germania avea 6 kg, iar acum are 8 kg!
Pentru ca nu mai oboseste atat de repede acum, nici nu mai doarme atat de mult, deci are timp de socializare ...si rade, a inceput sa gangureasca, il place foarte mult pe fratele lui mai mare, atunci cand il vede este foarte incantat, abia asteptam sa va spun ca Silviu e cel mai dulce copil din lume!

Pentru ca scriu mai rar aici pe forum, dar asta nu inseamna ca nu mai intru din cand in cand, vroiam sa va spun ca am facut un site despre malformatiile cardiace, un site unde am adunat toate materialele despre Silviu si despre alti copii, www.malformatiicardiace.ro
Sper sa nu supar pe nimeni ca am pus acest link, daca da, va rog sa ma iertati!

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Rain,
mai vrem vesti despre Silviu! Cum a fost la sf de ianuarie in Germania?
Sper ca bine, da? Si mai vrem poze cu el, nu l-am uitat. Multi pupici!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Trebuie sa va anunt ca marti, pe 21 aprilie, Silviu a implinit un anisor!
Este bine, a crescut foarte mult, este foarte dulce si ma bucur enorm ca am putut sa-i spun "la multi ani". Are aproape 11 kg, are un dintisor, inca mai are de recuperat, internarile si recuperarea de la terapie intensiva l-au tinut pe loc, a pierdut timp pretios pentru dezvoltarea lui motorie si psihica, dar usor usor va recupera, de fiecare data vad ca a mai invatat ceva.
Va multumesc din suflet pentru tot, fiecare dintre voi ati facut posibila aniversarea lui Silviu.
Sunt cateva poze cu el, sper sa-l mai recunoasteti, e baiat mare:
http://picasaweb.google.com/nicoleta/Silviu1An#

Si va rog, nu uitati de sms la 858 sau www.inimacopiilor.ro , trebuie sa strangem banii necesari infiintarii sectiei de cardio-chirurgie de la Budimex. Va multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce grasunel dragalas am vazut eu acolo! La multi ani, sa va traiasca si sa fie sanatos! Are dreptul la o viata foarte frumoasa pentru ca a luptat pentru ea inca de la inceputul ei!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La Multi Ani Silviu, sa-ti dea Bunul Dumnezeu o viata lunga si frumoasa!

Sanatate multa!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani Silviu!sa ai o viata lunga si implinita cu mult multa sanatate!

off ce bine e cand vezi si vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Cu intarziere, vin sa-i urez si eu LA MULTI ANI sanatosi lui Silviu, puiutul luptator! Sa cresti mare si sanatos!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI, PUI MIC! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI SA AI O VIATA FRUMOASA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput