URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 16
medeea_m spune:
voi face si eu maine dimineata ceva in sensul asta.
ii tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa se rezolve cat mai repede!
putere si curaj parintilor!
Dantje spune:
uta_ciun ultima depunere din paypal e facuta de mine.
Sanatate multa lui Silviu.
Dantje & Martijn & Hannah
rain spune:
Buna dimineata !
"Silviu a fost detubat acum o jumatate de ora. Respira bine, este stabil. Pana in prezent evolutie postoperatorie excelenta." - mail primit de la dl doctor pe la 12 noaptea si pe care l-am gasit acum de dimineata!
Doamne-ajuta, sa ne rugam in continuare pentru bebe Silviu, sa fie sanatos si sa creasca mare, cred ca rugaciunile noastre, ale tuturor, l-au ajutat foarte mult!
Va multumim ca sinteti alturi de noi!
ceska777 spune:
Inca o dimineata cu vesti bune, excelente despre Silviu. Stiam ca esti un luptator. Si uite la cateva zile de la operatie respiri singur!!!
Ma bucur ca macar costurile operatiilor vor fi acoperite de CNAS daca sistemul sanitar romanesc nu a putut face mai mult pt Silviu. Si sa speram ca vom putea ajuta in continuare pentru celelalte costuri.
Un gand bun si incurajator mamicii lui Silviu.
Daca merg mamici de pe DC sa o viziteze cum am auzit poate ne lasa un numar de telefon unde cele de la distanta o putem suna si vorbi cu ea?
Rain, pt tine. Si toti cei care ajuta.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
vikinga spune:
Cine stringe banii, ar putea sa ma ajute cu alte citeva info intr-un MP?Am nevoie de un IBAN, SWIFT-ul am vazut ca e pe prima pagina. Pt contul in euro.Banii redirectionati de Oana sunt intrati deja? Era acolo o suma si de la mine, banii ce trebuie sa-i trimit sunt de la alte 2 fete Cl si Marox, astept raspuns de la o a treia si ii voi trimite de indata ce am datele.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
roxanaz spune:
Vik, la contul in euro chiar IBAN-ul este specificat:
RO48 RNCB 0521 0400 7479 0001
Roxana
uta_ciun spune:
ok, dantje, multumim
si inca 30 Euro de la jma
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
rain spune:
In asteptarea mailului de la dl doctor va spun pe scurt ce mi-a povestit cumnata mea:
- puiul mic respira singur, nu mai are nici un tub in gurita, i s-a scos si drena pe care o avea de la operatie, a mai ramas doar cu un furtunas la nasuc si cu o branula in picior;
- a deschis ochii mari, dar inca este ametit, se uita in jurul lui, fara a fixa ceva;
- maine or sa-l imbrace, dupa o luna de zile, in sfarsit va avea hainute pe el (i-am spus cumnatei mele sa-i pun si un papion);
- iar maine dupa ce va fi imbracat, Silviu va fi tinut in brate de mami a lui !!!! e topita cumnata mea, abia asteapta!
- tot maine sau poate in noaptea asta imi va trimite dl doctor poze cu Silviu, mi-a spus ca l-au pozat astazi pe puiut! abia astept sa-l vad si sa-l arat la toata lumea!
Va pupam si va multumim!
PS: Astazi am fost foarte impresionata, m-a sunat o doamna in varsta ca sa-mi ceara nr contului in lei, vrea sa depuna niste bani in cont si il avea notat gresit, o doamna care nu se poate deplasa, rugase pe cineva sa mearga la banca si nu reusise sa-i depuna, iar dansa a inceput sa planga de bucurie cand i-am spus "bebe Silviu traieste!".
Va multumim si voua, la toti!
philip spune:
ce evsti minuante, nicole, multumim ca ne tii la curent cu starea lui silviu. abia astept sa vd pozele.
philip&andreea
ceska777 spune:
Ce frumos, vom vedea curand poze cu Silviu. Abia astept!
Rain,
sa ne tot spui ce face Silviu si cum progreseaza in recuperare.
Un pupic mamicii lui
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra