URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

tocmai mi-a scris Oana_b ca a trimis banii redirectionati de la cazul Florinei

$ 461.00
CAD 40.00

Super

Inca nu am calculat tot , dar pina acum sunt cam 1000 $

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Inca o dimineata care incepe excelent si cu vesti bune: fiul meu se joaca in relax si in curand o va face si Silviu!
Sunt convinsa ca dupa reusita operatiei si faptul ca mamica lui e langa el il ajuta sa-si revina. Nu degeaba e lasata toata ziua cu el! Conteaza atata de mult!
Si chiar e incurajator pentru familie, prieteni, cunoscuti si cei care ajuta sa fie tinuti la curent cu starea puiului. Dl dr e un OM grozav, poate ii transmite asta cineva si din partea noastra.
Rain, sa ne scrii despre tot ce afli.
Nu am inteles ce inseamna E-112? Si chiar sa ne spuneti cum sta situatia si financiar, ce mai e de acoperit? Vor mai fi nevoie si de alte interventii in viitor?
Ne rugam in continuare pt Silviu.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Poate sa treaca cineva va rog codul BIC/SWIFT aflat ieri la datele bancare de pe prima pagina?
Multumesc.

Ceska, mamica de Benji

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna dimineata,
La mine a mers foarte bine transferul international,acum astept confirmarea lui Nicoleta, probabil banii vor fi in cont maine.
Voi lua legatura cu Ema de la bebei de 2004 si poate vom face o vizita la spital sa o sustinem si pe mamica .

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ceska ,ce frumos din partea ta si a sotului .
Acum am vazut suma donata de catre voi, va felicit sunteti foarte buni la suflet.
Ati fi putut sa cheltuiti acei bani pentru voi,dar ati preferat sa schimbati destinul acestui micut.
Sper sa se mobilizeze cat mai multa lume pentru a se strange banii necesari.

quote:
citat din mesajul lui ceska777

Poate sa treaca cineva va rog codul BIC/SWIFT aflat ieri la datele bancare de pe prima pagina?
Multumesc.

Ceska, mamica de Benji

Poze

http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Treceti-ma si pe mine pe lista cu 100 RON (Popa Adela).

Nicol, multa multa sanatate puiului mic! Sa se intoarca cat mai repede acasa. Nu mai stiu ce s-a intamplat in ultimele zile, ma duc sa citesc din urma. Stiu doar ca a fost operat si e de bine. Sa dea Dumnezeu sa fie si in continuare tot asa!

Pupici voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
citat din mesajul lui uta_ciun

tocmai mi-a scris Oana_b ca a trimis banii redirectionati de la cazul Florinei

$ 461.00
CAD 40.00

Super

Inca nu am calculat tot , dar pina acum sunt cam 1000 $

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

multumesc mult de tot pentru tot efortul depus!! cand ai putin timp si reusesti sa vezi ce banuti sunt in pay pal comunica-mi si mie ca sa verificam calculele de pe prima painga.
inca o data multumim!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara.

Intru mai rar in ultima vreme.Raman cu promisiunea de-a trimite banii,am aruncat vorba in stanga si dreapta si astept sa strang de la toata lumea.
Am vazut ca nimeni n-a reusit sa imi spuna o adresa,pana la urma am gasit posibilitatea de-a trimite prin paypal folosind contul sotului.
Multa sanatate lui Silviu din partea noastra.

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

am mai primit 10 Euro de la DDT (am trecut doar initialele, deoarece nu stiu username-ul de pe forum) cu urmatorul mesaj

Voer een persoonlijk bericht in voor uw ontvanger

as ruga persoana care a trimis, daca intra, sa mai scrie odata in engleza sau romana...imi pare rau, dar nu am inteles

multumim mult pt bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Vestile sunt bune si astazi si asa trebuie sa fie in fiecare zi!
Bebe Silviu a inceput sa se miste cat mai mult, cu tot corpul, nu doar mainile sau picioarele, a inceput sa caste ca atunci cand ni se face somn, iar cand doctorul l-a gadilat in talpa ...a tras piciorul !!!! ceea ce e grozav!!!

Ma intrebati ce este formularul E112, este formularul prin care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate se obliga sa plateasca toate costurile clinicii din Germania (spitalizare, operatie, perioada postoperatorie etc.), numai eu stiu cat de complicat a fost sa ni se aprobe acest formular, dar am reusit si sper sa nu fie nici o problema intre CNAS - clinica, pentru urmatoarele interventii sper ca tot CNAS-ul sa plateasca, cu exceptia transportului, ei nu deconteaza biletele de avion.

Situatia finaciara arata astazi in felul urmator:
- cont euro: 1,254.90
- cont usd: 0,00
- cont lei: 7,697.86
Pentru avion am platit 13,020.00 euro, abia ieri am platit pentru ca ordinul de plata de joi (cand au venit sa-l ia pe bebe) nu a mers si m-au sunat cei de la banca vineri, era o problema cu IBAN-ul, mi-l dadusera nemtii gresit.
Si astia au fost singurii bani pe care i-am scos din conturi, dar 10,000.00 au fost imprumutati, restul de 3,020.00 au fost din donatii, deocamdata nu-i avem pe cei 10,000.00 ca sa-i pot returna, dar sper sa se mai stranga.
Cumnatei mele i-am dat 1,000.00 bani de cheltuiala, si 800 RON biletul de avion, dar acestia sunt bani dati de mine si de o prietena, nu sint scosi din conturi, sper ii vor ajunge pentru toata perioada, daca nu ii mai trimit.

Nu mai am acum timp sa scriu, sta sotul langa mine si ma bate la cap sa-l las la calculator.

Va multumim din suflet la toti si va pupam!

Mergi la inceput