URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 14
jelimoni spune:
la multi ani silviu
sa cresti mare, sanatos, mancacios, si s-o faci pe mami sa zambeasca mereu!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
zeririlouiza spune:
Ce ma bucur pentru micutul nostru luptator, doamne am lacrimi de bucurie in ochui, tot weekendul ma-m gandit la el, am fost plecata din oras si nu ama avut acces la net, dar am vazut acum ca este bine,
La mai multe lunite, la mai multi ani sa fii sanatos, luptator in continuare si sa te revedem inapoi cu mami sa cresti mare si sa fii bine.
Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 6 luni, 1 saptamana +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
szivarvany spune:
La cat mai multe luni si muuuulti, muuulti ani puiului luptator !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ionica spune:
Multumesc Roxana,
Scrie-ne si pe noi in listuza cu 150 Eur, vor fi trimisi din contul sotului meu xxxx Dumont.
Merci
http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY
uta_ciun spune:
prin paypal, inca 15 Euro, de la Sibylle
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
rain spune:
"Evolutia lui Silviu este incurajatoare.Este stabil, misca din manute si din picioruse si incepe sa respire singur, ajutat desigur de aparatul de respiratie artificiala.Doamna Neagu este langa el si se bucura de progresele pe care le face." - acesta este mailul primit astazi de la dl doctor !
Dar am vorbit si cu mama puiului mic, era langa el, acolo nu are program doar de 10 minute ca sa-l vada, asa cum avea la Tg Mures, acolo poate sa stea langa el aproape toata ziua, si cand am vorbit cu el il mangaia dupa ...urechiuse, iar eu m-am topit, va imaginati!
Mi-a spus si ea ca misca mainile, picioarele, buzele, incearca sa deschida un ochisor, dl doctor i-a spus cumnatei mele ca maine puiul va sari din pat!
Silviu al nostru revine la viata, se trezeste din cel mai lung vis, vrea sa vada lumina care i-a lipsit atat!
Va multumesc pentru gandurile bune, pentru rugaciuni, pentru urari si pentru ajutorul material pe care i-l oferiti unui pui de om!
Va pup!
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui rain
"Evolutia lui Silviu este incurajatoare.Este stabil, misca din manute si din picioruse si incepe sa respire singur, ajutat desigur de aparatul de respiratie artificiala.Doamna Neagu este langa el si se bucura de progresele pe care le face." - acesta este mailul primit astazi de la dl doctor !
Dar am vorbit si cu mama puiului mic, era langa el, acolo nu are program doar de 10 minute ca sa-l vada, asa cum avea la Tg Mures, acolo poate sa stea langa el aproape toata ziua, si cand am vorbit cu el il mangaia dupa ...urechiuse, iar eu m-am topit, va imaginati!
Mi-a spus si ea ca misca mainile, picioarele, buzele, incearca sa deschida un ochisor, dl doctor i-a spus cumnatei mele ca maine puiul va sari din pat!
Silviu al nostru revine la viata, se trezeste din cel mai lung vis, vrea sa vada lumina care i-a lipsit atat!
Va multumesc pentru gandurile bune, pentru rugaciuni, pentru urari si pentru ajutorul material pe care i-l oferiti unui pui de om!
Va pup
rain ce bucurie sa auzim asa vesti bune!!asa m-am atasat de silviu ..nu-mi vine sa cred!poate ne mai puneti niste poze cu el,daca cumva ii face mamica si iti trimite poze..ce zici?ne-ar placea mult sa-l vedem din nou la viata!felicitari tie pt toate puterea de care ai dat dovada in asa momente grele!multi pupici
ah si vroiam sa te intreb...care mai e situatia cu partea materiala?mai trebuie sa platiti ceva la clinica din germania??ati strans destui bani ca sa acoperiti cheltuielile?dupa aceasta oepratie nu mai trebuie nimic facut??ca ma gandesc la cazul soniei care saracuta a facut mai multe interventii..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ancasoare spune:
O sa se faca bine puiul asta, e un luptator!
Sunt impresionata de felul in care comunica medicul asta cu familia copilului, jos palaria, e inainte de toate un mare OM, nu credeam ca exista si astfel de medici... deh, daca in Ro sunt complet dezumanizati
Edit: imi confirma si mie cineva ca au intrat banii in contul BCR?
kay spune:
Bravo SILVIU !!! mama ce bine e sa auzi si vesti bune !!! Eu stiu cum se simte mamica lui Silviu ! eu dansam pe holuri si le spuneam tuturor ca-i iubesc !
rain, you made my day !!!
P.S. eu ma dau batuta cu calculatul banilor ! am fost eu buna la mate, da in mom de fata parca si 1+1=5... sa sterg calculele?
intreba cineva (jelimoni?) despre costuri si viitoare op in cazul lui Silviu. ceea ce e bine e ca daca 1 a fost facuta cu E-112, si celelalte merg pe ac. metoda. asta e un lucru bun !
si sa citim numai de bine !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."