Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*
Raspunsuri - Pagina 14
Bebe Beca spune:
Carmen, ai doi baieti tare chipesi. Sa va fie de bine concediul!
Mi-i tare somn... Aseara, la 10 dormeam dusa, langa Rebeca. Si prietenii pe care ii aveam in vizita au stat doar cu Andrei, sa-mi fie rusine. Am cazut lata, mi s-a rupt filmul.
Marti seara plecam si in mult asteptatul concediu. Abia astept sa ne asternem la drum. Lung drumul, dar va merita cu prisosinta. In plus, suntem obisnuiti...
Va pup, somn usor...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
acris spune:
Buna dragele mele,
Noi tocmai ne-am intors din vacanta. Am fost pe litoralul romanesc.
A fost frumos, mai ales pt Amalia, care a stat numai in apa.
Acum tuseste f rau . Se pare ca a racit. Simptomele de raceala le-am depasit cu oscilococcinum, dar tusea nu vrea cu nimic (ceaiuri, sirop de tuse). Doctorita ei este in concediu asa ca sa vad incotro o iau ...Anul asta s-a imbolnavit de atatea ori si toti dr la care am fost ii dau antibiotic. Adevarul ca fara antibiotic starea ei nu s-a imbunatatit deloc. Tot speram ca marea ii face bine. E al treilea an cand o ducem la mare, am chinuit-o dimineata cu trezitul sa faca aerosoli, insa nimic. Si de luni incepe gradinita si sa te ti Cristinico.
Eu am o stare f proasta. Sunt in pragul unei depresii. Nimeni si nimic nu ma multumeste....nu am chef de nimic...Chiar nu stiu de ce...Am un sot si un copil minunat care nu stiu cum sa ma mai impace, iar eu...
Va vine sa credeti ca nu am chef de servici??!!! Luni incep serv si ma enervez si mai tare.
M-am tampit de tot, zau...
Acum cica tre sa fac si eu curat prin casa, da' de unde chef...
Tre sa duc copilul la dr si nici nu ma sinchisesc.
Hai sa nu va mai plictisesc cu ale mele. Scriu si eu o data la 100 de ani pe forum si numai tampenii zic.
Intru sa mai citesc despre voi si copiii vostri.
Pup dulce !!!
tnicoleta spune:
Buna fetele
Carmen Sa va fie de bine concediul. Distractie mare pe baieti la plaja si nu numai.
Acris Bine ai revenit. Sanatate Amaliei si tie multa putere sa treci peste aceasta etapa. Din pacate stiu cum este. Am trecut si eu prin perioade din astea. Incearca sa faci ce iti place tie mai mult si gandeste putin pozitiv.
Ioana Concediu placut si un drum fara peripetii. O luati si pe Rebeca cu voi? Unde mergeti?
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:
Cristina, de unde ti-a venit ca spui numai tampenii? Putere iti doresc sa treci peste momentele astea! Si bine ati revenit din vacanta!
Nicoleta, merge si Rebeca. Mereu a fost cu noi in concedii. De la 3 saptamani, cand a facut primul drum la mare... Mergem 5 zile in Kusadasi si 10 zile in Antalya, Belek. Acum spal ultimele haine, maine sa fie calcate si puse in bagaj...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Cami, intr-adevar, aici se fac doi ani pregatitori inainte de clasa I. Jumatate din zi este program de scoala, iar jumatate program de gradinita. Cum a fost la nunta?
Nico, pupici. Curaj la condus! Eu conduc putin si prost, mai ales de cand era sa fac un accident de groaza asta-iarna (intoarcere la 180 de grade). Nici nu vreau sa-mi amintesc...
Carmen, ce sa mai spun? M-am indragostit din nou de ochii albastri ai lui Iustin si de sunculitele adorabile ale lui Teo. Ma bucur ca v-ati simtit minunat!
Ioana, concediu placut!
Cristina, din nefericire si eu trec des prin stari de acest gen, deci te inteleg perfect. Nu ne plictisesti in nici un caz. Mult curaj si incearca sa nu te mai gandesti la probleme, la ceea ce te nemultumeste. Carpe diem! Un jour à la fois/ one day at the time...
Sambata am fost cu Thomas la oculist (toata lumea in familia mea poarta ochelari si am vrut sa ma asigur ca totul este in regula) si vede perfect. Duminica am mers cu amandoi la o activitate legata de securitatea in autobuzele scolare (Tommy o sa ia autobuzul scolar sa mearga la scoala si se va intoarce tot cu autobuzul). Miercuri avem intalnire cu invatatoarea lui. Uf, am niste emotii legate de inceperea scolii... Parca as fi din nou in clasa I.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2hnaEV
mephala30 spune:
multumesc de aprecieri, .
Ioana, vacanta frumoasa!
Iulia, bafta multa lui Tommy, tie pupici sa treca emotiile.
ma duc la somn, ca ma dor salele de mor, :azi am facut zacusca, ieri am copt 25 kg de vinete - pentru iarna.
Maine pun castravetii in otet, imi vine sa rad - ce griji am si eu, :).
noapte buna
Carmen, Iustin & Teodor
anacami spune:
Hello!
Iulia,ma bucur mult ca nu sunt probleme!
Carmen,frumosi ca de obicei ! si copiii, si mamica!unde mai pui ca mami este si harnicuta foc; sa stii ca imi place muult de tot zacusca (in special cea de ardei si cea de ghebe-stii tu,buretii aia de munte..); yami-yami, deja salivez (sin pacate sunt la dieta )
Cristina,la fel si eu! ma simt obosita rau,la capatul puterilor, sunt mai irascibila si mai greu de multumit .Sper sa trecem repede peste aceasta perioada.Probabil ca niste Magne-B6 ar fi bine-venit
Irinusha,distractie placuta!
Multa sanatate tuturor!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mephala30 spune:
poftiti la ceai verde si cafele, cum vi-s preferintele.
Cami, multumesc de aprecieri. Ca m-ai facut curioasa: ce dieta tii si cum merge?
apropos de irascibilitate, nervi si alte chestii negative...imi cumpar lunar Aditiva, plicuri cu calciu si magneziu. Si iau 10 zile calciu, apoi 10 zile magneziu. Am o luna de tratament, parca-parca mi-e mai bine, :).
Carmen, Iustin & Teodor
tnicoleta spune:
Carmen Multumesc. Acum sunt la o cana de supa, cu multe E-uri evident
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Carmen,am tinut luna trecuta Dieta Daneza si am slabit 5 kg in 13 zile (tinuta ad-literam!!!am mai incercat sa o tin o data mai demult,dar cu cate o cafea in plus si nu am slabit decat 1 kg!!).Saptamana asta am abandonat ce mia-m propus,ca nu mi-am luat ingredientele-le-am lasat sa le cumpar de pe o zi pe alta si nu am reusit sa mai ies la timp pt. ele..
Tu cat vrei sa mai slabesti,cred ca in mare esti aproape de ideal,nu?eu mai am...muullllte ,deci cale lunga pana acolo ("numa" vreo 10 pana la normalitate sau aproape 20 pana la ideal! ); si,daca imi amintesc bine, cam la aceeasi inaltime cu a ta (1.64 m)
Bafta!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"