Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele
pe aici si eu dupa luni intregi de absenta..insa am lipsit motivat, sora mea a fost diagnosticata cu cancer de col, a fost o perioada grea pentru toata familia, am stat in ro cateva sapt ..acum este bine, s-a mutat la mine impreuna cu fiica ei de 8 anisori, intentioneaza sa ramana permanent aici si imi este de un real sprijin acum cand burtica creste vazand cu okii..
noi nu avem gemeni, cum am citit de alte fete(multe felicitari!!)..avem doar un bebelush se pare fetitza...acum sunt in sapt 27, si deja incep sa ma pregatesc psihic pentru nashtere si perioada dupa..

ce sa va mai spun fantastic ca dupa atatia ani reveniti toate ca un magnet pe forumul asta....inca o data multe felicitari la toate gravidutzele si mamicile de aici

Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 25.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Nico, am tinut pumnii! Sper sa ne dai vesti bune!

Gabitza, bine ai revenit ... si sper sa fie si ptr. tine "magnetul" puternic sa te intorci cu vesti multe ... si ceva poze!
Felicitari ptr. fetita! Este asa cum ti-ai dorit? Si ma bucur ca sora ta este bine acum ... chiar de drumul a fost greu! Sanatate multa inainte!

Va pupic ...n-am nici un fel de inspiratie!
O zi faina!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat sa va pup pe toate. nu am mai apucat de mult timp sa accesez forumul. am fost mai mereu plecati - la sfarsit de saptamana iar in timpul saptamanii cu treaba multa... mai plecam duminica o saptamana la Viena (si budapesta) dupa care mai plecam prin septembrie vreo 3 zile la mare si gata, ne pregatim de inceputul scolii si asa poate reusesc si eu sa mai intru sa va povestesc de vacanta noastra care pana acum a fost tare frumoasa. am fost de 3 ori la mare si odata la covasna. dar deabia astept sa plecam la Viena. Am tot fost in ultima vreme dar ma intorc de fiecare data ci o placere imensa. va pup inca odata pe toate si pe puiutii vostrii soi sa ne "vedem" cu binje. vacanta placuta - ce a mai ramas din ea.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Am luat examenul. Iupiiiiiiiii, si am tras aseara o cu sotul si instructorul. Azi ma duc sa imi ridic si carnetul.

Gabita Bine ai revenit. Felicitari pentru fetita si multa sanatate surorii.

Vanesa Bine ai revenit si tu. Distractie placuta la Viena si la mare.

Alus Incearca pe portaluri romanesti
www.trafic.ro
www.smarty.ro
www.kappa.ro

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Nico, felicitari!!!!! Trebe sa dai de baut ... :)

Vanessa, concediu fain!

Week-end fain fete dragi ... io ma apuc de bagaje si n-am nici un chef! Sanatate!!!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput

Da, de asta am uitat.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nico, felicitari!

Irinusha, spor la facut bagaje.

Vanessa, distractie placuta la Viena si la mare.

La noi nimic nou. Astazi este ultima zi a educatoarei lui Tommy (din septembrie va lucra ca suplinitoare la scoala) si micutul meu este tare trist... Azi-dimineata i-am spus sa fie curajos, caci stiu cat de tare ii displac schimbarile. Tot raul spre bine insa, caci din septembrie va incepe si el scoala si, pentru ca ea pleaca, sper sa ii fie mai usor sa se rupa de gradinita. :0(

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2hnaEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Helouuu!
Nicoleta,felicitari!!! sa conduci cu placere,fara evenimente neplacute! sa insisti de acum cu volanul,sa nu te lasi "pe maine" .Eu am luat carnetul si a mai trecut ceva timp (..ani ) pana am inceput sa conduc aproape zilnic...mi-a fost f. greu sa iau taurul de coarne dupa o asemenea pauza mare;imediat dupa ce am luat carnetul eram in stare sa plec singura dupa ce am plecat de la Udriste, dar dupa imi era o frica groaznica, desi am mai luat lectii cu instructor auto
Iulia,bafta! cum, incepe scoala anul acesta????este un fel de pegatitoare,dar in cadrul scolii primare?

Irinusha,sa imi fie mare-mare rusine!nu m-am tinut de promisiune .Am lasat-o pe seara tarziu, dar nu am mai reusit- am avut ceva probleme de rezolvat,mi-a fost si cam rau- posibil de la oboseala cronica. Si acum ma simt extrem de obosita,am ajuns la capatul puterilor .Si eu m-am saturat de bagaje-facut si desfacut- motiv pentru care am refuzat oferta sotului meu de a merge zilele viitoare la mare-nu ma mai simt in stare,vreau doar sa dorm acasa la mine,nu mai vreau mare,nu mai vreau munte.Astazi au plecat ambii copii la tara cu bunica -este prima oara pt. Stefania cand merge fara mine , sper ca la noapte sa dorm neintoarsa de cu seara pana dimineata.Maine mergem la o nunta (fara copii binenteles), astazi am facut si ceva ordine,curatenie si smotru prin casa (ca in ultimele luni au fost facute "pe furate"-noaptea sau cand statea mamaia cu Stefania), plus o tona de rufe de calcat si pus la loc
pana la urma mergeti in Italia???Concediu placut!
Gabitza,felicitari!sa fiti sanatosi!ceva poze npoi poti sa ne arati? nici nu imi mai pot imagina cum arata "big brother", stiu ca aveam o salbiciune pt. el- era o frumusete deosebita.Tu tot asa slabutza esti? sper ca nu mai ai probleme de sanatate!
Laurina,pupici multi,sper sa te simti deja mult mai bine dupa operatie!
Vanessa,concediu placut in continuare!
Mona,are tati 3 fete f. frumoase!

Va pupam!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Buna fetele

Iulia, mult succes la scoala lui Tommy si acomodare usoara.

Cami, ma asteapta masina in parcare. Marti imi iau carnetul si mai am o sedinta de 2 ore ramasa. O voi face cu instructorul dar pe masina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am pierdut un mesaj, asa ca reiau pe scurtatura scurtaturii, :

Nico, Monet, Alus, Iulia, mi-au placut pozele anuntate, copilasii sunt adorabili, toti!

Nico, felicitari pentru permis, .

Ioana, felicitari pentru decizie, bravo voua!

cateva poze de la Navodari, ne-am simtit tare bine, baietii au fost incantati.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput